ben evleneli 2 sene olcak 2 gün sonra evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama kv yüzünden ayrıyız 5 ay evlilik yaptım ben ayrı evde oturcaktım eşimin ailesi ayrı evde olcaktı ama dügünden sonra yanıma geldiler fakat geçim olmadı çamaşır makinasına çamaşır atınca gider makinayı kapatırdı takma dişlerini mutfak lavabosunda yıkardı altına kaçırırdı onu da gelir mutfak lavabosunda yıkardı uyardıgım zaman ise noluyo sanki derdi susardım bişey diyemezdim ben 21 yaşındayım kv dem 60 yaşında gider benim ayakkabılarımı giyerdi düşünün artık bi gün gebelik testi yaptım ve hamile çıktım eşime söyledim sevindi tabi 2013 yılbaşına gircektik eltim herkesi akşam davet etti bizi etmedi bende eşime annemlere gidelim demiştim olmaz dedi tamam dedim üzülmüştüm odamda çamaşır katlayıp aglıyordum birden kv girdi noldu falan dedi bende anlattım sonra odadan çıktı aradan 1 dakika falan geçti kp geldi noldugunu anlamadım beni evden kovdu megersem kv öte odaya geçince bayılmış gibi yapmış ben üzmüşüm bagırmışım falan demiş eşimi aradım anlattım bilezikleri bırak nere gidersen git dedi çektim gittim babamın evine altınlarıda bırakmadım neyse 10 gün sonra hastalanınca geldi götürdü gider gitmez altınları da aldı. hamileyim kanamam oldu kv ile hastaneye gittik doktorun yanına oda girdi herşey normal dedi hamilelik kesesi gözükmüyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti eve gidince eşime demiş ki doktor karın çocuk düşürdü demiş tabi eşim beni evden kovdu bende babamın evine gittim 1 hafta sonra doktora gidince 3 aylık hamile oldugum anlaşıldı şimdi ben mart 2013 den beri babamın evindeyim hiç aramadı sormadı bu arada dogumu da babamın evinde yaptım bir kez bile aramadı gelmedi temmuzda dava açtım artık bi yola girdim napcam blmiyorum ama eşimide çok seviyorum