Hayır canım. Önceden ben ne hediye alsam beğenmedi gereksiz buldu. Ben de ya onun adına fidan almaya başladım yaa dda yardım yaparım sertifika verirdim ben de bu ay öyle yaaptımNasıl yani, hediye alsın diye mi Kuran’ı hatim ettiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım. Önceden ben ne hediye alsam beğenmedi gereksiz buldu. Ben de ya onun adına fidan almaya başladım yaa dda yardım yaparım sertifika verirdim ben de bu ay öyle yaaptımNasıl yani, hediye alsın diye mi Kuran’ı hatim ettiniz?
Evet doğru olan cevap bu sanırım.Eşiniz uçlara doğru baya kayıyor, size de normal geliyor bu durum. Hediye etmeyi, almayi, özel günleri kutlamayı yanlış görmeye başlamış olabilir. Siz her değişime hazır olun bence.
Teşekkür ederimKadının yüzük takması takmaması falan buna Bişey diyemem. Tesettür meselesine dönmesin. ( 30 yaş üstü olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlar )
Bu tür öğretiler din içinde bence var. Kimse kendiliğinden uydurmuyor. Saygı duymamız lazım.
Eğer dini sebeplerden dolayı kutlamak istemiyorsa başka bir durum bu. Karışmam.
ben kendi hayat görüşüme göre erkeğin yapmasını beklediğim şeyler bunlar. Yapısal farklılıklarımızdan ötürü böyle ufak jestleri kadınların hak ettiğini düşünüyorum.
ve böyle olmasını isterdim. Evlilik yıldönümü , sevgililer günü bir kadın olarak kendimi özel hissetirilmek istediğim günler.
ama dediğim gibi bu konuda farklı görüşler var. Sadece din olarak değil. Bu tür kutlamaları istemeyenler var çeşitli sebeplerden dolayı. Herkesin kendi kararı. Herkes kendine uyanını yapsın.
Abla hediyeden daha önemli sorunlarınız var adam normal değilNe yazık ki alyans ta takmıyorum dışarda
Bizi kekliyorsunuz bence. Bu gerçek olamaz ya olmamalı.Pek yalnız gezmem eşimsiz. Başka erkeklerin elimde yüzüğümü görürse harammış ilgi duyabilirlermiş vs kadınlar da yüzüklerimi görüp heves edip eşleriyle tartışabilirlermiş. O yüzden bir şey takmıyorum. Takılarım da çoktur yüzük kolye bayılırım. Ama şu Son zamanlarda bu olaya taktı.
Bu kısmı sadece ben mi anlamadım
Dalga geçme canım dini boyutundan düşünüyor. Hatta eşimin ailesi de çok kızıyor. Ama bu bizim görüşümüz diyor. Bu bilgileri de yeni öğrendi kursa falan gitmeye başladı biraz değişti. Ben de bir şey demiyorum rahatsız değilim. Önceden pırlanta takılaar alırdı hep. Kendiliğinden alırdı. Bir yüzük değil beş yüzük takardım. Ama şu an bir şey takmıyorum.
Cok tuhaf beyinler var yahu ahahaha altın kolye kisaca taki takma erkekler bakarAlyans??
Takı takıldığını görünce kudurmayan erkek de ne bileyim..Cok tuhaf beyinler var yahu ahahaha altın kolye kisaca taki takma erkekler bakar