evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir durumda halen eşimi çok seviyorum demenize şaşırdım valla. O aileden kaçmak lazım

ben evleneli 2 sene olcak 2 gün sonra evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama kv yüzünden ayrıyız 5 ay evlilik yaptım ben ayrı evde oturcaktım eşimin ailesi ayrı evde olcaktı ama dügünden sonra yanıma geldiler fakat geçim olmadı çamaşır makinasına çamaşır atınca gider makinayı kapatırdı takma dişlerini mutfak lavabosunda yıkardı altına kaçırırdı onu da gelir mutfak lavabosunda yıkardı uyardıgım zaman ise noluyo sanki derdi susardım bişey diyemezdim ben 21 yaşındayım kv dem 60 yaşında gider benim ayakkabılarımı giyerdi düşünün artık bi gün gebelik testi yaptım ve hamile çıktım eşime söyledim sevindi tabi 2013 yılbaşına gircektik eltim herkesi akşam davet etti bizi etmedi bende eşime annemlere gidelim demiştim olmaz dedi tamam dedim üzülmüştüm odamda çamaşır katlayıp aglıyordum birden kv girdi noldu falan dedi bende anlattım sonra odadan çıktı aradan 1 dakika falan geçti kp geldi noldugunu anlamadım beni evden kovdu megersem kv öte odaya geçince bayılmış gibi yapmış ben üzmüşüm bagırmışım falan demiş eşimi aradım anlattım bilezikleri bırak nere gidersen git dedi çektim gittim babamın evine altınlarıda bırakmadım neyse 10 gün sonra hastalanınca geldi götürdü gider gitmez altınları da aldı. hamileyim kanamam oldu kv ile hastaneye gittik doktorun yanına oda girdi herşey normal dedi hamilelik kesesi gözükmüyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti eve gidince eşime demiş ki doktor karın çocuk düşürdü demiş tabi eşim beni evden kovdu bende babamın evine gittim 1 hafta sonra doktora gidince 3 aylık hamile oldugum anlaşıldı şimdi ben mart 2013 den beri babamın evindeyim hiç aramadı sormadı bu arada dogumu da babamın evinde yaptım bir kez bile aramadı gelmedi temmuzda dava açtım artık bi yola girdim napcam blmiyorum ama eşimide çok seviyorum

maalesef sevmekle hıçbır yere varılmıyo varılmazda boyle adamlar sevılmeyı haketmıyorlar

ilk ''kovulmanızda''tekrar gitmeniz bile hata
aileniz arkanızda dönmeyin bu yoldan
yavrunuzu bağrınıza basın ve unutun o koca müsveddsini:47:

Bu adamı nasıl hala seviyorsun anlamıyorum. Eşine böyle davranan,annesinin ağzına bakan erkektende hayır gelmez,geri dönsen bile daha çok ezerler seni.

Eşiniz bebeği olduğunu öğrendi mi?

bence yaşadığınız şuan hissettiğiniz duyguyu sevgi sanıyorsunuz ama terkedilmenin burukluğunu yaşıyorsunuz..inanın şuan karşınıza çıksa özür dilese belki başta yaşadığınızın kırgınlığın örtüldüğünü hissedip dönmeye karar verirsiniz ama kısa sürede yaşadığınız duygunun aslında doğru olmadığını onu sevmek yerine hiçbirşekilde istemediğinizi anlarsınız..
eşinizi-kvnizi Allah ıslah etsin,bu denli kötü insanlarla hiçbirimizi karşılaştırmasın..

Rabbim bebeğinizle mutlu,huzurlu,sağlık,sevgi,bereket dolu uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin..

Böyle bir adamı nasıl sevebiliyorsun canım :5:

Altınlar o tarafta kaldı öyle mi? Kahretsin...

Bence davanı aç, eşinin ve ailesinin canına oku, hakkını söke söke al.

