- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
-
- Konu Sahibi poncikvegece
ne buldun bizimlede paylaş bencilEşinin doğum günüsü ile evlilik yıldönümüm aynı gün
Neyse ben ne hediye alacağımı az çok buldum gibi
sende bebişten girebilirsin hediye mevzusuna
Hayvan derneklerini araştırıp eşim adına bağışta bulunucamne buldun bizimlede paylaş bencil
birtane spor ayakkabı alcam o kesin. çünkü ona hummel dan bitane almıştım çok seviyodu onu.
eskimiş o şimdi yine hummel dan başka bi model beğendim onu alıcam
ama pasta işini nasıl yapsam kalabalıkmı başbaşamı yemeklimi kahvaltılımı onları bulamıyorum.
bebikten nası gircem olaya onuda bulamıyorum baba-oğul kombini bişeyler bakarım belki fenerium dan falan.
Ahahahha sen saklambaç oynuyon galibaaçık havayı tercih et derim yanlış anlamayın gıı yemek fln güzel olur ağaçlarında orda fln gezersiniz iki saklambaç fln oynarsınız
Çok oynamış iyi biliyor zilliAhahahha sen saklambaç oynuyon galiba
Git git
İçimde hep bir ukte kaldı yapamadım çok ozeniom beee saklambac oynayanlaraAhahahha sen saklambaç oynuyon galiba
Dün bizimde 2.evlilik yıldönümümüzdü. Geçen sene lohusaydım bu sene eşim yemek ayarladı ama bizim kız ateşlendi acildeydikCanımmmm KK Kadınlarıı
Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağımsaat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.
Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var
Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa
Bencede kişi kendinden bilir işiÇok oynamış iyi biliyor zilli
Kombinesi varTuttugu takımın ilk maçına bilet alırdım
Daha sende ne cevherler var soyle bakayımİçimde hep bir ukte kaldı yapamadım çok ozeniom beee saklambac oynayanlara
Daha sende ne cevherler var soyle bakayım
Anca sütyen salla senyiterrrrrrrrrrrrr bu kadannn yiterrrrrrrrrrrrr
Senin sütyenini koparticammm bakkkk heeee don sallamak istiyorumAnca sütyen salla sen
Gelinlik banada komik geliyor :)Benim de şuan için aklımda 1 gece önceden evde akşam yemeği hazırlamak var evde.. küçükte olsa bir hediye dşünüyorum.. bir an olsun gelinliğimi giysem mi diye düşünmedim değil ama zamanın da bu tür düşüncede olanlara çok güldüğüm için gururuma yedirip saçmalama patili ne gelinliği deyip düşünceyi aklımdan atasım geliyor
Büyükada da bir bir akşam yemeği düşündüm aslında.. Kalmalı olacak şekilde ada'yı bizde çok seviyoruz. Bayılıyoruz hatta. 1-2 otel var favorimiz.. oda hazırlatsam falan diye de düşündüm ama maliyet ne kadar çıkar onu kestiremiyorumben yorumlarım hepsini okuyamadım ama
bir akşam yemeği diyenlere katılyorum
bence çocuğunuz da yokken hazır böyle büyükadadaki otellerde bir akşam yemeği dahil kalmalı bir şey ayarlayabilirsiniz
inanılmaz romantik güzel olur.ya da ağva gibi yakın bir yerlere... ya da selimpaşa gibi.
ya da boğaz manzaralı bir yerde balık ya da yemek.
ben böyle şeyleri çok seviyorum açıkçası.
bir de ilk ay dönümümüzde ben de doğumgününde böyle kek söylemiştim onun iş yerine çok havalı olmuş herkes çok şaşırmış eşim de çok sevinmişti buna.
Benimde kocamin doğumgünüüü başaklar herseyi begenir ama çünkü kalpleri iyi Allah tan ufak şeylerle mutlu oluyorlar10 gün sonra erkek arkadaşımın doğum günü. Sizinle aynı dertten muzdaribim. Konunuzu takipteyim:)
en sevdiği yemekleri yapıp şeker hamurundan kalpli pasta yapmıştım hediye olarakta çok sevdiği şarkının plağını almıştım çünkü el emeği olabilecek bütün hediyeleri sevgiliyken yapmistım mesela çok sevdiği grubun adını ve logosunu etamin olarak tablo yapmıştım ve çok beğendiCanımmmm KK Kadınlarıı
Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağımsaat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.
Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var
Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa