- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
Sakın sakın sakın böyle bir hatayı yapmayın18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
Kaçmadan ailemin gönlünü nasıl alırdım derdine mi düştün içinde azıcık ailenin kaybetme korkusu olsa aileme saygı duysan zaten kaçmazsın....iyi cesaret valla 18 yasında kaçmak 38 yaşındayım bu yaşta kimseye güvenip kaçamam millet 20 yıllık eşine güvenmiyor sen herşeyi arkanda bırakıp kaçaçağım diyorsun otur kızım oturduğun yerde millet abisine babasına güvenmiyor elin oğluna güvenip kendini rezil etme yağmurdan kaçarken doluya tutulursun zaten hayırlı bi kısmet olsa ailenin ağzı dili bağlanırdı bırak bu heyecanı....kızlar kocayı bişey zanneder gittiği geceden donu...nu ararmış...başka hedeflerin olsun okumak çalışmak gezmek gibi....18 yaşındayım ailem sevdiğim çocuğa çok karşılar içkisi kumarı sigarası yok sadece çiftçilik işi yapıyor diye eve yetemez diyorlar evime adım attırmam onları seni de o aileye vermeyiz diyorlar kötü halli bi durumları yok kendilerine yetecek kadar var Allah'a şükür bende kaçmayı düşünüyorum kaçtıktan sonra napılır aile gönlü almak için çünkü anlayış göstermiyorlar bir kez bile görüşmediler kimseyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?