- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 25
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
Düzelicek diyorlar beni rahatlatmaya çalışıyorlar konuşuyorlar çözüm bulmaya çalışıyorlarEe onlar bu duruma ne diyor? Oğullarının dediğine? Kendi çocukları istemiyor sen ne yapacaksın??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelicek diyorlar beni rahatlatmaya çalışıyorlar konuşuyorlar çözüm bulmaya çalışıyorlarEe onlar bu duruma ne diyor? Oğullarının dediğine? Kendi çocukları istemiyor sen ne yapacaksın??
Benden sana tavsiye sorunlarını ailen bilsin ama kv asla bilmesin, sakın kv ye güvenip evinin içini anlatma , eşinden de kendini biraz çek uzaklaş ki o gelsin sana , aşırı ilgili olman iyi değil böyle bir durumda, ailenle de arayı düzelt esin seni yanlız görmüş ondan bu kadar cüretkâr davranıyor...Kayınvalidem ailene söyleme diyor
Kv nedirBenden sana tavsiye sorunlarını ailen bilsin ama kv asla bilmesin, sakın kv ye güvenip evinin içini anlatma , eşinden de kendini biraz çek uzaklaş ki o gelsin sana , aşırı ilgili olman iyi değil böyle bir durumda, ailenle de arayı düzelt esin seni yanlız görmüş ondan bu kadar cüretkâr davranıyor...
Yaşınız çok küçük bence o yüzden ikiniz de böyle davranıyorsunuz eşin özellikle ergen gibi davranıyorAlyansı çıkarmıyor ama ne biliyim telefonunda ekran fotoğrafı kaldırmıyor profil fotoğrafları benimle onları kaldırmıyor
Yahu adam seni parmağında oynatma peşinde güzelim niye anlamıyorsun, şu dakka boşanmak istiyorum desen asla kabul etmez amaç seni köle etmek, sen sakın buna izin verme , akıllı ol eşin de olsa çok güvenip herseyini anlatma , biraz geri dur düzelir, aile le de çok iyiymiş gibi yansıt, aran kötü bile olsa yalandan ailenle konuşmuş gibi yap yanında , uyanık ol...Alyansı çıkarmıyor ama ne biliyim telefonunda ekran fotoğrafı kaldırmıyor profil fotoğrafları benimle onları kaldırmıyor
Kaynana , kibarca kayınvalideKv nedir
AnladımKaynana , kibarca kayınvalide
Alyansi takip takmamasi o kadar da önemli birşey değil malesefAlyansı çıkarmıyor ama ne biliyim telefonunda ekran fotoğrafı kaldırmıyor profil fotoğrafları benimle onları kaldırmıyor
Değil mi o alyans parmağındayken bile neler yapıyor şu erkekler .. Ay bu kız çok saf iki gün yanımda dursa cin gibi ederdim vallaAlyansi takip takmamasi o kadar da önemli birşey değil malesef
Sırf alyans var diye yapışan kadınlar var bu da gerçek. Sahipli seviyor bazısı. Alyans koruyucu değil.Değil mi o alyans parmağındayken bile neler yapıyor şu erkekler .. Ay bu kız çok saf iki gün yanımda dursa cin gibi ederdim valla
Aynen öyle örnekleri çok fazlaSırf alyans var diye yapışan kadınlar var bu da gerçek. Sahipli seviyor bazısı. Alyans koruyucu değil.
Motivasyonları '' evdekinden güzel olmak. '' Evet evet, bunu duydum.Aynen öyle örnekleri çok fazla
Ben markette çalışıyordum adamın parmağında alyans yok bozuk para verirken cebinden paralarla birlikte alyansi çıkıyordu belki evden çıkarken takiyordu benim eşim takmıyor bende de alışkanlık yok takmıyorum keşke o yüzük ise yarasaydiDeğil mi o alyans parmağındayken bile neler yapıyor şu erkekler .. Ay bu kız çok saf iki gün yanımda dursa cin gibi ederdim valla
Zor zor zor, en çok ve sadece senin için zor olacak her şey. Her şey inşallah gönlünce olur, genceciksinDüzelicek diyorlar beni rahatlatmaya çalışıyorlar konuşuyorlar çözüm bulmaya çalışıyorlar
canım çok teşekkür ederim. Allah sana da göstersin sağlıkla inşallah. seni özledik...Konuyla alakasiz ama bebegin dogmus hayirli olsun Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah ❤
Evet dobra bir insan zaten karşındaki ne üzülür ne kırılır diye umursamaz
soğuduysa bir yerine buz sokmuş olabilir. tövbe tövbe adamı çileden çıkarıyorlar yaEvet denedim olmuyor konuşmayla çabaladım soğudum diyor
Kocanın her istediğini önüne getirince dört dörtlük kadın mı olunuyor? Gerçekten buna mı inanıyorsunuz?
Bende de var 11 yıllık evlilik, yaş 35, hiç dört dörtlük kadın olma hayalim olmadı, hep doğru insan olmaya çalıştım16 yıllık evliyim halaa dört dörtlük kadınım diyemiyorum , 21 yaşında maşşalh kendını mükemmel görüyor ,
ben o yaşta hayallerimin şehrinde nasıl yaşarım çalışırım derdine düşmüştüm ,
Amin canim insallah sag olasin ben sayfaya bakamiyorum artikcanım çok teşekkür ederim. Allah sana da göstersin sağlıkla inşallah. seni özledik...