- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.872
- 598
Açmıyor gözünü isisten geçtikten sonra uyanacak anlatamiyoruz bir türlü
Evlenmek istediği kişiden biraz bahsedermisin? Ne iş yapıyor? Maddi durumu nasıl? Ve kız hakkında aynısını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açmıyor gözünü isisten geçtikten sonra uyanacak anlatamiyoruz bir türlü
Cok sasiriyorum neyini seviyor acabaVazgeçmiyor annesi çaresiz seviyorum diyor bosansam bile evlenecem diyor kör olmus resmen görmüyor
Bu sapıklıktır diyemem çünkü reşit iki insan birlikte olmak istiyor burada sorun yok. Ama birçokkkkk şeyi aşmış olmaları gerekiyor. Adam 71li, arkadaşınız 93lü. Birbirlerinin dilinden anlamaları kolay değil. Ha arkadaşınız sakin sesizdir, eş adayı bakımlı ve hareketlidir. Bir derece olur. Ama maceraya gerek yok.Evet cok Dogru yazdığınız benim eşimle 6 yaş var 11 yıllık evliyim bende asla kendime yakıştırmam ama bu kiz yaşını göstermiyor diyor ilerisini düşünmüyor hiç
Kiz ıki yıllık anestezi okudu adama kendi dükkanı varmisEvlenmek istediği kişiden biraz bahsedermisin? Ne iş yapıyor? Maddi durumu nasıl? Ve kız hakkında aynısını
Evet bakın o bile bir ders aslında.Zerrin ozer kendinden 27 yas küçük biriyle evlendi ya.. valla subyanci bu millet ha
Çok mutlu olduğunu söylüyor kendisi ben bu konuyu kimseyi rencide etmek icin açmadım bu sekilde başından geçen varsa nasıl bir yol izlenmeli ne gibi sorunlar yaşanıyor bilmek istedim çokk sevdiğim. Bir insan kendisi üzülmesini asla istemem yorumlar için teşekkürlertamam 17 yas farkı çok ama, yorumlara bakıyorum da amma acımasızca ve önyargılı sözler söylenmiş... tüm genellemeler gibi bu da yanlış, adam 60 yasında da kız 26 yasında gibi bahsedilmiş.. 2 gönül bir olunca samanlık seyran; yaşananları arkadaşınız haricinde bizler bilemeyiz. belki tam birbirlerine uygunlar gerçek aşkı buldular. yok abi bile demem yok dede falan. arkadaşlar büyük konuşmayın. herkesin nasibi bir olacak diye bir şey yok.. bayılıyoruz milleti yerin dibine sokmaya.. kız bunları okusa depresyona girerdi eminim konu sahibi. mutlu ve uyumlularsa sorun yok bence
Çok mutlu olduğunu söylüyor kendisi ben bu konuyu kimseyi rencide etmek icin açmadım bu sekilde başından geçen varsa nasıl bir yol izlenmeli ne gibi sorunlar yaşanıyor bilmek istedim çokk sevdiğim. Bir insan kendisi üzülmesini asla istemem yorumlar için teşekkürler
Kiz ıki yıllık anestezi okudu adama kendi dükkanı varmis
Tarkan ile eşi arasında da aynı yaş farkı var,
Bergüzar korel-halit ergenç
sinem kobal-kenan imirzalioğlu arasında da benzer yaşlar var. dışarıdan sırıtıyorlar mı? mutlu ve huzurlular mı. senelerdir süren beraberlikleri var. sapıklık mı sizce yaptıkları? -lafım size değil tüm genelleyenlere-
Çok iyi bir açıdan yaklaşmışsınız. Nedense yaşca büyük olan taraf erkek olunca meseleyi normalleştirmeye yatkın bir insanlar. Ama aslında aynı derecede absürt bir olay.33 yaşındayım. Ne 50 yaşında ne de 16 yaşındaki biriyle düşünebiliyorum kendimi. Bilmem anlatabildim mi? Bir de tersten bakın olaya. Arkadaşınız şu an 26 yaşında ve 9 yaşında yeni jenerasyondan biriyle ileride aşk yaşayacak. Düşünebiliyor mu kendisi aradaki farkı?
Bahsettiğiniz kişiler hepsi aynı meslekten, ayni derecede ünlü olan ve imkanlara ve yaşam stiline sahip olan insanlar. Burda bir cok noktada ortak özellikler var demektir. Burda söz konusu ilişkide durum öyle mi değil mi net bilmiyoruz.
Bence yaş farkı çok fazla şimdi anlaşılmazsa bile 5 yıl 10 yıl sonra inanın çok farklı olur bence vazgeçsinMerhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin