EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ SORUNSALI

Senin fikirlerin +18 ise :KK70: o gecenin ilerleyen saatlerinde Allahın emri :KK70: :KK70:
Resimi gecenin ilerleyen saatlerinde atacüğümmmmm aslında hediyenin resmi :KK70: :KK70: :KK53: Youlost16 Youlost16 biliyiii hangi resimin olduğunu :KK70::KK70:aslinda güzel bir ağaçlık ormanlık yerde akşam yemeği :KK31:neyse kzum ben o resmi sonra aticam😘😘😘😘😘

bu duadan sonra yorum yapmak şart oldu :KK70:

güzel bir resim çerçevesinde ikinizin resmi olsa ,çok gündemde olmayan doğal çekilmiş bir poz ,mesela

lösev tema gibi yerlere bağış yapabilirsiniz
ben bu sevgililer gününde öyle yaptım
adına sertifika geldi mailine
fazlasıyla anlamlıydı bizim için

buna ek olarak*

dj workshopları var saatlik eğitim ve aktivite şeklinde severse eğer
spa ve masaj paketi hediye edebilirsiniz
mutfak atolyeleri oluyor yemek yapmayı seviyorsa profesyonel ortamda
işi için geliştirici online sertifika programları olabilir

lösev tema gibi yerlere bağış yapabilirsiniz
ben bu sevgililer gününde öyle yaptım
adına sertifika geldi mailine
fazlasıyla anlamlıydı bizim için
Çok hoş :KK19: :KK200:
Hayvan dostuyuz her ay barınaklara yardım yapıyoruz ama hayvan derneklerine yapılan bir yardım ve adına giden bir sertifika çok anlamlı olabilir :süslü:
Çokk teşekkür ederim, düşünceler arasında 1.sırada

Canımmmm KK Kadınlarıı :KK200:

Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun :KK70:
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz :nazar:
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum :KK70:
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağım :işsiz: saat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.

Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var o_O

Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa :KK70:
Guzel bir saat alabilirsiniz

Bi tane site vardi hatirlamiyorum su anda adini ama netten ararsaniz bulursunuz
Gecen sene dogumgununde esime bir album hazirladim, bir set satin aliyorsunuz icinde siyah kocaman bir album , renkli yapistiricalr , renkli kalemler vs var
Albumu ellerinizle hazirliyorsunuz
Ben ilk tanismamizdan itibaren fotograflari yapistirdim , sayfalara espirili bir dille hikayelerini ve tarihlerini yazdim araya bol bol aşk sozcukleri doldurdum , esim gorunce oturup aglamisti , sahane bi album oldu , hala cocuklarla acar bakar okurlar , cok hoslarina giden bir aktivite oldu

Edit : usenmedim albumu buldum sitenin adi sosyopix

Maç seviyorsa digiturk dsmart üyelikleri olabilir, sigara içiyorsa pahalı bi çakmak olabilir, yılbaşı için tatil olabilir

kübi bizimde 21 ekimde evlilik yıldönümümüz.
bu ayın 23 üde eşimin doğum günü hangisinde ne yapcam hiç bi fikrim yok :KK70:
Eşinin doğum günüsü ile evlilik yıldönümüm aynı gün :KK70: :KK70:
Neyse ben ne hediye alacağımı az çok buldum gibi :KK70:
sende bebişten girebilirsin hediye mevzusuna :KK70:

bu arada oda bana aşk kitabı hazırlamıştı karikatür şeklinde üstlerinde baloncuk var bizim karşılıklı aramızda diyologlar çok güzeldi. bir sevgili iken birde evli iken yapmıştı tavsiye ederim

X