- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Bende yapmadığı veya akıl edemediği şeyler için surat asar ve laf sokardım. Bu laf sokma işini hala yaparım ama azalttım diyeyim biraz :) baktım bunun düzeleceği yok bu yolla, bide hiç birşey yapmamaya başladım. Olaylara hep nötr yaklaştım.Teşekkür ederim...
İşte diyorum ya üslup aslında, her şeyin kilidi.
Kaldı ki benim işim bu, iletişim mezunuyum ve hayatımda tek anlaşamadığım, kendimi anlatamadığım insan eşim olduğu için dan dan söylerdim.
Onun bu durumu farkettirmesiyle, ifadelerimi yumuşatarak ve olay örgüsü ile duygularımı, kendimi sakince açıp içimi akıttığımda bir şeylerin değiştiğini gördüm.
Ben, kendimi değiştirdiğimde karşımdakinin de buna uyum sağlaması pekiştirdi.
Eğer istiyorsa ve gerçekten bir sorun olduğunu gören her erkek, uyum sağlamak zorundadır.
Zaten daimi üyeler az çok bilir benimle ilgili bazı şeyleri,bizde yıprandık. Birbirimizi yıpratmaya zaman kalmadı ama yıprandık.
Didişmeye şu anlattığınız kavgaları etmeye öyle üşeniyorum ki, okurken yoruluyorum. Susmaya ve amaaannn demeye alıştık. Sonra baktım herşey yoluna giriyo.
Tabi cinsellikte çok etkiliyor. Ne kadar iyi gidiyorsa o kadar anlayış getiriyor özellikle erkeğe.