EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ SORUNSALI

Eşinin doğum günüsü ile evlilik yıldönümüm aynı gün
Neyse ben ne hediye alacağımı az çok buldum gibi
sende bebişten girebilirsin hediye mevzusuna
ne buldun bizimlede paylaş bencil
birtane spor ayakkabı alcam o kesin. çünkü ona hummel dan bitane almıştım çok seviyodu onu.
eskimiş o şimdi yine hummel dan başka bi model beğendim onu alıcam

ama pasta işini nasıl yapsam kalabalıkmı başbaşamı yemeklimi kahvaltılımı onları bulamıyorum.

bebikten nası gircem olaya onuda bulamıyorum baba-oğul kombini bişeyler bakarım belki fenerium dan falan.

Hayvan derneklerini araştırıp eşim adına bağışta bulunucam
köpek dostuyuz biliyorsun az çok.. her ay barınaklara yardım yapıyoruz ama böyle bir sertifika vs hiç olmadı çok anlamlı olucağını düşünüorum çok hoşuna gideceğinden eminim.. ya bu ya da çift masajı gibi birşey düşünüyorum hediye olarak onun haricinde evde yemek vs onları yapacağım tabi ki..

ayakkabı güzel fikir ben de 4 ay önce doğum gününde almıştım. Ben doğum günlerinde kalabalık daha çok seviyorum yıldönümü olsa tek derim ama doğum günü kalabalık fikri daha cok hoşuma gidiyor güzel bir kahvaltı organize edebilirsin kombin fikri de harika

Dün bizimde 2.evlilik yıldönümümüzdü. Geçen sene lohusaydım bu sene eşim yemek ayarladı ama bizim kız ateşlendi acildeydik Eşinizin ilgi alanlarına göre düşünün bence futbol severse takımına göre yada arabalardan çok hoşlanıyosa onunla ilgili bişey olabilir

Bence de bunun kadını erkeği yok güzel bir akşam yemeği hazırla evde sevdiği yemekleri hazırla sevdiği izlemek istediği bir film vs varsa onu izleyebilirsiniz güzel bir müzik ile dans edebilirsiniz almak istediği birşey varsa senin bildiğin önceden alabilirsin hediye olarak

ben yorumlarım hepsini okuyamadım ama
bir akşam yemeği diyenlere katılyorum
bence çocuğunuz da yokken hazır böyle büyükadadaki otellerde bir akşam yemeği dahil kalmalı bir şey ayarlayabilirsiniz
inanılmaz romantik güzel olur.ya da ağva gibi yakın bir yerlere... ya da selimpaşa gibi.
ya da boğaz manzaralı bir yerde balık ya da yemek.
ben böyle şeyleri çok seviyorum açıkçası.
bir de ilk ay dönümümüzde ben de doğumgününde böyle kek söylemiştim onun iş yerine çok havalı olmuş herkes çok şaşırmış eşim de çok sevinmişti buna.

Gelinlik banada komik geliyor :)

Büyükada da bir bir akşam yemeği düşündüm aslında.. Kalmalı olacak şekilde ada'yı bizde çok seviyoruz. Bayılıyoruz hatta. 1-2 otel var favorimiz.. oda hazırlatsam falan diye de düşündüm ama maliyet ne kadar çıkar onu kestiremiyorum yani şimdi otel de 1 gece 200-250 tl desek; yemek içinde en kötü 150 -200 lira bir bütçe çıkarsak ki ada için çok normal fiyatlar sanırım bunun için bi 500 tl bütçe ayırmam gerekli değil mi

en sevdiği yemekleri yapıp şeker hamurundan kalpli pasta yapmıştım hediye olarakta çok sevdiği şarkının plağını almıştım çünkü el emeği olabilecek bütün hediyeleri sevgiliyken yapmistım mesela çok sevdiği grubun adını ve logosunu etamin olarak tablo yapmıştım ve çok beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…