- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Yooo bir anda soğumamış, triplerinizle küsmelerinizle siz soğutmuşsunuz kendinizdenÇok seviyordu gözünden sakınırdı beni ama hemen bişeyden soğumakta ilginçime gidiyor bir anda soğumuş
Kocanın her istediğini önüne getirince dört dörtlük kadın mı olunuyor? Gerçekten buna mı inanıyorsunuz?Merhabalar 7aylık evliyiz eşim benden soğumuş her defasında öyle diyor mutsuzmuş bir kere bile mutlu olmadım hep ağlıyorum 2gündür konuşmuyoruz ne o ne ben ama her istediğini önüne getiriyorum tam dörtlük kadınım ama yaranamıyorım ne yapmam lazım
Neden böyle diyerek kızın evlilikteki tek görevinin ve varlık amacının bedeni olduğunu vurguluyorsun ki? Senin yorumlarını çok beğenirim aslında fakat neden böyle bir tepki verdin anlayamıyorum.E doydu bedenine tabi, bi numaran kalmadı.
4 4 lük kadınım nedir ya. Eşiniz 4 4 lük erkek mi peki? Lütfen totosunu arşa çıkartmayın eşinizin, kendinizi bu kalıplara sokmayın.Merhabalar 7aylık evliyiz eşim benden soğumuş her defasında öyle diyor mutsuzmuş bir kere bile mutlu olmadım hep ağlıyorum 2gündür konuşmuyoruz ne o ne ben ama her istediğini önüne getiriyorum tam dörtlük kadınım ama yaranamıyorım ne yapmam lazım
Ne var mesela? B ile başlayan şey mi?Değişcek biri de değildi üstünde bişey var diye umuyorum
Anladığım kadarı bu, yoksa 3 ayda eşinden neden soğusun adam? 3 ayda olmadığı düşünülen birine nasıl dönebilir? 4 - 4 lük kadınım diyen kendisi valla, kendisine sormak lazım, kocaya tam itaaat kadının görevi midir?Neden böyle diyerek kızın evlilikteki tek görevinin ve varlık amacının bedeni olduğunu vurguluyorsun ki? Senin yorumlarını çok beğenirim aslında fakat neden böyle bir tepki verdin anlayamıyorum.
Sevse böyle mi yapar?Çok seviyordu gözünden sakınırdı beni ama hemen bişeyden soğumakta ilginçime gidiyor bir anda soğumuş
Kocanın her istediğini önüne getirince dört dörtlük kadın mı olunuyor? Gerçekten buna mı inanıyorsunuz
YapmazSevse böyle mi yapar?
Çok gençsin karşında da insan kullanma da ustalaşmış biri var gibi geldi bana. Önüne her şeyi sermeye devam edersen iş daha da b.ka sarabilir. Biraz kendini geri çek. Tecrübe denen şey kolay kazanılmıyor. Öğreneceksin zamanla ve umarım çok da canın yanmadan21 yaşındayım ama mutsuzum soğudum demesi içime işliyor çok takıyorum mutlu olmuş gibi yapamam ki
O zaman gerisi senin kendine verdiğin değere ve düşüncene kalmış. Ailenden mi çekiniyorsun bir korku mu var yoksa?Yapmaz
Ama o soğuk ben soğuk nereye kadar böyle olucak ki ben alttan alsam o itiyor kendini ama canımda yanıyorÇok gençsin karşında da insan kullanma da ustalaşmış biri var gibi geldi bana. Önüne her şeyi sermeye devam edersen iş daha da b.ka sarabilir. Biraz kendini geri çek. Tecrübe denen şey kolay kazanılmıyor. Öğreneceksin zamanla ve umarım çok da canın yanmadan
Konuyla alakasiz ama bebegin dogmus hayirli olsun Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah ❤Çok gençsin karşında da insan kullanma da ustalaşmış biri var gibi geldi bana. Önüne her şeyi sermeye devam edersen iş daha da b.ka sarabilir. Biraz kendini geri çek. Tecrübe denen şey kolay kazanılmıyor. Öğreneceksin zamanla ve umarım çok da canın yanmadan
Ailemden çekiniyorum evet elalem ne der onları düşündükçe işin içinden çıkamıyorumO zaman gerisi senin kendine verdiğin değere ve düşüncene kalmış. Ailenden mi çekiniyorsun bir korku mu var yoksa?
Gidip konuş eşinle önce problemi çözmeye çalışın, konuşmayı denedin mi hiç?Ailemden çekiniyorum evet elalem ne der onları düşündükçe işin içinden çıkamıyorum
Evet denedim olmuyor konuşmayla çabaladım soğudum diyorGidip konuş eşinle önce problemi çözmeye çalışın, konuşmayı denedin mi hiç?
Ailenle de paylaş bu durumu, eşin senin sahipsiz olduğunu düşünüyor galiba ve seni gerçekten sevmiyor. Elalemin ne düşüneceğini umursama kendi hayatına bak ve yolunu çiz. Ailenle muhakkak konuş çekinecek bir şey değil.Evet denedim olmuyor konuşmayla çabaladım soğudum diyor
Kayınvalidem ailene söyleme diyorAilenle de paylaş bu durumu, eşin senin sahipsiz olduğunu düşünüyor galiba ve seni gerçekten sevmiyor. Elalemin ne düşüneceğini umursama kendi hayatına bak ve yolunu çiz. Ailenle muhakkak konuş çekinecek bir şey değil.
Ee onlar bu duruma ne diyor? Oğullarının dediğine? Kendi çocukları istemiyor sen ne yapacaksın??Kayınvalidem ailene söyleme diyor
He he söyleme tabi, çektiğin eziyeti duyarlarsa sahip çıkarlar, ellerinden oyuncağı alınmış bebeye dönerler, aman diyim sen devam et 4-4lük kadınlığa,belki kocan memnun olur.Kayınvalidem ailene söyleme diyor
Alyansı çıkarmıyor ama ne biliyim telefonunda ekran fotoğrafı kaldırmıyor profil fotoğrafları benimle onları kaldırmıyorAilenle de paylaş bu durumu, eşin senin sahipsiz olduğunu düşünüyor galiba ve seni gerçekten sevmiyor. Elalemin ne düşüneceğini umursama kendi hayatına bak ve yolunu çiz. Ailenle muhakkak konuş çekinecek bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?