- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.195
- 598
- Konu Sahibi sadeturkkahvesi12
-
Kendine viski almış gelmiş benimki sevmediğimi bile bile... KENDİNE!!!Ben de şimdi yazıyorum kocişime akşama bana 54956230 tane çikolata getirsin.
En çok bni sevyo bz birbirize asıqız kıskananlar çatlasın
KudrAlobar senin kocan da kirli sepetinin kapağını açıp, kirlilerini atsın hıııhh
Kendine viski almış gelmiş benimki sevmediğimi bile bile... KENDİNE!!!
Boşayayım en iyisi ben bunu, kirlilerini de sepete atabiliyor zaten, fazla akıllı
Ya konu sahibine fikir olsun diye misal verdim. İznimde ben de ailelere gitmem hiçBenim 20 gün iznim olsa GAP turu yaparım kimseye gitmem
Benimki çamaşırlarını kendi yıkıyo cnm. Geçen asmayı unutmuş asar mısın diye mesaj attı işteyken. Hemen boşanma protokolü gönderdim. Keriz değiliz çok şükür bu kadar akıllı adam olmaz amarika oyunuKendine viski almış gelmiş benimki sevmediğimi bile bile... KENDİNE!!!
Boşayayım en iyisi ben bunu, kirlilerini de sepete atabiliyor zaten, fazla akıllı
evli olunca noluyo? yapışık ikiz mi olunuyo? kocan da tam 1 öküz ayrıcaBilmiyorum bana normal gelmiyor sonuçta evlendik dönünce de sen evine ben evime saçma değil mi
Arttırıyorum en kociş benim kocişim bir kereBen de şimdi yazıyorum kocişime akşama bana 54956230 tane çikolata getirsin.
En çok bni sevyo bz birbirize asıqız kıskananlar çatlasın
KudrAlobar senin kocan da kirli sepetinin kapağını açıp, kirlilerini atsın hıııhh
ozaman diyeceksiniz esim gelip kalmak istemiyor anne baba diyeceksiniz. onlarda esinizle konusacak neden diye . evlendiniz mi kole mi gittiniz ? ne demek senin ailende kalamayiz . siz evlat degil misiniz sizin ananiz babaniz ana baba degil mi ?Mantıklı aslında ama bu sefer de benim ailem eşim için neden gelmiyor kalmıyor diye soracaklar ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum ya
Ah ah benim de kanayan yaram bu. Maalesef ki ben en başta net bir tavır gösteremediğimden eşim hala aynı.Bu arada 14 yıllık evliyim. Ama artık kendi aileme canım ne zaman isterse onun gelmesini beklemeden kendim gidiyorum. Ama eşim kendi ailesine asla bensiz gitmiyor.Merhaba kızlarben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Arttırıyorum en kociş benim kocişim bir keresizce ben sizi çatlatmış mıyımdır???
Ya konu sahibine fikir olsun diye misal verdim. İznimde ben de ailelere gitmem hiç
İzmir demedim kız iznim dedim ahdjdmföfkfkfkfkfmfmföBen izmirdeyim bende gitmiyorum
İzmir demedim kız iznim dedim ahdjdmföfkfkfkfkfmfmfö
Sakın buna izin verme , esin ailesinde kalsın sende kendi ailende kal n esin isterse gelmesin zorlama , ama sakın böyle alıştırma benden demesi ..Merhaba kızlarben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Bir izmirli her yerde izmir görerAy benim kafa iyice yanmış ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?