bekliyceem bakalım...kız daha o gün gelmedi bakalım belki o arar. hem sen mesaj atsan nolacak deli :) gece at mesajını güzelce. o da cevap verir öküz değil yaama tepkisinde haksız eşiniz sen izah etmeye çalışırken bişeyleri böyle çıkışmamalıydı.
kayıınbabamın jesti :) o sorun değil benimde hoşuma gitmişti ama şimdi hep bir arada olunca sorun olacak galiba365 gün içinde bula bula aynı günü mü buldunuz evlenecek?Kadere bak.
tatile gidiyorlar anladığım kadarıyla fakat bende 1 gün kayınvalide de kalıp kalan tatili kendi ailesinde geçirmesine anlam veremedim eşle ayrı ayrı çok ilginç geldi ve de adaletsiz bir seçim türü bence.Testi kırılmadan uyarılmak kimsenin hoşuna gitmez , ha testi kırılınca da iş işten geçer o ayrı .
Bu arada neden evinizde değil de bir anne / bir kayınvalide kalıyorsunuz ?
memlekete tatile gidiyoruz biz ankaradayızTesti kırılmadan uyarılmak kimsenin hoşuna gitmez , ha testi kırılınca da iş işten geçer o ayrı .
Bu arada neden evinizde değil de bir anne / bir kayınvalide kalıyorsunuz ?
çok sağlam bir jest bayıldım kayınbabanakayıınbabamın jesti :) o sorun değil benimde hoşuma gitmişti ama şimdi hep bir arada olunca sorun olacak galiba
hayır gündüzleri sürekli beraberiz ama ben annme de daha rahatım eşim de gelir bizde kalır istersetatile gidiyorlar anladığım kadarıyla fakat bende 1 gün kayınvalide de kalıp kalan tatili kendi ailesinde geçirmesine anlam veremedim eşle ayrı ayrı çok ilginç geldi ve de adaletsiz bir seçim türü bence.
ahahahah hiçç sormaa :)çok sağlam bir jest bayıldım kayınbabana
ama çok saçma olmaz mı sizce de ben her özel günümüzü romantik romantik planlarken şimdi kb. kv. ile mum ışığında yemek mi yiycem tövbe yarabbimKesin 4 kisilik bir kutlama planladi kafasinda sende oyle diyince bozulmus oldu ve bagirmaya basladi :)))
Baska bagirmasinin bir nedeni olamaz.
gitmeden çok erken olur tatil bittikten sonrada çok geç oluyorilla o gün mü kutlanmalı, şimdi tatile gidiyorsunuz, ailelerden ayrılmak istememek çok absürt gelmiyor bana nedense,
zaten sürekli birlikte ve farklı şehirde yaşıyorsanız.
gitmeden kutlasanız veya gelince, olmaz mı?
deme yaa valla hır çıkarıım olmaz öyle şey ay ben naparım öyle bir şey olursaKayınpeder bu kadar jest sever bir adamsabence bu ortak yıldönümü içinde harika bir jest hazırlamış olabilir , hazırlıklı ol derim ben
ahahahahhha çok komikkkk :)))kız mecelli bakarsın kayınbaban size çok lüks bir restoranda tam tamına 4 kişilik masa ayırtmıştırüzülme kız rahat rahat oturun diye 4 kişiliktir onlarda geleceği için deill
gitmeden çok erken olur tatil bittikten sonrada çok geç oluyor