merhaba arkadaşlar dün akşam eşimle kavga ettik. bizim evlilik yıl dönümüz kayınvalidemlerinkiyle aynı gün bu yıl 2 . yılımızı kutlayacağız geçen yıl bu tarihte eşimin dedesi vefat ettiği için çok güzel bir kutlama yapmamıştık tamam buna hiç bir şey demiyorum ölüm allahın emri. gelelim asıl meseleye cumartesi günü memeleket tatile gideceğiz, ikimizde aynı şehirdeyiz, eşime akşam dedim ki seninle konuşmak istiyorum bak annenler ile evlilik yıl dönümümüz aynı gün sakın 4 ümüz birlikte bir şeyler muhabbetine girme dedim ben öyle istemiyorum, ilk evlilik yıl dönümüzde bir şey yapamadık sesimi çıkartmadım dedim. bu defa öyle olmasın güzel birşeyler yapalım dedim. birden sinirlendi oysa ki ben o kadar nazik ve kibar ifade ediyordum ki kendimi, neymiş efendim bana yaranılmaz mış, beni benden daha çok düşünüyormuş evet öyle ama, ailesini görünce şimaran koca tipinden olduğu için benim içim hiç rahat değil, o yüzden ailesi ile görüşmeden önce onda değişen hareketleri rahatsız olduğum yerleri hep söylerim dün akşamda öyle yapayım dedim bağırdı çağırdı bana, çektim yürüyüşe gittim. sonra barışmaya falan çalıştı ama oralı olmadım. sizce ne yapmalıyım eğer öyle bir şey olursa asla afettem onu akıl verin ne olur.ikimizin ailesi de aynı yerde ben hep 1 gün kayınvalidem de kalıp 2 hafta annemler de kalıyorum evlilik yıl dönümüzde de annemler de olcam ogun hiç aramayıp armasını mı beklemeliyim sizce...çok üzgünümmm
yardım edin