- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
Herkes degişir bebegim insanlar ölene kadar aynı kalmaz hiçbir zamanDeğişcek biri de değildi üstünde bişey var diye umuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes degişir bebegim insanlar ölene kadar aynı kalmaz hiçbir zamanDeğişcek biri de değildi üstünde bişey var diye umuyorum
Kız niye bu kadar sertsin senn hiç uzatmadan Keskin cevaplar faln konu sahibine üzüldüm senin mesajlara da güldümBilemeyecek birşey yok.
Cinselliğe düşkünde değilE doydu bedenine tabi, bi numaran kalmadı.
Evlilik agir gelmistir. Sorumluluktan hoşlanmamistir. Ilk önceleri heyecan falan ilerlemiş. Simdi evlilik sorumluluk heves de kalmamiş. Senin dönecek ailen olmamasi da ona ayri bir rahatlik vermiş.Cinselliğe düşkünde değil
Değişmemiş, özüne dönmüş, anlamak istemiyorsun.Değişcek biri de değildi üstünde bişey var diye umuyorum
Belli oluyor, düşkün olmadığı için 3 ayda doymuş. Bekarken bişey sanmış, bakmış ki evlilik ondan ibaret değil, ağır sorumluluklar var. Bin pişman şimdi.Cinselliğe düşkünde değil
Evet dobra bir insan zaten karşındaki ne üzülür ne kırılır diye umursamazDeğişmemiş, özüne dönmüş, anlamak istemiyorsun.
Dobra değil, başka bi şey o. Her ağzına geleni sayıp her ayılığı edip ben dobrayım diyor, oh ne güzel memleket. Patronuna, kahvehanedeki Haydar abiye de dobra mıdır böyle?Evet dobra bir insan zaten karşındaki ne üzülür ne kırılır diye umursamaz
Bence İşin içinden çoksamazsan bununla ilgili profesyonel destek alEvet dobra bir insan zaten karşındaki ne üzülür ne kırılır diye umursamaz
MAlesef evetEvlilik agir gelmistir. Sorumluluktan hoşlanmamistir. Ilk önceleri heyecan falan ilerlemiş. Simdi evlilik sorumluluk heves de kalmamiş. Senin dönecek ailen olmamasi da ona ayri bir rahatlik vermiş.
Evet pişman bir kerede birine mutluyum ben demiyorBelli oluyor, düşkün olmadığı için 3 ayda doymuş. Bekarken bişey sanmış, bakmış ki evlilik ondan ibaret değil, ağır sorumluluklar var. Bin pişman şimdi.
Ailemden yana sıkıntım yok ama babam çok ters geri dönsem bana çok kötü olur çalıştırırlar çok baskı yaparlarEvlilik agir gelmistir. Sorumluluktan hoşlanmamistir. Ilk önceleri heyecan falan ilerlemiş. Simdi evlilik sorumluluk heves de kalmamiş. Senin dönecek ailen olmamasi da ona ayri bir rahatlik vermiş.
Dönmek degil de ailenin arkanda oldugunu bilsin en azindan. Evliligin ilk bir yili zorlu geçer sakin olmak da fayda var kendini ezdirmeden tabiAilemden yana sıkıntım yok ama babam çok ters geri dönsem bana çok kötü olur çalıştırırlar çok baskı yaparlar
İnşallah Ama eski sevgilisi hala seviyor o soğutma yapabilir mi diye düşünüyorum çünkü bir anda soğumak bu kadar olmazBence İşin içinden çoksamazsan bununla ilgili profesyonel destek al
Sidik yatıştırır gibi o ne yaparsa sen de yapma. Kaçman iyi olmamış ailenle barışmanın yolunu bul. SoğuK davran mesela yakın olma Ama saygıyı da yitirme. Evliliğin ilk zamanları zordur ama yaşadıkların ve yaptıkların sonra yanına kar kalır . çalışıyorsan işine dört elle sarıl. Kendinden sakın vazgeçme. Kendini suçlama. Ne diyim Allah feraha çıkarsın en kısa zamanda inşallah
Dönmek degil de ailenin arkanda oldugunu bilsin en azindan. Evliligin ilk bir yili zorlu geçer sakin olmak da fayda var kendini ezdirmeden tabiileri
Eski sevgilisi senin şu halini görse şükür eder be, soğutmaymış..İnşallah Ama eski sevgilisi hala seviyor o soğutma yapabilir mi diye düşünüyorum çünkü bir anda soğumak bu kadar olmaz
Kuzum sen kaç yaşındasın? Soğutma dediğin nedir ? Adam mutsuzsa kendi mutsuzluğudur içinden mutsuz. Sen kendi mutluluğunla ez onu. Evde şarkı söyle hep neşeli ol sakın gözlerinin ferini kaçırmasına izin vermeİnşallah Ama eski sevgilisi hala seviyor o soğutma yapabilir mi diye düşünüyorum çünkü bir anda soğumak bu kadar olmaz
21 yaşındayım ama mutsuzum soğudum demesi içime işliyor çok takıyorum mutlu olmuş gibi yapamam kiKuzum sen kaç yaşındasın? Soğutma dediğin nedir ? Adam mutsuzsa kendi mutsuzluğudur içinden mutsuz. Sen kendi mutluluğunla ez onu. Evde şarkı söyle hep neşeli ol sakın gözlerinin ferini kaçırmasına izin verme
Sana senden soğudum mutsuzum diyen adamın her istediğini önüne dört dörtlük getirmemekle başla öncelikle.Merhabalar 7aylık evliyiz eşim benden soğumuş her defasında öyle diyor mutsuzmuş bir kere bile mutlu olmadım hep ağlıyorum 2gündür konuşmuyoruz ne o ne ben ama her istediğini önüne getiriyorum tam dörtlük kadınım ama yaranamıyorım ne yapmam lazım