Ah canım benim de öyleSize ve esinize hayatta basarilar. Hic benim kafalar degil bunlar kusura bakmayin
konuşmamak derken şakayla karışık söylendim biraz hala da devam ediyorum ama maddi yönden sıkıntısı yok sadece israf diyorBöyle bir sebepten ötürü iki gün boyunca benimle konuşmayan bir eşim olsun istemezdim sanırım
Alamayacağını özellikle belirttiğine göre normalde böyle şeylere dikkat eden birisi olduğunu düşündüm ben. Söyleme tarzından da maddi olarak müsait olmadığını çıkardım.
Sarılın birbirinize el ele tutuşun gidin tatlıcınıza
Aaa ne tuhaf. eşin dindar, erkekler görmesin kafasında. Erkekler yüzüksüz görüp yürürse???Ne yazık ki alyans ta takmıyorum dışarda
Pek yalnız gezmem eşimsiz. Başka erkeklerin elimde yüzüğümü görürse harammış ilgi duyabilirlermiş vs kadınlar da yüzüklerimi görüp heves edip eşleriyle tartışabilirlermiş. O yüzden bir şey takmıyorum. Takılarım da çoktur yüzük kolye bayılırım. Ama şu Son zamanlarda bu olaya taktı.Aaa ne tuhaf. eşin dindar, erkekler görmesin kafasında. Erkekler yüzüksüz görüp yürürse???
Adamlarin yuzukten mi tahrik olacagini dusunuyor?Pek yalnız gezmem eşimsiz. Başka erkeklerin elimde yüzüğümü görürse harammış ilgi duyabilirlermiş vs kadınlar da yüzüklerimi görüp heves edip eşleriyle tartışabilirlermiş. O yüzden bir şey takmıyorum. Takılarım da çoktur yüzük kolye bayılırım. Ama şu Son zamanlarda bu olaya taktı.
Sen muhafazakar mısın peki yani bu hayat görüşü sana uyuyor mu? Eğer uymuyorsa hediyeden daha büyük bir sorun var. Yok uyuyorsa eğer takmayacağın şeyi aldırmanın manası yok. Daha kullanışlı şeyler aldır bence.Pek yalnız gezmem eşimsiz. Başka erkeklerin elimde yüzüğümü görürse harammış ilgi duyabilirlermiş vs kadınlar da yüzüklerimi görüp heves edip eşleriyle tartışabilirlermiş. O yüzden bir şey takmıyorum. Takılarım da çoktur yüzük kolye bayılırım. Ama şu Son zamanlarda bu olaya taktı.
Tahrik değil de günah diyor. Sorun değil hani böyle anlatınca yanlış anlaşılmış olabilirim istediğiniz sıfat yakıştırması yapabilirsiniz ama artniyetli biri değil. Hediye takılmamın sebebi de maddi yönden sıkıntısı yok ve istiyorum ilk kez alamayacağını söylediAdamlarin yuzukten mi tahrik olacagini dusunuyor?kusura bakmayin esinize bazi sifatlar yakistirdim ama soylemeyeyim. Bu adamla evliyken sizin sadece hediyeye takilmaniz daha tuhaf bence.
Ben de muhafazakar sayılırım.eşim kadar değil. Bu Hayat görüşü de yeni keşfettiğim bir durum şu an sıkıntı yapmıyorum. Önceden ben demeden alan biriydi sürprizler yapardı ama şimdi ilk kes ben söyledim ve alamayacağını söylüyor zoruma gitti.Sen muhafazakar mısın peki yani bu hayat görüşü sana uyuyor mu? Eğer uymuyorsa hediyeden daha büyük bir sorun var. Yok uyuyorsa eğer takmayacağın şeyi aldırmanın manası yok. Daha kullanışlı şeyler aldır bence.
Tahrik değil de günah diyor. Sorun değil hani böyle anlatınca yanlış anlaşılmış olabilirim istediğiniz sıfat yakıştırması yapabilirsiniz ama artniyetli biri değil. Hediye takılmamın sebebi de maddi yönden sıkıntısı yok ve istiyorum ilk kez alamayacağını söyledi
Tamam tatlıcı senden hediye benden deseydinMerhaba arkadaşlar,
Bu hafta evlilik yıl dönümümüz ama eşim direkt yüzüme hediye alamayacağını ve istersen bi tatlıcıya gidebileceğini söyledi ben de şu an iki gündür konuşmuyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?
O zaman yildonumu hediyesinden daha buyuk sorunlariniz var benceAh canım benim de öyle
Ne yazık ki alyans ta takmıyorum dışarda
Pek yalnız gezmem eşimsiz. Başka erkeklerin elimde yüzüğümü görürse harammış ilgi duyabilirlermiş vs kadınlar da yüzüklerimi görüp heves edip eşleriyle tartışabilirlermiş. O yüzden bir şey takmıyorum. Takılarım da çoktur yüzük kolye bayılırım. Ama şu Son zamanlarda bu olaya taktı.
Bence sen eşin kimlerle görüşüyorsa çaktırmadan ilişkisini kestir. Seni daha zor günler bekliyor gibi. İnanç insanları mutlu etmeli, huzur vermeli, kasmamalıBen de muhafazakar sayılırım.eşim kadar değil. Bu Hayat görüşü de yeni keşfettiğim bir durum şu an sıkıntı yapmıyorum. Önceden ben demeden alan biriydi sürprizler yapardı ama şimdi ilk kes ben söyledim ve alamayacağını söylüyor zoruma gitti.
Peygamber efendimiz kadınların fıtratları gereği ellerinde kına olması yada yüzük olması gerektiğini bir çok hadisinde söylemiş. Madem dindar olmaya çalışıyor önce ayet, hadis okusun. Deli oluyorum böyle insanlara.