Evlilik?

Ailenin her daim arkanda olması çok önemli geleceği biliyor musun boşanmayacağına garanti verebilir misin?
Şu forumda boşanmak isteyip boşanamayan kadınların hepsinin ailesi arkasında olmadığı içindir.
İyi bir insan olması iyi bir koca olacağı anlamına gelmiyor, sevgililik başka şey evlilik çok başka şey.

18 yaş, bütün hayatını birlikte yaşayacağın kişiyi seçmek için erken değil mi?
Daha 20 bile değilsin ya hayata bakışın değişirse (ki değişecek) 30'lu yaşlar var 40'lı yaşlar var

Bak en önemlisi sevgilin iyi olsa eş ailesi denilen bir şey var.
Kaynanaların %80 eziyet eder, baskı yapar, bezdirir
Ben gidiyorum dayanamıyorum artık dediğin bi kapı olmayacak.
Ailen arkanda olmazsa bize muhtaç diye kimse çekinmez. İşin kısacası yapma kendine bunu.

Duygu2019,
Bak sen de yazmışsın,yıl olmus 2019.
Senin suan yasadigin hevesler,babannelerimiz ninelerimiz doneminde kalsaydi keske...
Daha çocuksuz be güzelim. Kafa yapın ne kadar değişecek biliyor musun? Lütfen önce okulunu bitir

Şu reşit olma yaşını allahini seven 22 ye falan çeksin..
18lik bebesin yahu.
Ne işin olur kocayla?
18 yaşında hala omuz silkip arkadaşına küsüyorsundur.
Ailenle, ailesiyle, esinle iletişimini sağlıklı kuracak, sürdürecek, yeri gelince idare edecek yasta ve tecrübede değilsin.
Seven adam bekler.
Söyle beklesin 23-24 e kadar.
Hala ailen görüşmem diyorsa o zaman kaçarsın.
He yok bekleyemem diyorsa, 5 yik beklemeyen adam seni omur boyu cekmez.
Iki sevişeceksiniz diye rezilliğe gerek yok.
Şimdi canım cicim her şeyi çözer de evlilik öyle bir şey değil.

Ah ah kafama tüküreyim demeyi istiyorsanız siz bilirsiniz.

Allah akıl fikir versin, okumalık çağındasın 18 oldum diyebilirsin ama al işte bak kafaya.Çocuksun işte çocuk!Git kaç kızım sen, 25 ine gelene kadar aç karnına 3 çocuk da doğur, hizmetçi ol ellere.Ne zannediyorsunuz bu yaşta evliliği , aile olmayı bilmiyorum ki.Yaşıtların üniversite okuyup, dil öğrenip, dünyayı geziyor.Ben olsam onları gördükçe utanırdım , imrenip ağlardım.

Kaç kız durduğun kabahat sevgilinin şeyi altın kaplamadır mazallah kapar başkaları. Yaparsın bir de bebe dayanırsın ana baba kapısına geri çevircek halleri yok ya

Şu dünyada her zaman insanın yanında olan ve her konuda destekçisi ailesidir ve sen daha 18 yaşında sevdiğim çocuk için kaçmak istiyorum diyorsun hem de aileni karşına alarak.
Peki sonrasını düşünüyor musun?
Ailen seni kabul etmezse,mutlu olamazsan ve yaşadığın en ufak bir problemi bile ailene anlatamayacaksın çünkü biz sana demiştik diyecekler ve içinde birikecek birikecek bütün dertler.
Benden sana tavsiye önce okumak için diret elinde bir mesleğin olsun. Sonra zaten zamanı gelince yine evlenirsin. Evlilik kaçmıyor ya.

Hemen kaç, geç bile kalmışsın kız.
Nolucak ya parası yoksa, sevgisi var değil mi? Cık cık cık, para olmadan da mutlu olunuyor ama bu kk bilmiyor. Bir de aşkınızın meyvesini yapın, tamamdır bu iş. Çocukta sizinle beraber makarna yer.

Kaç. Ama sonra eşinle anlaşamazsanız eşin olacak kişinin kendi ayağınla geldin gelmeseydin demesine, ailenin de kendin ettin kendin buldun demesine hazırlıklı ol.
Sevgilin seni gerçekten seviyorsa ailenin ikna olmasını ve okulunun bitmesini bekler.

Çeşme başındanmı buluşacaksınız ah ne heyecanlı , kaç lütfen , sonra yaz bize , annenlerle barıştırırız , kocam kayınvalidem beni saymıyorlar deyincede çare buluruz , iki çocukla boşanmak istiyorum dersen burdayız küçük kız .

A durduğun hataaaa
6 aya hamile sekilde baba evindeyim diye konu acarsın net.
Kızım siz ne yiyp iciyonuz?
18 yasında evlenmek nedir?Yıl olmuş 2019
Okuyayım meslek sahibi olayım sıkkı gelmiyr mu aklınıza hic?

Hic durma kac.senin oisman olanlardan aglayanlardan baba ocagina hasret kalanlardan dovulen kadinlardan neyin eksik.yani su forumda nice akilli doktor akademisyen hemsireler ogretmenler polisler becerikli ev hanimlari nice guzel anneler var sen gittin akilsiz akli avare olanlarami ozendin.

Gerçekten hayattaki idealinizz bu mu?
Kaçmak...
Sana çok net söylüyorum kaçarak evlenen mutlu bir tek insan gormedim...
Aile onayı alınmadan ne evlenebilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz...

Ailenin vardır bir bildiği onlar senin göremediğin şeyleri şimdiden görüyorlardır sakın kaçma ne gerek var ailene bu travma yı yaşatacaksın değermi elin adamı için yaşın çok kç bence evlenmek için oku ekonomik özgürlüğü nü al eline benim fikrim bu

Bence kaçma. Aileni dinle.

Anliyorum hormonlarin tavan yaptigi yastasin. Eee gez toz askini yasa o zaman kacmak nerden cikti? Önce okulunu bitir, bir meslek sahibi ol, kendi ayaklarin üzerinde dur. Ondan sonra kaciyor musun kovaliyor musun naparsan yaparsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…