Evlilik yıl dönümü hediyesi almayan eş ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuşmamak derken şakayla karışık söylendim biraz hala da devam ediyorum ama maddi yönden sıkıntısı yok sadece israf diyor

Türkiye şartllarında eşinizin maaşı ne kadar merak ettim
Siz çalışıyor musunuz ev kira mı?
Bunlar önemli yani

Aaa ne tuhaf. eşin dindar, erkekler görmesin kafasında. Erkekler yüzüksüz görüp yürürse???
Pek yalnız gezmem eşimsiz. Başka erkeklerin elimde yüzüğümü görürse harammış ilgi duyabilirlermiş vs kadınlar da yüzüklerimi görüp heves edip eşleriyle tartışabilirlermiş. O yüzden bir şey takmıyorum. Takılarım da çoktur yüzük kolye bayılırım. Ama şu Son zamanlarda bu olaya taktı.

Adamlarin yuzukten mi tahrik olacagini dusunuyor? kusura bakmayin esinize bazi sifatlar yakistirdim ama soylemeyeyim. Bu adamla evliyken sizin sadece hediyeye takilmaniz daha tuhaf bence.

Sen muhafazakar mısın peki yani bu hayat görüşü sana uyuyor mu? Eğer uymuyorsa hediyeden daha büyük bir sorun var. Yok uyuyorsa eğer takmayacağın şeyi aldırmanın manası yok. Daha kullanışlı şeyler aldır bence.

Başımıza ne geliyorsa böyle günlere fazla anlam yüklemekten geliyor

Adamlarin yuzukten mi tahrik olacagini dusunuyor? kusura bakmayin esinize bazi sifatlar yakistirdim ama soylemeyeyim. Bu adamla evliyken sizin sadece hediyeye takilmaniz daha tuhaf bence.
Tahrik değil de günah diyor. Sorun değil hani böyle anlatınca yanlış anlaşılmış olabilirim istediğiniz sıfat yakıştırması yapabilirsiniz ama artniyetli biri değil. Hediye takılmamın sebebi de maddi yönden sıkıntısı yok ve istiyorum ilk kez alamayacağını söyledi

Ben de muhafazakar sayılırım.eşim kadar değil. Bu Hayat görüşü de yeni keşfettiğim bir durum şu an sıkıntı yapmıyorum. Önceden ben demeden alan biriydi sürprizler yapardı ama şimdi ilk kes ben söyledim ve alamayacağını söylüyor zoruma gitti.

Bu güzel hatırlanması gereken güzel bir an. Yani hediye vs değil bomboş bir çay içmeye gitseniz, evde birlikte bir makarna yapsanız bile güzel bir şey değil mi?
Geçen yıl ilk evlilik yıldönümünde sevdiğimiz bir pizzacıya gittik ikimizde ne hediye aldık ne başka bir şey. Önemli olan hatırlamak, evliliği küslüklerle değil güzel anlarla yad etmek diye düşünüyorum.

Peygamber efendimiz kadınların fıtratları gereği ellerinde kına olması yada yüzük olması gerektiğini bir çok hadisinde söylemiş. Madem dindar olmaya çalışıyor önce ayet, hadis okusun. Deli oluyorum böyle insanlara.

Tamam tatlıcı senden hediye benden deseydin

Ne yazık ki alyans ta takmıyorum dışarda

Hicbisey takmiyorsaniz evde arada bir takıp aynada bakmak için o kadar pahali urunler almanin alemi yok cidden.

Sabahtan akşama bihter ziyagil gibi giyinip yatana kadar pirlantalarinizla (pirlanta set alirdi yazmssiniz)
oturuyorsanizz ona bisey diyemem.

Normal sartlarda disarida kullandigim bazi takilari ben evde kullanamiyorum kiyafete uygun olmuyor veya uzaniyorum, yatip yuvarlaniyorum birbirine giriyor veya tenime batiyor yemek temizlik yapabiliyorum filan

Eşiniz kafayı çizmiş sanırım hediye şu anda son derdiniz olmalı Adamın beynini yıkamışlar gibi

Birinin dini hakkinda yorum yapmak haddime degil, ama bazi insanlara bir cok seyler icin iyi bir bahane oluyor. Abartmayi bende sevmem, ama insan esinin gönlünü hos tutmaya gayret edebilir. Türkiye sartlarina göre 5000 lik bileklik bana göre de fazla

Bence sen eşin kimlerle görüşüyorsa çaktırmadan ilişkisini kestir. Seni daha zor günler bekliyor gibi. İnanç insanları mutlu etmeli, huzur vermeli, kasmamalı

Merhaba, dine girmek ya da konuyu devam ettirmek istemem ama kadınların yüzük takabiliyor oluşu ile erkeklerin yanında takabilmesi farklı durumlar. Erkeklerin yanında takması gerektiği/takabildiği ile ilgili hiçbir ayete ya da hadise rastlamadım. Eksiğimdir, öğrenmek isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…