mecelli Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2015 320 111 34 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi mecelli #41 kızlaaaaaar ben geldiimmmmm çok güzel bir tatil ve evlilik yıldönümü kutlaması geçirdim.. iyiki eşimle o konuşmayı yapmışım yoksa daha biz gitmeden kayınbabacığım plan yapmıştı :)))
kızlaaaaaar ben geldiimmmmm çok güzel bir tatil ve evlilik yıldönümü kutlaması geçirdim.. iyiki eşimle o konuşmayı yapmışım yoksa daha biz gitmeden kayınbabacığım plan yapmıştı :)))
ince topuk AğırRealist! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2016 2.246 8.896 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi mecelli #42 Kv-kp le aynı gün yıldönümü kutlaması nedir allasen? Bu arada sonunun iyi olmasına sevindim
mecelli Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2015 320 111 34 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi mecelli #43 titizanneyim .!.: Kv-kp le aynı gün yıldönümü kutlaması nedir allasen? Bu arada sonunun iyi olmasına sevindim Genişletmek için tıkla... aynen öyleee :) teşekkür ederim
titizanneyim .!.: Kv-kp le aynı gün yıldönümü kutlaması nedir allasen? Bu arada sonunun iyi olmasına sevindim Genişletmek için tıkla... aynen öyleee :) teşekkür ederim