EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ SORUNSALI

ya galiba
hatta çok güzel bir otel var fırsat sitelerine düştüyse ben de mi alsam diye düşünüyorum şu an

Ben manevi akılda kalan hatırası olan hediyelere bayılırım.
Sevdiği bir sanatçının konseri ve ya bi talk show a bilet alıyorum. En çok tuttuğu takıma maç bileti tabii :)
Yıllarca anıp duruyoruz o günü güzel oluyor :)

İnanıyorum bu dünyada yalnız değilim. Bazı kadınlar böyle günleri münleri sevmiyorlar
Üç yıllık evliyim. Geçen dene eşim durup dururken biz ne zaman evlendik tarihi söyle bakalım dedi.
Hatırlayamadım yeminle aklıma gelmedi.Yıl dönümleri, Doğum günleri, x günleri, y günleri beni çok yoruyor. Sürpriz falan olmuyor herkes bir beklenti içinde. Hediye al derdi, aldığın saçma sapan hediyelere sevinmiş gibi yapma derdi birkaç yıl önce hepsine bir set çektim.
Hiçbirşey kutlamıyorum. Sevenlerim de beni böyle kabul etti. Kafam rahat. Pamuk pamuk

Ben hediyeden ziyade o günün en azından evlilik yıldönümlerinin kutlanması en azından hatırlanması taraftarıyım. tabi kide erkeğin eşine çiçek göndermesi için özel bir güne ihtiyacı yok ama insan özel gününde alınca mutlu oluyor en azından ben oluyorum. herşeyden önce eşimi mutlu etmeyi seviyorum:) bilmem
yani evlilik yıldönümünde baş başa 1 gece kalmalı biryere gitmek 1-2 kadeh birşeyler içmek bence çok anlamlı

Eserler bana sık sık. Sevdiğimi acayip belli edip ne yapar eder kocamdan da ilgi alırım. İlgi görürüm değil söke söke alırım bilmem ihtiyaç hissetmediğimden mi. Yok ya normalleştirmeye gerek yok. Ben evlenmeden önce Doğum günü kutlamayı bırakmıştım mesela. Evlilik yıldönümü dönümü zirvem oldu. Çocuum olduğunda Doğum gününü unutup jübile yapmayı düşünüyorum

Yatak odasini kirmizi bi ambiyans olicak sekilde hazirla. Iste kirmizi gul yapraklari,mumlar ,guzel los bir isik. Sonra oraya küçük atistirmalik,icicek birseyler falan. Giy jartiyeri yada en sexsi geceligi,yap makyaji on kutlama bu,sonra hediyeni verirsin. Saat,parfüm veya spor ayakkabi vs..
Degisik olur yatak odası suprizi. Asj

Onu gecenin ilerleyen saatlerinde düşünüyorum

21 Eylül de Ada Palasta görüşelim o halde
Şuan sitesinden baktım 1 gece konaklama kahvaltı dahil 590tl gösteriyor aman yarabbi akşam yemeği ile beraber 800 tl

yok ben baktım şimdi fı.. sitesinden
sadece akşam yemekli bir kampanyası var kahvaltı artı akşam yemeği 549

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…