- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi sadeturkkahvesi12
-
Kizlari da gelir onlarda kalir yineBu zihniyetle mi evlisiniz?
Demek ki sizin kızınız olsa evlense daha size gelemeyecek
Kendini gram mı geliştirmez bir zihniyet
Ha bu adamın bir de baba olma ihtimali var
Bir izmirli her yerde izmir görer
Kendine viski almış gelmiş benimki sevmediğimi bile bile... KENDİNE!!!
Boşayayım en iyisi ben bunu, kirlilerini de sepete atabiliyor zaten, fazla akıllı
Hayır tabiki
Evet işte demek istediğim bu biz kız aldık oğlan vermedik bizde kalmamız uygun olur diyo yani istediğim kadar vakit geçirip yatmaya oraya gitmem lazımmış
İnanin senede bir kere izne ayrilip esinizin ailesiyle 19 gun kendi ailenizle 1gun kalmak kadar sacma olamaz.Bilmiyorum bana normal gelmiyor sonuçta evlendik dönünce de sen evine ben evime saçma değil mi
Sen kendi ailende kal madem bu ne böyle bende yaşadım kv hep yatılı gelin derdi ben kendi anneme giderdim normal olarak hala kavga çıkarır takmıyorum artık.Merhaba kızlarben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Aradığım ve bulduğum en güzel yorumHerkes kendi ailesinde kalsa, olmuyor mu öyle?
neden izinleri aile yanında geçriyorsunuz tatile gidin, evde başbaşa takılın vs vs.. Aile yanına gidileceksede 2 taraftada eşit kalın yada 1 er geceden sonra herkes kendi ailesi ile vakit geçirsin. Ama aile ziyaretini de 1 haftadan uzun tutmayınMerhaba kızlarben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Sonır çizmezsen düzelmez. Gerekirse tek git kal. Madem öyle ayrı ayrı kalırız canım nasılsa evde beraberiz diye. Boşanmayı düşünüyorum, anlayış sökmüyor bunlara maalesef.Merhaba kızlarben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
2 ayda izinlerde neden ailelere koştuğunuzu sorgula bence. hele de 20 gün... asıl sorun neden izinde evinizde durmadığınız ya da başka bir yere tatile gezmeye falan gitmediğiniz.Merhaba kızlarben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Bazıları gerçekten kendini farklı tanıtıyor 3 sene de konuşsan önce Bi reklamları izliyorsun aynı evin içine girip de o imzalar atılınca dank gerçekler yani ne kadar bilsen de aynı evin içi farklı.E bu zihniyetini bilmiyor muydunuz adamın? Tanımadan mı evlendiniz?
Kesinlikle katılıyorum ama bu zihniyetteki erkekler hayatta öyle düşünmez hayatta...yeni evlisiniz birkaç günlüğüne tatile vs kaçsanıza. ne ana baba evi için kavga ediyorsunuz?
Malesef var bazı erkekler okusa da çevrede görse o yaşadığı kabuğun dışına çıkamıyorKayınvalidem ve kendi ailem karşılıklı oturuyor. Biz hep benim ailemde kalırız ve bu kimseye tuhaf gelmez. Arada eşime istersen git ailenle vakit geçir beni bekleme derim buna rağmen ailesinde kalmaya hiç yanaşmaz .
Sonuç olarak yetişkin insanlarız ve evlilik birliği içinde aldığımız kararları ailelerimize onaylatmak zorunda değiliz. Nerede rahat ediyorsak orada kalırız kimse de bunu sorgulayamaz.
Ben artık büyüklerin karıştığı , aman ayıp olurlarla, hayatlarımızdan verdiğimiz ödünlerle dolu evliliklerin kaldığına inanmak istemiyorum
Aslında burada bir erkek olarak kp nin karışması da çok saçma de ekli eşinin zihniyeti de babasının baskı ve yorumundan kaynaklı bazıları bu baba sözünün üzerine çok sorun çıkarıyor 40 yıl önce kendi yaşadıklarını yeni evli 20li 30 lu yaşlı insanlar da yaşasın diyorlar ama artık devir değişti insanlar farklı ihtiyaçlar ilgiler yani cahillik azaldı çok bencilce...eşimin mesleği titizliği aynı ama bu baskıyı bana eşim değil ailesi yapmıştı ben eşimle konuşa konuşa normal olmadığını anlattım. çok yoruldum çok üzüldüm ama şuan her şey rayına oturdu. bizde gurbetteyiz ailelerimiz aynı mahallede kv kp onlardan izin almamı öyle aileme gitmemi bekliyorlardı şaka gibi. Tabikide yapmadım direndim gerekirse kötü oldum. eşimin ailesi sırf ben ailemde kalabiliyorum eşim isteklerime önem veriyor diye eşime kılıbık diyorlar. kp bir kere benimle atışırken bizde ne kadar kalıyorsan ailende de o kadar kalıyorsun falan dedi bunun konu olması bile çok çok saçma ama inan seni çok iyi anlıyorum. önemli olan eşinin sana destek olması yoksa bu konu uzar gider. Eşinle konuş mutlu olmadığını bu durumun devam etmemesi gerektiğini söyle eğer diretirse izne çıkma inat et gerekirse rest çek susarak onaylıyorsun zamanla bunu herkes kabul etti olat
rak algılayacak ve hiç değişmeyecek bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?