evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur bakalım hele hemen acele karar verme bence biraz daha bekle eşinin doğumdan haberi oldumu peki..altınları vermeyecektin onlar senin hakkın mihrin geri verilmez asla boşanma durumlarında...bellliki eşin annesinin tesiri altında kaç yaşında eşin birde cahilce davranıo ve evliliğin başında bu tür şeyler çok yaşanıo sabret hemen boşanma bence

7 aydır ayrı evlerdeler adam bir kere yanına gelmemiş. Üstelik hamileymiş baba evine gönderildiğinde. Daha nesine sabretsin bu adamın? Kaç ay geçmiş nasıl haberi olmasın doğumdan? Acele karar falan da değil bence doğru olanı yapmış konu sahibi. Böyle adamlardan ne koca olur ne baba. Bugün dayanamaz yine gider kocasına, ilerde hem kendisi hem çocuğu şiddet görür. Onları da okuyoruz.

nasil bir vicdandir esindeki sakin vazgecme davandan cunku esin seni dinlemeden aninda yargilayip baskasinin agzina bakiyor benimde iki aylik bebegim var cok uzuldum haline Allah yardomcin olsun o adam sevilmez arkadasim kurtulmaya bak

Çok zor yaşadıkların :43:
Okurken delirdim ben burda ya
Neler yapmış hala da yapıyor :47:
Mutfak lavabosunda bezlerini yıkamasından hiç bahsetmiyorum
İçim dışıma çıktı yemin ediyorum :41:
Eşin de anacı anladığım kadarıyla
Onları birbirlerine bırak canım
Allah sana da sabır ve kolaylık versin :18:

sevme kısmını direk pas geçiyorum;

lütfen tazminatı ve nafakayı alın. şehrinizdeki en iyi avukatları araştırın bu konudaki ve alın. çok mağdur edilmişsiniz. yüzüne bile bakmayın bu adamın. sinirden saçlarım havaya kalktı resmen.

ben evleneli 2 sene olcak 2 gün sonra evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama kv yüzünden ayrıyız 5 ay evlilik yaptım ben ayrı evde oturcaktım eşimin ailesi ayrı evde olcaktı ama dügünden sonra yanıma geldiler fakat geçim olmadı çamaşır makinasına çamaşır atınca gider makinayı kapatırdı takma dişlerini mutfak lavabosunda yıkardı altına kaçırırdı onu da gelir mutfak lavabosunda yıkardı uyardıgım zaman ise noluyo sanki derdi susardım bişey diyemezdim ben 21 yaşındayım kv dem 60 yaşında gider benim ayakkabılarımı giyerdi düşünün artık bi gün gebelik testi yaptım ve hamile çıktım eşime söyledim sevindi tabi 2013 yılbaşına gircektik eltim herkesi akşam davet etti bizi etmedi bende eşime annemlere gidelim demiştim olmaz dedi tamam dedim üzülmüştüm odamda çamaşır katlayıp aglıyordum birden kv girdi noldu falan dedi bende anlattım sonra odadan çıktı aradan 1 dakika falan geçti kp geldi noldugunu anlamadım beni evden kovdu megersem kv öte odaya geçince bayılmış gibi yapmış ben üzmüşüm bagırmışım falan demiş eşimi aradım anlattım bilezikleri bırak nere gidersen git dedi çektim gittim babamın evine altınlarıda bırakmadım neyse 10 gün sonra hastalanınca geldi götürdü gider gitmez altınları da aldı. hamileyim kanamam oldu kv ile hastaneye gittik doktorun yanına oda girdi herşey normal dedi hamilelik kesesi gözükmüyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti eve gidince eşime demiş ki doktor karın çocuk düşürdü demiş tabi eşim beni evden kovdu bende babamın evine gittim 1 hafta sonra doktora gidince 3 aylık hamile oldugum anlaşıldı şimdi ben mart 2013 den beri babamın evindeyim hiç aramadı sormadı bu arada dogumu da babamın evinde yaptım bir kez bile aramadı gelmedi temmuzda dava açtım artık bi yola girdim napcam blmiyorum ama eşimide çok seviyorum

eşini sevmeye devam et ozaman....baska sözüm yok...... tam sevilecek adamı bulmussun:47:

