- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Bence dini konulara ve peygamber efendimizin eşleri ile yaş farkına girmesek daha iyiBen sadece sunu söylicem .. bu asla sapiklik falan degildir ..Peygamber efendimiz ve Hz. Hatice r.a nin arasindada 15 yas vardi ..
Sizce ?Sapıklık mi
Benim de bir akrabam evlendi yaş farkı vardı. Adam zaten görmüş geçirmiş, dünya görmüş bir profesör. Kızla evlendi kızın bir eli yağda bir eli balda. Hamile de. Üsküdardan deniz manzaralı müstakil ev aldı adam.. Kızın ailesi ankaralı diye ankarada da ev düzdü. Yani yaşın önemi yok, yaşıtlarla evlenip insan heba olacağına, olgun mutlulu olacağını bildiği biriyle devam etmeli. Yaş, dış görüntü vs hep geçici şeyler. Önemli olan anlaşmak, değerinin bilinmesi...
benim eşimle aramda 20 yaş var ve gerçekten çok mutluyum. beni her zaman anlayan aldatmayan ve herşey den sakınan bir eşim var. tercih meselesi ben çevremde daha iyisini bulamadım ve iyiki de evlenmişim. hiç bir sorunum sıkıntım yok. ama ben zaten olgun ruhlu bir insandır. yaşıtlarım bana çocuk gibi geliyordu. hayırlısı neyse o olsunMerhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
Benim de bir akrabam evlendi yaş farkı vardı. Adam zaten görmüş geçirmiş, dünya görmüş bir profesör. Kızla evlendi kızın bir eli yağda bir eli balda. Hamile de. Üsküdardan deniz manzaralı müstakil ev aldı adam.. Kızın ailesi ankaralı diye ankarada da ev düzdü. Yani yaşın önemi yok, yaşıtlarla evlenip insan heba olacağına, olgun mutlulu olacağını bildiği biriyle devam etmeli. Yaş, dış görüntü vs hep geçici şeyler. Önemli olan anlaşmak, değerinin bilinmesi...
Yani buraya cevap yazan arkadaşlar bazen o kadar saçma yorumlar yapıyorlar ki. Yok sapıkmış yok babası yaşındaymış bilmem ne. Arada 30 yaş fark yok.Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
Hanfendi ikisi de reşit olan iki özgür insandan bahsediyoruz ..17 ile 1 yaşındaki bebekten değil..ha 10 yıl sonra mutlu olup olmadıklarını görmeden bilemeyiz ..Ama lakin fakat hatta ...sizin sapık damgasını vurmanizi esefle kınıyorum..Ya sapık kelimesinin manasını bilmiyorsunuz yada içiniz fesatlikla çürümüş..Bence adamın hakkına girdiniz ..helallik alın sadaka verin ne bilim işte. Ayrıca siz daha önce boyle bir ilişki mi yaşadınız da kesin hüküm veriyorsunuzSizce ?
17 yaşındayken bir kız bebeğe bakan bir tipten bahsediyoruz. Babamden 5 yaş küçük. Sizce nasıl bir denklem bu ?
Yapmayın Allah aşkına reşitte olsa arada ki yaş uçurum resmen.
Bir de arada 15+ yaş olup övenler var. Yerseniz artık çok mutlularmış.
Jenerasyon farkı diye bir durum var. Beni kimse inandıramaz böyle bir evliliğin mutlu evlilik olduğuna.
Ha iste benimde anlatmak istediğim bu ..bir erkek 43 yaşında bitmemiştir...Ama 50 55 ten sonra neler olur bilemeyizSu an yas uyumu iyi. 43 yas erkek icin hala dinc ve fit oldugu bir yas. Kisa donem iliski icin sorun yasamazlar yani. Ama isin icine evlilik giriyorsa, 10 yil sonrasini da dusunmek lazim. 36 yas kadin icin kendini kesfettigi ne istedigini bildigi yas. 53 yas bi erkek icinse olgunluga eristigi artik bir seylerin bittigi bir yas. Pisman olma olasiligi cok yuksek.
Bu adamı neden istiyor çok mu zengin çok mu rahat bir hayat sunacak çok mu iyi kalpli neden yani sebebi ne?Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?