Elin kızını alıp bir çocukla ortada bırakmanın öyle kolay olmadığını anlasın. Bazen erkek olup böyle tipleri eşşek sudan gelinceye kadar dövesim geliyor o kadar sinirleniyorum :47:

Bende boşanma sürecindeyim şuan. Sizi çok iyi anlıyorum. Size söyle yapın,böyle yapın demeyeceğim çünkü ayrılık öyle bi psikoloji ki bazen kimin ne dediğinin önemi olmuyor. En kötü zamanı bile unutuyorsun. Bi zaman sonra hatayı kendinde bile bulmaya başlıyorsun.. Sakın arkadaşım sakın geçmişi düşünme olmamış gibi davran şuan bi bebeğin var bütün sevgini ilgini ona ver inan bana pişman olacaklar.. :19:

sen eşini seviyosun eşin altınları nasıl olacak bu iş? :ssz:

lütfen bu konuda da konu sahibi normalde iyi biri, özünde iyi biri ailesi olmasa iyiyiz gibi laflar etmesin çok rica ediyorum normalde iyi diye bişey yok bi insan ya iyidir ya da kötüdür bu durumda adam resmen paragöz

Eşini cokmu sevıyosun??dogum yapmısın adamın cocugu olmus yanına bıle gelmemıs hamılelık surecınde bıle yanında olmayan dogurdugunda yanında olmayan sana bılezıklerı bırak nereye gıdersen gıt dıyen adamımı sevıyosun halaaa..pes.. ay banane yaa benım sınırlerım nıye bozuluyosa valla ınsanlar bı tuaf olmus artık ya ben sevmeyı bılmıyom yada ınsanların sevgı anlayısı baya bı degısmıs boyle bı adam hala sevılıyosa ben de bı garıplık var ben nefret ettım okurken adamdan kötüyüm ben demekkı..

çok üzücü şeyler yaşamışsınız ,allah yardımcınız olsun ,evladınız da hayırlı olsun,siz eşinizi sevdiğinizi zannediyorsunuz bana göre ,zira anlattığınız özelliklere uygun bir insan sevilmez ,doğaya aykırı zamanla sizde bunu farkedeceksiniz ,sevgiler.

eşin arayıp sormuyor annesine inanıp seni hiçe sayıyor tekrar birlikte olmayımı düşünüyorsun.hamileliğinin ilk zamanlarından sonuna kadar babanın evinde kalmışsın.hiçbir eş baba merak ederde aramazmı sizi içinde bitirmiş.sakın dönmeyin aileniz anladığım kadar arkanızda.evliliğinizin çoğunu aylarını babanın evinde geçirmişsin bundan sonra gelip sizi alsa ne olur almasa ne olur.davanızda kararlı olun.

Canım eşinin nesini seviyorsun?

Sen sevdiğin için geri döndün ve her türlü eziyete katlandın diyelim,peki çocuğunuzu o evde büyütmek ister misin?

Yaşadıklarını ailene anlattın mı?Bunları duyduktan sonra onlar senin geri dönmene izin verirler mi?

Bir evliliğin en heyecanlı haberi ilk hamilelik değil midir?Sen heyecanlı mısın?Üzgün müsün?Neden?

Allah hayırlı doğumlar ve kararlar nasip etsin inşallah....

canımm çok zor şeyler yaşamışsın ya
eşin senii gözden çıkarmaya hazırmış heralde olanlara bak
boşanma davanı açmışsın en iyisini yapmışsın, annesiyle otursun!!! o kadına anne demek bile fazla ama neyse