Daha artık bunun ne yapacağımı kalmamış mahkeme açılacak boşanacaksınız kendinize ve çocuğunuza nafaka bağlatacaksınız kesinlikle nafakadan vazgeçmeyin o çocuk ağaç kovuğundan çıkmadı asal tedbir de koydurun nafaka vermediği zaman cezası olsun. Zaten baba evine dönmüşsünüz hamilesiniz ve arayıp sormamış çocuğum sağlıklı doğdu mu nasıldır sizi geçtim insan olan biri çocuğunu merak etmez mi hiç birşeyi hak etmiyor. Bir an evvel kendi hayatınıza bakın.

dur bakalım hele hemen acele karar verme bence biraz daha bekle eşinin doğumdan haberi oldumu peki..altınları vermeyecektin onlar senin hakkın mihrin geri verilmez asla boşanma durumlarında...bellliki eşin annesinin tesiri altında kaç yaşında eşin birde cahilce davranıo ve evliliğin başında bu tür şeyler çok yaşanıo sabret hemen boşanma bence

Neyi sabredecek söylermisiniz..
Çocuğunu,karısını aramayan bir adamdan hayırmı gelir..
Boşanmayıpta ne yapacak peki,oturup kocasının gelmesini bekleyecek hala..

yuh ya ne biçim insanlar var

sana da hayret ettim walla nasıl hala seviyorum diyorsun adam seni ve bebeğini bir kere bile sormamış davandan sakın dönme

süründür
:47::47::47:

ben evleneli 2 sene olcak 2 gün sonra evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama kv yüzünden ayrıyız 5 ay evlilik yaptım ben ayrı evde oturcaktım eşimin ailesi ayrı evde olcaktı ama dügünden sonra yanıma geldiler fakat geçim olmadı çamaşır makinasına çamaşır atınca gider makinayı kapatırdı takma dişlerini mutfak lavabosunda yıkardı altına kaçırırdı onu da gelir mutfak lavabosunda yıkardı uyardıgım zaman ise noluyo sanki derdi susardım bişey diyemezdim ben 21 yaşındayım kv dem 60 yaşında gider benim ayakkabılarımı giyerdi düşünün artık bi gün gebelik testi yaptım ve hamile çıktım eşime söyledim sevindi tabi 2013 yılbaşına gircektik eltim herkesi akşam davet etti bizi etmedi bende eşime annemlere gidelim demiştim olmaz dedi tamam dedim üzülmüştüm odamda çamaşır katlayıp aglıyordum birden kv girdi noldu falan dedi bende anlattım sonra odadan çıktı aradan 1 dakika falan geçti kp geldi noldugunu anlamadım beni evden kovdu megersem kv öte odaya geçince bayılmış gibi yapmış ben üzmüşüm bagırmışım falan demiş eşimi aradım anlattım bilezikleri bırak nere gidersen git dedi çektim gittim babamın evine altınlarıda bırakmadım neyse 10 gün sonra hastalanınca geldi götürdü gider gitmez altınları da aldı. hamileyim kanamam oldu kv ile hastaneye gittik doktorun yanına oda girdi herşey normal dedi hamilelik kesesi gözükmüyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti eve gidince eşime demiş ki doktor karın çocuk düşürdü demiş tabi eşim beni evden kovdu bende babamın evine gittim 1 hafta sonra doktora gidince 3 aylık hamile oldugum anlaşıldı şimdi ben mart 2013 den beri babamın evindeyim hiç aramadı sormadı bu arada dogumu da babamın evinde yaptım bir kez bile aramadı gelmedi temmuzda dava açtım artık bi yola girdim napcam blmiyorum ama eşimide çok seviyorum

Yok artık ya, gerçekten hayret artık ya! Neyini seviyorsun? :53::53:

şu her naneye ayılıp bayılan yani bunu çok iyi kullanan kadnlara ilet oluyorum..gözümde hemen koca popolu çok bilmiş yüzünde pek meymenet kalmayan kadınlar canlanyor..

sen gelmişim ömrnün sonuna ne istersin insanlardan..geçimsiz..!rahatsız!

bu kadar olayın üstüne 'eşimi çok seviyorum' diyebiliyosanız sevgi buysa diğer normal insanların eşlerine sevgililerine hissettiği duyguları tekrar tanımlamak gerek..şunuda unutmamak gerek gebeyken ve doğum yaptıktan sonra kadınların ruh hali herkesten daha hassas oluyor psikolojikmen yalnız hissediyorlarmış...sizi bu zor zamanlarda bu hale düşüren kayınvalidenizde eşinizde çok büyük vebal almışlar...Allah ıslah etsin sizinki sevgi değil hüsranın getirmiş olduğu ''seviyorum'' sanısı bence..Allah yardımcınız olsun..

Back
X