-
- Konu Sahibi poncikvegece
Hmm tamam gördümyok ben baktım şimdi fı.. sitesinden
sadece akşam yemekli bir kampanyası var kahvaltı artı akşam yemeği 549
birde netten oteli ara bazen otel netten daha uygun fiyat verebiliyor canım21 Eylül de Ada Palasta görüşelim o halde
Şuan sitesinden baktım 1 gece konaklama kahvaltı dahil 590tl gösteriyor aman yarabbiakşam yemeği ile beraber 800 tl
Evet az önce aradım canım net ile aynı fiyatı söyledi.. f.. sitesinde bu şekilde ama dedim ordan alırsanız o fiyat geçerli dedi.. yani her türlü otele geleceksen 500 lük olacaksın diyorbirde netten oteli ara bazen otel netten daha uygun fiyat verebiliyor canım
Beyaz Ev-Ağvayok ben baktım şimdi fı.. sitesinden
sadece akşam yemekli bir kampanyası var kahvaltı artı akşam yemeği 549
Beyaz Ev-Ağva
Hurma odası favori
ama rezervasyon için bi 15-20 gün önceden mutlaka yaptırman gerekli mütamediyen her hafta dolu çünki
En son 1100 tl idi.. aslında hemen hemen ada palas ile aynı . tek fark burası 1 gün rezervasyon kabul etmiyor yoksa günlüğü gene 500-550 tl ye geliyor :) hafta sonu 2 gece hafta içi tek gece kabul ediyorlar yani..ay çok güzelmiş yahuuu
şu an bakıyorum da yer gözükmüyor
kesin çok pahalıdır
böyle bir otele daha gitmiştik ağvada ama bu baya güzelmiş
Benimki 2 haftada geldi ve tamamen hayal kırıklığı idi. 2 tane bastırmıştım o zamanlar babalar gününe eşim için, birisinde sadece kendi sözleri şiirleri vardı, diğeri de bizimle alakalıydı, 140 tl vermiştim ikisine de. Bir baktım, resimler ince bir kağıda baskı yapılmış, aynı şiirleri sözleri basmışlar, yazı stili ortaya kadar eğik, sonra hep düz ve dik. Iğrenç birşeydi. Hatta aradım dedim böyle böyle, ha sadece sorun resimlerin üstündeki su damlası mı diyor, bir de dalga geçer gibi. Ben de dedim ne resmi, tüm kitap fiyasko. Ne yapalım diyor. Dedim yenisini yollayın düzeltip ya da para iadesi yapın. Pislik lanet yüzüme kapattı.10 güne yetişir mi bilmiyorum ama çiftlerin hikayesini kitaplaştıran, kapağa da onların fotoğrafını koyan site vs. oluyor. Kitabı size gönderiyorlar.
En son 1100 tl idi.. aslında hemen hemen ada palas ile aynı . tek fark burası 1 gün rezervasyon kabul etmiyor yoksa günlüğü gene 500-550 tl ye geliyor :) hafta sonu 2 gece hafta içi tek gece kabul ediyorlar yani..
onun haricinde akşam yemeği işte ne bileyim ikramlar, atıştırmalıklar da oluyor sadece kahvaltı veya akşam yemeği olarak sınırlandırmıyorlar :) bizim için en iyi artısı evcil hayvan kabul ediyor olmaları :)
Ağva da da bi beyaz ev bir de park mandalin otel'i tek geçerim .allah allaaah
dur bakıyım ben buraya
ya ben ağvada gittiğim otelin adını bulamadım şu an deminden beri onu arıyorum
Canım nehirin kıyısın da ama bilemedimBu ağva oteli bir dizide de geçiyordu, yeşillik, Belgrad ormanlarına yakın falan mı? Yoksa ben mi karıştırdım
Ağva da da bi beyaz ev bir de park mandalin otel'i tek geçerim .
Onunda şömineli ve jakuzili taş oda'sıoraya da bakabilirsin
Hangisiiiiyok ben buldum var ya yarım saattir onu arıyorum
orası da böyle jakuzili falandı ve zaten hepsi gibi o da nehrin kenarındaydı
En son 1100 tl idi.. aslında hemen hemen ada palas ile aynı . tek fark burası 1 gün rezervasyon kabul etmiyor yoksa günlüğü gene 500-550 tl ye geliyor :) hafta sonu 2 gece hafta içi tek gece kabul ediyorlar yani..
onun haricinde akşam yemeği işte ne bileyim ikramlar, atıştırmalıklar da oluyor sadece kahvaltı veya akşam yemeği olarak sınırlandırmıyorlar :) bizim için en iyi artısı evcil hayvan kabul ediyor olmaları :)
Yok kız kışın şömineli salonlar da yazın da nehir kıyısında kurabiyeler, kekler ikram ediyorlarvalla aradım hiç öyle ikram mikram demediler
akşam yemeği de menülüymüş
Hangisiiii