deme yaa valla hır çıkarıım olmaz öyle şey ay ben naparım öyle bir şey olursa
şimdi ben akşam tartıştım ya eşim diyecek bizle gelmesinler diye böyle yaptın o zamada bana kızarO yüzden planı sen yap .
Evlilik yıldönümü doğum günü değil ki , illa erkek hazırlık , rezervasyon vs yapacak .
Sen yap . Beraber olun . Hatta maddi imkan varsa ; kayınvalide ve kayınpeder içinde başka bir mekanda yemek rezervasyonu yap ; bu da senin onlara jestin olsun
mantıklııı :)bencede plan yap sonrada bir otelde kalabilrsiniz yada o atarz bi yerde. kaynanana annemdeyiz dersin annene de kaaynanamdayız dersin eğer utanırsan :) sende o ışığı gördüm
şimdi ben akşam tartıştım ya eşim diyecek bizle gelmesinler diye böyle yaptın o zamada bana kızar
kız ben o kadar nazik söyledim ki anlamsız yere sinirlendi bende şok olduım.. arkadam da kocaman ağaçlı çerçeve vardı bana onu gösteriyo bak ben seni düşünmemiş olsaydım bunu yaptırmazdım diyo ne alaka yani dedimYa işte konuyu keşke dün eşinle tartışmadan açsaydın .
Bir anda aklımızdakini dökünce , kavga çıkıyor ...stratejik planlarda suya düşüyor .
kız ben o kadar nazik söyledim ki anlamsız yere sinirlendi bende şok olduım.. arkadam da kocaman ağaçlı çerçeve vardı bana onu gösteriyo bak ben seni düşünmemiş olsaydım bunu yaptırmazdım diyo ne alaka yani dedim
ee bu kv kp hep kutlarlarmıymış evlilik yıldönümlerini?kayıınbabamın jesti :) o sorun değil benimde hoşuma gitmişti ama şimdi hep bir arada olunca sorun olacak galiba
ayyy inşallah ama orda olmak çok üzüyo beni ne güzel iznimizi ayarlamıştık ama o halden dolayı bu tarihe kaldı bakalım nasip. eğer kayınbabam öyle bir şey yaparsa ben gelemiyeceğimi bildireceğim bakalım ne olcakİlahi yaSana çerçeve yaptırmış , bir erkek için ne kadar meşakkatli bir olay . Hakkını yeme adamın :)
Bence korktuğun gibi olmayacak , yani eşin tarafından ( ama kp bir jest yaparsa ondan hala şüpheliyim )
evet her yıl kutlarlar aksıne kayın babam da kayınvalimde melek gibi insanlar şuan öyle bir durum yok ben sadece önlem amaçlı eşimle o kunuşmayı yaptım oda elimde patladı. yoksa eşimin ailesi ile en ufak bir sorum yok.ee bu kv kp hep kutlarlarmıymış evlilik yıldönümlerini?
yoksa sizle birlikte tekrar hevese mi geldiler.
ben mesela 13 senelik evliyim.
şu an önemsemiyorum evlilik yıldönümümüzü.
belki bir yemek bir çiçek.
olmasa da eşimi sık boğaz etmem asla.
çocuklarımın doğumgünleri herşeyin önüne geçmiş durumda:))
abartı geldi kv lerin tutumu.
ayrıca da anlayışssızlar.
gençleri rahat bırakalım demiyorlar.
herkes eşiyle başbaşa kutlasın .
öyle topluca merasim mi olur Allah aşkına.
merhaba arkadaşlar dün akşam eşimle kavga ettik. bizim evlilik yıl dönümüz kayınvalidemlerinkiyle aynı gün bu yıl 2 . yılımızı kutlayacağız geçen yıl bu tarihte eşimin dedesi vefat ettiği için çok güzel bir kutlama yapmamıştık tamam buna hiç bir şey demiyorum ölüm allahın emri. gelelim asıl meseleye cumartesi günü memeleket tatile gideceğiz, ikimizde aynı şehirdeyiz, eşime akşam dedim ki seninle konuşmak istiyorum bak annenler ile evlilik yıl dönümümüz aynı gün sakın 4 ümüz birlikte bir şeyler muhabbetine girme dedim ben öyle istemiyorum, ilk evlilik yıl dönümüzde bir şey yapamadık sesimi çıkartmadım dedim. bu defa öyle olmasın güzel birşeyler yapalım dedim. birden sinirlendi oysa ki ben o kadar nazik ve kibar ifade ediyordum ki kendimi, neymiş efendim bana yaranılmaz mış, beni benden daha çok düşünüyormuş evet öyle ama, ailesini görünce şimaran koca tipinden olduğu için benim içim hiç rahat değil, o yüzden ailesi ile görüşmeden önce onda değişen hareketleri rahatsız olduğum yerleri hep söylerim dün akşamda öyle yapayım dedim bağırdı çağırdı bana, çektim yürüyüşe gittim. sonra barışmaya falan çalıştı ama oralı olmadım. sizce ne yapmalıyım eğer öyle bir şey olursa asla afettem onu akıl verin ne olur.ikimizin ailesi de aynı yerde ben hep 1 gün kayınvalidem de kalıp 2 hafta annemler de kalıyorum evlilik yıl dönümüzde de annemler de olcam ogun hiç aramayıp armasını mı beklemeliyim sizce...çok üzgünümmmyardım edin
ortada bir rezillik yok dikkatli okursanız nazik ve kibar ifade ettim ben kendimisu kadar kavganin ustune adam supriz parti yapsa ne tadi kaldi ki simdi,basta rezillik cikarmayip durup bekleyecektiniz sonra baktiniz yine ayni yterane o zaman rezillikte cikarirdiniz kavga da ederdiniz.
galiba haklısınızNe kadar zor bir durum :/
Daha önce kutlayın diyeceğim ama eşinizle bu tartışmayı yapmadan önce planlamalıydınız bu sürprizi.
Şimdi yapsanız inadına gibi olacak.
Eşinizin ayarladığı şekilde geçirmek zorunda kalabilirsiniz bu yıl da
bilemedim işte eşşeklik ettimO gün gelmeden neden kavgasını yapıyorsunuz ki ? Gereksiz yere ağzınızın tadı kaçmış.
1-2 gün kaldığında eğer böyle bir ihtimal varsa, bende istemiyorsamm..
Eşimden önce davranır güzel bir yerde yer ayırtır ona söylerim. O atak yapmadan sen atak yapmalıydın. Süprizzz diyecektin sonradaa :)
Emri vaki de yapmış olabiliyorsun bu durumda
Nerede aptalı oynayacağını bil ona göre davran :)bilemedim işte eşşeklik ettimşimdi nasıl toparlıycam onu düşünüyorum
ama ben yemek dahi istemiyorum hem çok saçma olur nerde görülmüş kv. kp ile evlilik yıl dönümü kutlandığıBilmiyordum bu durumda ben ne yapardım
Aslında ben pek önemsemiyorum böyle günleri o yüzden daha rahat yorumlarım sizi anlayamaya bilirim
Zaten önceden konuyu açmış tatismissiniz
Öyle olmasa supriz yapabilirdiniz
Ama söylede yapabilirsiniz onlarla kutlanacagi belli gibı
En azından bir yemekle sınırlayın
Siz yemekten sonrası için bir supriz yapın
Bir yerlerde oturun daha sonra bir otele gidin