- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Kocan sallasın donuSenin sütyenini koparticammm bakkkk heeee don sallamak istiyorum
Bahhh zatiiii reglim yırtık donla geziom diyerleri ziyan olmasın diyeeeeKocan sallasın donu
Büyükada da bir bir akşam yemeği düşündüm aslında.. Kalmalı olacak şekilde ada'yı bizde çok seviyoruz. Bayılıyoruz hatta. 1-2 otel var favorimiz.. oda hazırlatsam falan diye de düşündüm ama maliyet ne kadar çıkar onu kestiremiyorumyani şimdi otel de 1 gece 200-250 tl desek; yemek içinde en kötü 150 -200 lira bir bütçe çıkarsak ki ada için çok normal fiyatlar sanırım bunun için bi 500 tl bütçe ayırmam gerekli değil mi
Hangi otel.. acaba bizim favorilerimizden miya galiba
hatta çok güzel bir otel var fırsat sitelerine düştüyse ben de mi alsam diye düşünüyorum şu an
Aradan dökülmüyor müBahhh zatiiii reglim yırtık donla geziom diyerleri ziyan olmasın diyeeee
Zepraaaa zepraaaa mıçrın eyicene kızın topiğineeeeAradan dökülmüyor mü
Çarpıcam sizi zatenZepraaaa zepraaaa mıçrın eyicene kızın topiğineeee
Allah'a bizi bildiği gibi yapsın emiiiÇarpıcam sizi zatenfikir hariç don sütyen regli saklambaç herşey konuştunuz
Ben hediyeden ziyade o günün en azından evlilik yıldönümlerinin kutlanması en azından hatırlanması taraftarıyım. tabi kide erkeğin eşine çiçek göndermesi için özel bir güne ihtiyacı yok ama insan özel gününde alınca mutlu oluyor en azından ben oluyorum. herşeyden önce eşimi mutlu etmeyi seviyorum:) bilmemİnanıyorum bu dünyada yalnız değilim. Bazı kadınlar böyle günleri münleri sevmiyorlar
Üç yıllık evliyim. Geçen dene eşim durup dururken biz ne zaman evlendik tarihi söyle bakalım dedi.
Hatırlayamadımyeminle aklıma gelmedi.Yıl dönümleri, Doğum günleri, x günleri, y günleri beni çok yoruyor. Sürpriz falan olmuyor herkes bir beklenti içinde. Hediye al derdi, aldığın saçma sapan hediyelere sevinmiş gibi yapma derdi birkaç yıl önce hepsine bir set çektim.
Hiçbirşey kutlamıyorum. Sevenlerim de beni böyle kabul etti. Kafam rahat. Pamuk pamuk
Eserler bana sık sık. Sevdiğimi acayip belli edip ne yapar eder kocamdan da ilgi alırım. İlgi görürüm değil söke söke alırımBen hediyeden ziyade o günün en azından evlilik yıldönümlerinin kutlanması en azından hatırlanması taraftarıyım. tabi kide erkeğin eşine çiçek göndermesi için özel bir güne ihtiyacı yok ama insan özel gününde alınca mutlu oluyor en azından ben oluyorum. herşeyden önce eşimi mutlu etmeyi seviyorum:) bilmem
yani evlilik yıldönümünde baş başa 1 gece kalmalı biryere gitmek 1-2 kadeh birşeyler içmek bence çok anlamlı
Zepraaaa zepraaaa mıçrın eyicene kızın topiğineeee
Hangi otel.. acaba bizim favorilerimizden mi
Ada Palas veay çok merak ettim hangisi sizinkisi
Ada Palas ve
Princess favorilerimiz
21 Eylül de Ada Palasta görüşelim o haldeahah bizimki de ada palas
var bak kampanyalara
ben baktım şimdi
Onu gecenin ilerleyen saatlerinde düşünüyorumYatak odasini kirmizi bi ambiyans olicak sekilde hazirla. Iste kirmizi gul yapraklari,mumlar ,guzel los bir isik. Sonra oraya küçük atistirmalik,icicek birseyler falan. Giy jartiyeri yada en sexsi geceligi,yap makyajion kutlama bu,sonra hediyeni verirsin. Saat,parfüm veya spor ayakkabi vs..
Degisik olur yatak odası suprizi. Asj
21 Eylül de Ada Palasta görüşelim o halde
Şuan sitesinden baktım 1 gece konaklama kahvaltı dahil 590tl gösteriyor aman yarabbiakşam yemeği ile beraber 800 tl