Daha 18 yasindasin ne bu gözü kararmislik kacmayi düsünmek ..?18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Kacican da nolcak en ufak kavganda sen kendi ayağınla geldin bana bennboleyim dicek en basiti biraz bekle ailen mutlaka kabul eder ama sen daha şuan doğru düşünmüyorsun kaçmayı unut aileni dinle bekle18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Okumyaı falan herşey geciyorum Aile En önemli kavramdır senin Bi aile kurman için önce onların rızasını alman gerek kaçarsan en ufak bişey de keşke dersin çünkü kendi ayaklarınla gittin kimseye bişey diyemezsin anlatamazsın Yapma lütfen hem daha erken Bi kaç yıl konuşun belki ailen onay verir iyice Bi tart biç evliliğe hazırla Kndini, herşeyin gönül rahatlığıyla olsun gelinliğinle çık evinden Ailene bunu çok görme18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?