- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi poncikvegece
İlişme fikir verŞuraya ilişeyim 14 gün sonrada bizim yıldönümümüz
Bunu eşim yapacaktır diye düşünüyorum..Çünkü fiks yıldönümünde kahvaltı veya akşam yemeğine mutlaka çıkarır yani en azından geçen sene öyle yapmıştıKlasik olacak ama ikinizinde hoşlandığı güzel bir yerde mum ışığında akşam yemeği
Canımmmm KK Kadınlarıı
Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağımsaat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.
Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var
Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa
Bencede elbette yapar, yapmalı da.Ne saçma bir düşünce bu;
Kadın mı sürpriz yapar, demeleri.
Elbette yapar, niye yapmasın?
Valla ben eşime huyundan gidiyorum. Ilk sene Beşiktaşlı pasta yaptırdım, sonra çok istediği ve her zaman ertelediği, ama içinin de gittiği formayı aldım, hem kendisine hem kızımıza.
Sonra PUMA'dan touch saat aldım, JOOP Homme marka ve Bruno Banani markası parfüm aldım. Sevdiği tarz ayakkabı vardı, çok seçicidir, onu aldım. Pahalı der der çekilir kendisi hep canım benim ya, o yüzden benim alma şansım oluyor hepOnun haricinde kanyonlara gittik, doğayı sever. Son olarakta vize için başvuru yaptım adına, Almanya'da onun bir sonraki hediyesi olacak inşallah
Benim de şuan için aklımda 1 gece önceden evde akşam yemeği hazırlamak var evde.. küçükte olsa bir hediye dşünüyorum.. bir an olsun gelinliğimi giysem mi diye düşünmedim değil ama zamanın da bu tür düşüncede olanlara çok güldüğüm için gururuma yedirip saçmalama patili ne gelinliği deyip düşünceyi aklımdan atasım geliyorHediye çok basit geliyor bana.
Tatil en muhteşem hediye evlilik yıldönümü,doğumgünü,sevgililer günü vs. için.
Ama tatilden yeni gelmişsiniz madem bütçe kısıtlı.
Ya sevdiği balık olur,et olur restaurantta yemek arkasından jan janlı pastalı kutlama ya da evde hazırlarım diyorsan başbaşa ev ortamı.
Şahsen ben bayılırım böyle sade ama hoş ortamlara.
İlla hediye alacam diyorsan parfüm olabilir.
Bi çılgınlık yapıp paraşütle atlayabilirsinizBencede elbette yapar, yapmalı da.
Sizinle hemen hemen aynı şeyleri yapmışız diyebilirimbenim de eşim fanatik Beşiktaşlı doğum günü olsun tanışma yıldönümü olsun beşiktaşa ait ne var ise aldım şimdiye kadar. up watch saat, beğendiği krampon vs ..
o yüzden inan aklıma hediye gelmiyor artık
Sol göğsüm de baş harfi varBenim ki en çok playstation ister, elektronik alet ister ama ben olsam dövme yaptırırdım küçük zarif bana onu her saniye bedenimde taşıma fırsatı verecek bir sey isim olur sembol.olur aranızda ki bir diyalog olur