ben evleneli 2 sene olcak 2 gün sonra evlilik yıl dönümüm eşimle severek evlendik ama kv yüzünden ayrıyız 5 ay evlilik yaptım ben ayrı evde oturcaktım eşimin ailesi ayrı evde olcaktı ama dügünden sonra yanıma geldiler fakat geçim olmadı çamaşır makinasına çamaşır atınca gider makinayı kapatırdı takma dişlerini mutfak lavabosunda yıkardı altına kaçırırdı onu da gelir mutfak lavabosunda yıkardı uyardıgım zaman ise noluyo sanki derdi susardım bişey diyemezdim ben 21 yaşındayım kv dem 60 yaşında gider benim ayakkabılarımı giyerdi düşünün artık bi gün gebelik testi yaptım ve hamile çıktım eşime söyledim sevindi tabi 2013 yılbaşına gircektik eltim herkesi akşam davet etti bizi etmedi bende eşime annemlere gidelim demiştim olmaz dedi tamam dedim üzülmüştüm odamda çamaşır katlayıp aglıyordum birden kv girdi noldu falan dedi bende anlattım sonra odadan çıktı aradan 1 dakika falan geçti kp geldi noldugunu anlamadım beni evden kovdu megersem kv öte odaya geçince bayılmış gibi yapmış ben üzmüşüm bagırmışım falan demiş eşimi aradım anlattım bilezikleri bırak nere gidersen git dedi çektim gittim babamın evine altınlarıda bırakmadım neyse 10 gün sonra hastalanınca geldi götürdü gider gitmez altınları da aldı. hamileyim kanamam oldu kv ile hastaneye gittik doktorun yanına oda girdi herşey normal dedi hamilelik kesesi gözükmüyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti eve gidince eşime demiş ki doktor karın çocuk düşürdü demiş tabi eşim beni evden kovdu bende babamın evine gittim 1 hafta sonra doktora gidince 3 aylık hamile oldugum anlaşıldı şimdi ben mart 2013 den beri babamın evindeyim hiç aramadı sormadı bu arada dogumu da babamın evinde yaptım bir kez bile aramadı gelmedi temmuzda dava açtım artık bi yola girdim napcam blmiyorum ama eşimide çok seviyorum

dur bakalım hele hemen acele karar verme bence biraz daha bekle eşinin doğumdan haberi oldumu peki..altınları vermeyecektin onlar senin hakkın mihrin geri verilmez asla boşanma durumlarında...bellliki eşin annesinin tesiri altında kaç yaşında eşin birde cahilce davranıo ve evliliğin başında bu tür şeyler çok yaşanıo sabret hemen boşanma bence

Çon üzücü bi durum ya. Resmen okurken şoka girdim. Ne öyle eş ne öle aileye katlanamam.

Çüş
Altınları bırak nere gidiyosan git mi dedi
Aklına nasıl altın geldi o hengame de anlamadım
Kusura bakma ama armut dibine düşer misali eşin de o ailede büyüdüğünü belli etmiş

Nolur seviyorum demeyin bari şöyle hödükleri

allah aşkına ya. adam seni evden kovmuş. doğumdan sonra bile arayıp sormamış. sen hala kalkıp o adama eşim diyorsun, bir de çok sevdiğini söylüyorsun. arkadaşım kendine saygı duy. ve bence önce sevmeye kendinden başla..

Anne babalar binbir emekle kızlarını büyütsün, sonra gelsin koca-kayınvalide-kayınpeder dövsün, sövsün, evden kovsun... Nasıl bir vicdan bu? Hala böyle şeyler okuyunca şaşırıyorum ve sinirleniyorum. İçinde azıcık Allah korkusu olan insan bu kadar şey yapabilir mi?

O aileden kime ne hayır gelebilir ki? Sen ailenin yanına dönmüşsün, en iyisini yapmışsın. Bence boşanma davasının yanında tazminat davası da açmalısın. Eşini evden kovmak suçtur. Uyanıklık yapıp "altınları bırak git" ne demekmiş görsün. Ayrıca çocuğuna sahip çıkmak zorunda, nafaka vermek zorunda. "Kovdum kurtuldum" sanmasın hiç. Arayıp sormadı derken nüfusuna da mı almadı? Almıyorsa babalık davası açabilirsiniz. Kendin için değilse bile evladın için direnmen lazım. Allah sabır kuvvet versin, iyi kısmetler çıkarsın karşına inşallah.

Rabbim yardımcınız olsun
iki kişi arasında olan evliliğin içine nasıl sokulup giriyor bazı dengesiz aileler şaşıyorum.

insan evladının mutlu olmasını neden istemez.

bayılan kayınvalideniz keske bayılıp kalsaymıs öylece

Back
X