- 8 Ekim 2021
- 30
- 20
- 8
- Konu Sahibi sadeturkkahvesi12
-
Bilmiyorum bana normal gelmiyor sonuçta evlendik dönünce de sen evine ben evime saçma değil miHerkes kendi ailesinde kalsa, olmuyor mu öyle?
Evli insanların yapışık ikizler gibi gezmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz?Bilmiyorum bana normal gelmiyor sonuçta evlendik dönünce de sen evine ben evime saçma değil mi
Mantıklı aslında ama bu sefer de benim ailem eşim için neden gelmiyor kalmıyor diye soracaklar ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum yagünleri yarı yarıya bölün, o kalmasa da siz yarısında kendi ailenizde kalın.
Sorsunlar, onlar da kızlarıyla başbaşa vakit geçirmekten hoşlanırlar bence.Mantıklı aslında ama bu sefer de benim ailem eşim için neden gelmiyor kalmıyor diye soracaklar ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum ya
Hayır tabikiEvli insanların yapışık ikizler gibi gezmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Evet işte demek istediğim bu biz kız aldık oğlan vermedik bizde kalmamız uygun olur diyo yani istediğim kadar vakit geçirip yatmaya oraya gitmem lazımmış“Kız aldık” kafası işte. Uygun değil ne demek ben kılıbık mıyım demek. Çok çok ayıp bana göre. Çok titizse de kendisi yapsın o titizlendiği şeyi madem iş beğenmiyor
E bu zihniyetini bilmiyor muydunuz adamın? Tanımadan mı evlendiniz?Hayır tabiki
Evet işte demek istediğim bu biz kız aldık oğlan vermedik bizde kalmamız uygun olur diyo yani istediğim kadar vakit geçirip yatmaya oraya gitmem lazımmış
Hep onun ailesine gitmek normal mi de bunu sorguluyorsunuz ?Bilmiyorum bana normal gelmiyor sonuçta evlendik dönünce de sen evine ben evime saçma değil mi
Yani hep erkek ailesinin evinde kalmak normal geliyor hep erkeğin dediği olan evlilik normal geliyor da bu mu anormal geliyor? Sürekli ezilmeniz normal olmayan asılBilmiyorum bana normal gelmiyor sonuçta evlendik dönünce de sen evine ben evime saçma değil mi
Bu zihniyetle mi evlisiniz?Hayır tabiki
Evet işte demek istediğim bu biz kız aldık oğlan vermedik bizde kalmamız uygun olur diyo yani istediğim kadar vakit geçirip yatmaya oraya gitmem lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?