• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Benim 20 gün iznim olsa GAP turu yaparım kimseye gitmem :KK70:

ahh ahhhhh çalışmayan ya da özel sektörde çalışmayan kişi o 20 günün kıymetini bilmiyor guzuuummm
biz eşimle köppekler gibi çalıştığımızdan yıllık izinde ne ana görüyor ne baba görüyor bu gözler :D

Konuyu açarken duymak istedikleri şeyler hazır zaten kafalarında. Duymak istediklerini şeyleri söylemeyince sen kötü oluyorsun.
Baştan söylesinler o zaman şunları şunları yazın diye biz de ona göre davranalım. Hem düşünüp yorulmamış oluruz 😂

Birazdan konu silinecek gibi bir his var içimde 🙄

Di mi :KK70: hadi bir iki günlüğüne kalırsın ailende de. 20 günlük tatilin 20 gününüde aileyle geçirecek kadar aile düşkünü olmak nedir ya

Ben 4.yıla girdim annem de 1 kere kaldım oda eşim şehir dışına gitti çok ısrar etti annenlerde kal diye.
Kv de hiç kalmadım büyük konuşmuyorum ama kalmam ( zaten aynı şehirdeyiz )
Ee çalışıyorken 20 günlük izin bulmuşum gider Türkiye'yi gezerim, Karadeniz'i falan :D

Sizce ben gece 12de kokoreç istemişimdir ve kocisim de tüm şehri arayarak almış mıdır???Kudurun bazılarının hayali bazılarının hayati işte :KK70: :KK70:

Yaaa ne olacak kocam bana evlilik yıl dönümümüzde bilenzik aldı hem de altın kudurun sizi gidi fakirler şsjkdksld :D

:halay:

Sizce ben gece 12de kokoreç istemişimdir ve kocisim de tüm şehri arayarak almış mıdır???Kudurun bazılarının hayali bazılarının hayati işte :KK70: :KK70:
Öf canım kokoreç istedi senin yüzünden. Allahtan hamile değilim, yoksa çocuğum bi tarafında kokoreç lekesiyle doğardı

Ee kabul etmiyorsa 5 5 kalmayı o zaman herkes kendi ailesinde kalacak.. Yok öyle asker hiyerarşisini evde uygulamak!! Az baskın olun bu konuda..

ahh ahhhhh çalışmayan ya da özel sektörde çalışmayan kişi o 20 günün kıymetini bilmiyor guzuuummm
biz eşimle köppekler gibi çalıştığımızdan yıllık izinde ne ana görüyor ne baba görüyor bu gözler :KK70:

Bende öyleyim izin bulunca ya yatarım ya da tatile ne anası babası mila sdksld :D

Öf canım kokoreç istedi senin yüzünden. Allahtan hamile değilim, yoksa çocuğum bi tarafında kokoreç lekesiyle doğardı

Allahtan malum üye engellendi
yoksa gelir yazardı kocadır ne yapsa yeridir sen süslenmemişsindir, kocanı yönetemiyorsundur falan der, hepimizi yalancılıkla suçlardı. He akıl edememiştir falan da derdi de yetişemedi.

yoksa gelir yazardı kocadır ne yapsa yeridir sen süslenmemişsindir, kocanı yönetemiyorsundur falan der, hepimizi yalancılıkla suçlardı. He akıl edememiştir falan da derdi de yetişemedi.
Kırmızı saten gecelik giyilse gerekirse şirinler köyünde bile kalır. Kadın kadınlığını bilse sorun kalmaz.

Valla artık üyelere nasıl yorum yapacağımızı şaşırıyoruz. İyi şeyler söyleyince de kızıyorlar, eleştirince de kızıyorlar, destekleyince de kızıyorlar.
Bende bunu anlamıyorum burda binbir çeşit farklı kültürden ,eğitimden ve yaştan insan var bu kadar kızmaya gerek yok zaten farklı düşünceleri öğrenmek için yazıyoruz . Üstüne giden de olmamıştı hanımefendi sinirlenene kadar 😅

Yaaa ne olacak kocam bana evlilik yıl dönümümüzde bilenzik aldı hem de altın kudurun sizi gidi fakirler şsjkdksld :KK70:
:halay:
Bence sen bana nispet yapmak için uyduruyorsun kuzum...Kudurman bittiyse kocişaptalişkomla beni lahmacun arası adana dürüm yemeye götürecek. :KK70: Kudra canının yemek bile yemek istemeyeceği bir şey dedim bak kokoreçi falan unutucan:)

Konu sahibi onun yaklaşımını beğenirdi bence 😂

Bence sen bana nispet yapmak için uyduruyorsun kuzum...Kudurman bittiyse kocişaptalişkomla beni lahmacun arası adana dürüm yemeye götürecek. :KK70: Kudra canının yemek bile yemek istemeyeceği bir şey dedim bak kokoreçi falan unutucan:)

Ben de şimdi yazıyorum kocişime akşama bana 54956230 tane çikolata getirsin.
En çok bni sevyo bz birbirize asıqız kıskananlar çatlasın :bicak: :halay:

:kusmuk::kusmuk:

KudrAlobar KudrAlobar senin kocan da kirli sepetinin kapağını açıp, kirlilerini atsın hıııhh :ruh:

Merhaba kızlar🌸 ben 2 aylık evliyim eşim asker olduğu için gurbetteyiz fakat derdim bambaşka. Eşimle aynı memleketteniz ne zaman izne gitsek eşim hep kendi ailesinin evinde kalmak istiyor benim ailemin evinde kalmamızın uygun olmadığını söylüyor 2 aylık evliyiz 2 kere izne gittik ve bu konu yüzünden hiç mutlu vakit geçiremedim yani uzaktan gelip büyüdüğüm evde 20 gün içinde sadece 1 gece kaldım zoruma gitti. Sizce bu durum normal mi evlendikten sonra böyle izinler de erkek evinde mi kalınır. Ben hep izinde arada kalıyorum ailem bizimle de kalın diyor eşim kalmıyor kavga ediyoruz falan. Eşimin babasından çekindiğini düşünüyorum gözlemlediğim kadar ailesinden kimse bişey de demiyor bu konuda ama o benim aileme karşı garip biraz yani ben hep gergin oluyorum keyif alamıyorum düşünceleriniz neler ben bu huyunu kırmak istiyorum zaman alacak sanırım baya ama gidiyoruz hep onun ailesiyle kalıyoruz falan ben 10 gün izin varsa 5 5 kalalım diyorum ama yok olmuyor son gece kalmadı demesin diye benim ailemde kalıyoruz o kadar. Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum titiz ve sürekli karışıyor zamanla düzene girer mi yalnızken kavgamız olmuyor hiç aslında ama yani hep ben ona uyum sağlıyorum o hiç uyum sağlamıyor bana sorun bu sanırım
Biz ilk zamanlar hep yarı yarıya kaldık..Artık yıllar yıllar geçince mecburiyet yoksa herkes kendi ailesi ile kalıyor..Ne o beni zorluyor kal diye ne de ben onu..

Back