- Konu Sahibi Aminee Kaya
Merhaba ben eşimi çok seviyorum ve ona aşığım yeni evliyim onunla tartıştığımızda çok kötü oluyorum soğuk davranması uzaklaşması bile yeterli bir sebep benim için yani bu sebepten ötürü bile çok yıpranıyorum.Tartıştıktan sonra hava almak istiyorum bazen yürüyüş yapıyorum (çoğunlukla akşam tartışıyoruz)belki toparlarım diye eşim akşam olduğu için hâliyle onay vermiyor bende o öfke ile çıkmak istediğimi, boğulduğumu hava alacağımı söylüyorum.Bir kere de çocukluk arkadaşım yani kız arkadaşımda kaldım (öğretmen evinde tek kalıyor)Velhasıl kelam arkadaşlar kötü birşey yapmıyorum sadece yürüyorum o öfkeyle 20 dk yarım saat gibi sizce bu yaptığım büyük bir hata mı.Sizce bu boşanma sebebi mi!?
Yeni evlisiniz ve cogunlukla aksam tarisiyorsunuz. Bu ķadar tartismaya,bu kadar ofkeye can dayanmaz. Yarin esiniz de baslar ofkesini atmak icin gece disari cikmaya,arkadaslarinda kalmaya, hani sizin sakinlesmek icin yaptiginiz buymus ya. Muhtemelen bir sure sonra birbirinizi gormemeye baslarsiniz ve kavga edecek bir sey bulamazsiniz.