- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Resimi gecenin ilerleyen saatlerinde atacüğümmmmm aslında hediyenin resmiSenin fikirlerin +18 iseo gecenin ilerleyen saatlerinde Allahın emri
Gördüm gördüm hemen gelmişsin hiç kaçırırmisinBurdayım senden önce geldim
lösev tema gibi yerlere bağış yapabilirsiniz
ben bu sevgililer gününde öyle yaptım
adına sertifika geldi mailine
fazlasıyla anlamlıydı bizim için
Çok hoşlösev tema gibi yerlere bağış yapabilirsiniz
ben bu sevgililer gününde öyle yaptım
adına sertifika geldi mailine
fazlasıyla anlamlıydı bizim için
Biliyorum m ile başlıyoResimi gecenin ilerleyen saatlerinde atacüğümmmmm aslında hediyenin resmiYoulost16 biliyiii hangi resimin olduğunu aslinda güzel bir ağaçlık ormanlık yerde akşam yemeği neyse kzum ben o resmi sonra aticam
En sevdiğiiiiGördüm gördüm hemen gelmişsin hiç kaçırırmisin
Çünkü 14 gün sonra benimde yıldönümümGördüm gördüm hemen gelmişsin hiç kaçırırmisin
Guzel bir saat alabilirsinizCanımmmm KK Kadınlarıı
Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağımsaat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.
Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var
Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa
Bana idi galiba bu mesajTelgrafın tellerine de kuşlar mı konaaar
Çünkü 14 gün sonra benimde yıldönümüm
Eşinin doğum günüsü ile evlilik yıldönümüm aynı günkübi bizimde 21 ekimde evlilik yıldönümümüz.
bu ayın 23 üde eşimin doğum günü hangisinde ne yapcam hiç bi fikrim yok
Canımsınnn topikler de görüşürüz
Topihte görüşürüzzzz genelde Cicinin topiginde gündüz alt yapı yapıyoruz geceye hazırlık orda buluşuruz kuzumCanımsınnn topikler de görüşürüzhiç fikir vermedin ama neyse