• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik?

18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Lütfen aklını başına topla ve sakın diyim kaçma. Bu kadar büyüğün neler demiş baksana,demekki bildikleri var. Sevdiğin çok iyi biri olabilir. Ama bu kaçmak için yeterli bi sebep değil. Hayatin çok zorlaşacaktır. Okulunu oku lütfen 👍👍🏻😚

18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Hiç kimsenin yorumuna cvp vermemişsin .. Ne yaptın kaçtınmı başın göğe erdimi mecnun leylası için ne yaptı...vazmı geçtin kaçmaktan yoksa şuan ahlanıp vahlanıyormusun....nasıl gidiyor evlilik şartlar iyimi 18 yasında yedin rahayladınmı ayvayı 18 yasında daha donunu çekemezken kocaya hürmet kayınvalide ye hizmet iyidir umarım...hadi canım kaçtıysan bir diğer açacağın konuyu bekliyoruz kaçmadıysan ne mutlu ailene..

Yaşın daha 18 ne bu evlilik merakı anlamıyorum. Oku meslek sahibi ol.
Ailenin sözünü dinle onların bir bildiği vardır öyle diyorlarsa. Sakın kaçma çok pişman olursun ileride...

Valla okuyup bir meslek sahibi olmadan kocaya kacanları anlamıyorum. Sevgi ve ask biter belli yerde o zaman ekonomık kavgalar başlar. Seni bunca yıl buyuten ailene haksızlık etme. Herkes senın gelecegini düşünüyor.o eskıdendı ev hanımlıgı şimdi kimse çalışmayan birini istemiyor çünkü yaşam zor

Başkasına zorla seni vermeye çalışmıyorlarsa kaçma hiç güzel bir durum değil...
Sakın yapma bence...

Back