• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Ben de şimdi yazıyorum kocişime akşama bana 54956230 tane çikolata getirsin.
En çok bni sevyo bz birbirize asıqız kıskananlar çatlasın :bicak: :halay:

:kusmuk::kusmuk:

KudrAlobar KudrAlobar senin kocan da kirli sepetinin kapağını açıp, kirlilerini atsın hıııhh :ruh:
Kendine viski almış gelmiş benimki sevmediğimi bile bile... KENDİNE!!!

Boşayayım en iyisi ben bunu, kirlilerini de sepete atabiliyor zaten, fazla akıllı 😱

Boşayayım en iyisi ben bunu, kirlilerini de sepete atabiliyor zaten, fazla akıllı 😱

Ne o öyle kirlilerini sepete atıyor, sana yardım ediyor falan boşa sen onu skdlsld :D
Şöyle döşü kıllı sana yardım etmeyen, kafasını telefondan kaldırmayan birisi lazım :D

Benimki çamaşırlarını kendi yıkıyo cnm. Geçen asmayı unutmuş asar mısın diye mesaj attı işteyken. Hemen boşanma protokolü gönderdim. Keriz değiliz çok şükür bu kadar akıllı adam olmaz amarika oyunu 🙏🙏🙏🙏

Ben kısasa kısas derim böyle durumlarda. Ailemde kalmazsa bende onun ailesinde kalmam. Herkes kendi ailesinde kalsın o zaman derim. Aslında zaten iki üç gün beraber kalınıp sonra herkes kendi ailesiyle vakit geçirse daha güzel oluyor bence.

Senin ailenin evine geldiğinde eşine diyeceksin ki “Sen bizde kalmayacaksan ben de size gelmiyorum. X nerede diye sorarlarsa açıklamasını yaparsın.” Sizin kadar olmasa da ben de yaşadım bu durumu, böyle yapınca düzeldi.

Ben de şimdi yazıyorum kocişime akşama bana 54956230 tane çikolata getirsin.
En çok bni sevyo bz birbirize asıqız kıskananlar çatlasın :bicak: :halay:

:kusmuk::kusmuk:

KudrAlobar KudrAlobar senin kocan da kirli sepetinin kapağını açıp, kirlilerini atsın hıııhh :ruh:
Arttırıyorum en kociş benim kocişim bir kere 😏 sizce ben sizi çatlatmış mıyımdır???

Mantıklı aslında ama bu sefer de benim ailem eşim için neden gelmiyor kalmıyor diye soracaklar ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum ya
ozaman diyeceksiniz esim gelip kalmak istemiyor anne baba diyeceksiniz. onlarda esinizle konusacak neden diye . evlendiniz mi kole mi gittiniz ? ne demek senin ailende kalamayiz . siz evlat degil misiniz sizin ananiz babaniz ana baba degil mi ?

Merhaba kızlar🌸 ben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Ah ah benim de kanayan yaram bu. Maalesef ki ben en başta net bir tavır gösteremediğimden eşim hala aynı.Bu arada 14 yıllık evliyim. Ama artık kendi aileme canım ne zaman isterse onun gelmesini beklemeden kendim gidiyorum. Ama eşim kendi ailesine asla bensiz gitmiyor.

Size tavsiyem ise asla bu haksızlığı kabullenmeyin.İlk etapta uygun bir dille bu durumun adaletsiz olduğunu, sizi üzdüğünü, ailenizle vakit geçirmenin sizin de hakkınız olduğunu anlatın. Buna rağmen eşiniz bu adaletsizlikte ısrar ediyorsa, siz kendi ailenize gidersiniz. Eşiniz gelmiyorsa gelmesin.

eşimin mesleği titizliği aynı ama bu baskıyı bana eşim değil ailesi yapmıştı ben eşimle konuşa konuşa normal olmadığını anlattım. çok yoruldum çok üzüldüm ama şuan her şey rayına oturdu. bizde gurbetteyiz ailelerimiz aynı mahallede kv kp onlardan izin almamı öyle aileme gitmemi bekliyorlardı şaka gibi. Tabikide yapmadım direndim gerekirse kötü oldum. eşimin ailesi sırf ben ailemde kalabiliyorum eşim isteklerime önem veriyor diye eşime kılıbık diyorlar. kp bir kere benimle atışırken bizde ne kadar kalıyorsan ailende de o kadar kalıyorsun falan dedi bunun konu olması bile çok çok saçma ama inan seni çok iyi anlıyorum. önemli olan eşinin sana destek olması yoksa bu konu uzar gider. Eşinle konuş mutlu olmadığını bu durumun devam etmemesi gerektiğini söyle eğer diretirse izne çıkma inat et gerekirse rest çek susarak onaylıyorsun zamanla bunu herkes kabul etti olat
rak algılayacak ve hiç değişmeyecek bu durum.

Merhaba kızlar🌸 ben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Sakın buna izin verme , esin ailesinde kalsın sende kendi ailende kal n esin isterse gelmesin zorlama , ama sakın böyle alıştırma benden demesi ..

2 aylık yani 60 günlük evlisiniz bunun 20 gününü ailenizin evinde mi geçirdiniz? Bence bu kadar sık memlekete gitmeyin sorunda yaşamayın.

2 aylık evlilikte 2 kez 10ar günlük aile kalmasına mı gittiniz? Hiç normal değil.

Back