• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik?

Kaç kızım kaç daha 18 yaşında fakir ama karakterli sevdiğine kac kaçta gor dünya kaç bucakmis nasıl pişman olunurmus ailen aslında ne kadar hakliymis zman geriye alinipta nasıl hatalar duzeltilemiyormus sonra yine yazarsın buraya artık dayanamıyorum benimde ona hakkım yok mu buna hakkım yok mu yaptım bir cahillik nasıl aileme geri dönerim bilmem ne amaaaan

Sabredın bekleyın. Bırgun kabulleneceklerdır. Boyle bırsey yaparsanız barıssanız bıle kalplerı hic affedemez.. degmez.

yas : 18
aile : onaylamiyor
konu sahibi : kacmayi dusunuyor.

cok degil 3 sene sonra, ikinci cocuguma hamileyim cok gencim bu yuku kaldiramiyorum, zaten ailemde onaylamamisti soyledikleri hersey cikti, kapilarina gidecek yuzumde yok. sizce napmaliyim? isimli konunun sahibi olacaksiniz gibime geliyor.

daha çok erken evlilik için. yaşın çok küçük. illaki sevdiğin bir iş vardır, üniversite diplomanı almadan çıkma o evden. O diploma nedir biliyor musun? Senin güvencen. Ayrıca bu süre içinde aileni ikna edebilirsin. Sakın kaçmak gibi hata yapma, hele on sekiz yaşındayken. Daha çocuksun, ne evliliği?

Nereye kaçı an merak ettim, kv yanına mı? Oku bakıyım bi kv yaşayan ablalarının hayat hikayelerini. Sevgi hiç bişeye yetmiyor,yetmeyecek

Kaçmadan önce burada insanların açtıkları konuları okumanı tavsiye ederim..

Yıllarca severek ve aile onayıyla evlenen insanlar bile mutlu olamıyorken ailen olmadan mutlu olabileceğini sanmıyorum.
Yaşın çok kücük...

18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Sakın sakın sakın böyle bir hatayı yapmayın

Kaçta gör anyayı konyayııı. 😠😠😠😠
Evlilikte Bi numara yok. Anne babalar hayır diyorsa i, o işte Bi hayr vardır. Otur oturduğun yerde.

1. Yaşın cok küçük ve bu evlilik kararı çocuk oyuncağı değil.
2. Ailen senin kötü olmanı tabiki istemez.
3. Karsindaki de senin yaslarindaysa askerliği bile yoksa ailen zaten hakli. Ayrıca erkeklerin gözü açılınca gözü bi dışarı eğlenceye arkadaşlarına kayıyor. Bunu kaldırabilecek misin
4. Aşk sevgi kimsenin karnını doyurmaz. Yarin sorunlar baş gösterince kaynana eline kalirsiniz. Evinize herkes karışır
5. Kaçman demek babanın başını yere eğdirmek demek. Yarin babanın yüzüne kizin hamile mi hata mi etti de koşarak kaçtı diye soracaklar
Canim bunlar benim icin önemsiz umursamam diyorsan kapı orda istediğin an kacarsin.

18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Kaçmadan ailemin gönlünü nasıl alırdım derdine mi düştün içinde azıcık ailenin kaybetme korkusu olsa aileme saygı duysan zaten kaçmazsın....iyi cesaret valla 18 yasında kaçmak 38 yaşındayım bu yaşta kimseye güvenip kaçamam millet 20 yıllık eşine güvenmiyor sen herşeyi arkanda bırakıp kaçaçağım diyorsun otur kızım oturduğun yerde millet abisine babasına güvenmiyor elin oğluna güvenip kendini rezil etme yağmurdan kaçarken doluya tutulursun zaten hayırlı bi kısmet olsa ailenin ağzı dili bağlanırdı bırak bu heyecanı....kızlar kocayı bişey zanneder gittiği geceden donu...nu ararmış...başka hedeflerin olsun okumak çalışmak gezmek gibi....

images (15).jpeg

Ev le ne cem
Vermezlerse gaçacam

Sana şimdi hikaye gibi geliyordur buraya yazilanlar ama bir abla olarak sana şunu samimiyetle söyleyebilirim :"Kaçarsan eger, hayatın başlamadan bitecek"

Aklı başında koca kızsın, iyi düşün. Göz göre göre ateşe atlama

Gec bile kalmissin. Kaç tabiki tatlim evlilikten guzel sey mi var bak bize hergun bir el yagda bi el balda yasiyoruz miss miss bence herkes evlensin dert vs kalmiyor evlenince (!

Back