Evlilik

Bu zihniyetle mi evlisiniz?
Demek ki sizin kızınız olsa evlense daha size gelemeyecek
Kendini gram mı geliştirmez bir zihniyet
Ha bu adamın bir de baba olma ihtimali var
Kizlari da gelir onlarda kalir yine
Sistemi bilmiyon
Gelinde onlarda kalacak kizina da damat karisamayacak bunlarin hepsi ayni

Niye cumbur cemaat dolaşıyorsunuz ? Sen annende o annesinde kalsa ne olur . Olacağı da biliyorum aslında 1267 yılından kalma kafalar yasayan kayinvalideler ogullarina 'karina söz geciremedin mi den burda o orda ' falan diye laf sokar dururlar. Kayinvalidelere toplu güncelleme gelse de 2021 sürüme gecseler insanlar da böyle aptal şeylerle ugrasmasa ne olur .

Kendine viski almış gelmiş benimki sevmediğimi bile bile... KENDİNE!!!

Boşayayım en iyisi ben bunu, kirlilerini de sepete atabiliyor zaten, fazla akıllı

Canım bence boşan.
Bugün kirlisini sepete atan yarın bulaşık makinesini doldurup çalıştırır. Başımıza taş yağar maazallah
Evliliğini kurtarmak için her yere kudranın mutfağı, kudranın elektrik süpürgesi, kudranın kirli sepeti vs yazan tabelalar yaptırabilirsin.
Yine de anlamazsa boşan.
Başarılar dilerim.

Hayır tabiki

Evet işte demek istediğim bu biz kız aldık oğlan vermedik bizde kalmamız uygun olur diyo yani istediğim kadar vakit geçirip yatmaya oraya gitmem lazımmış

Böyle bir kafa yapısı baştan sona her anda kendini gösterir ama siz göre bile evlendiniz büyük ihtimalle. O yüzden sonradan şikayet etmek garip geliyor bana. Adamı daha dün tanımadınız sonuçta.

Yapabilecekseniz siz de onun ailesinde kalmayın. Bu şekilde kendini sorgular belki bir ihtimal.

Son düzenleme:
Sen kendi ailende kal madem bu ne böyle bende yaşadım kv hep yatılı gelin derdi ben kendi anneme giderdim normal olarak hala kavga çıkarır takmıyorum artık.

Evliliği 'eski kafa' kalıplarıyla yaşarsanız böyle durumlar olur.

Sizin bu kalıptan çıkmayı istemeniz gerekiyor. Ne demek 'erkek tarafında kalmak zorundasın' .Bu çağda bu size mantıklı geliyor mu? Herkes kendi baba evinde kalabilir. Bu eşler arasında problem olmamalı.

neden izinleri aile yanında geçriyorsunuz tatile gidin, evde başbaşa takılın vs vs.. Aile yanına gidileceksede 2 taraftada eşit kalın yada 1 er geceden sonra herkes kendi ailesi ile vakit geçirsin. Ama aile ziyaretini de 1 haftadan uzun tutmayın

Sonır çizmezsen düzelmez. Gerekirse tek git kal. Madem öyle ayrı ayrı kalırız canım nasılsa evde beraberiz diye. Boşanmayı düşünüyorum, anlayış sökmüyor bunlara maalesef.

2 ayda izinlerde neden ailelere koştuğunuzu sorgula bence. hele de 20 gün... asıl sorun neden izinde evinizde durmadığınız ya da başka bir yere tatile gezmeye falan gitmediğiniz.

Malesef var bazı erkekler okusa da çevrede görse o yaşadığı kabuğun dışına çıkamıyor

Aslında burada bir erkek olarak kp nin karışması da çok saçma de ekli eşinin zihniyeti de babasının baskı ve yorumundan kaynaklı bazıları bu baba sözünün üzerine çok sorun çıkarıyor 40 yıl önce kendi yaşadıklarını yeni evli 20li 30 lu yaşlı insanlar da yaşasın diyorlar ama artık devir değişti insanlar farklı ihtiyaçlar ilgiler yani cahillik azaldı çok bencilce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…