Evlilik ve Vicdan Azabı

Evet böyle durumları gördüğümde ben o kadınlara üzülürdüm. Şimdi aynısını kendim yapmak ona haksızlık olur mu sizce

Siz anneyi beş kuruşsuz yanınıza almayın aman neden biliyor musunuz eşinizin 30 yaşında prenses sendromlu otobüse binemeyen kibirli ve kazık kadar kardeşine yer kalmaz mazallah evin içinde..

Siz anneyi beş kuruşsuz yanınıza almayın aman neden biliyor musunuz eşinizin 30 yaşında prenses sendromlu otobüse binemeyen kibirli ve kazık kadar kardeşine yer kalmaz mazallah evin içinde..

DOĞRU..Sanırım çok haklısınız, bu açıdan hiç düşünmemiştim.. ufkumu açtınız gerçekten. İnce, naif düşünmek olmuyor bazen. Bunu da göz önünde bulundurup ona göre rahat olacağım ve çatır çatır koşul sunacağım.

Evet böyle durumları gördüğümde ben o kadınlara üzülürdüm. Şimdi aynısını kendim yapmak ona haksızlık olur mu sizce
Eğer daha ilerlemeden iki eve yetişmem imkansız o yüzden evlenince annemle yaşamak mecburiyetindeyiz. Kabul edersen devam edelim yok kabul etmezsen hak veririm, ama yolumuza ayrı devam edelim dersin

Maalesef eğer sağlık sorunu yoksa çalışması gerekiyor. Annem de bu yüzden aşçılık, hijyen belgelerini alıp önce işkur üzerinden okulda hizmetli olarak çalışmıştı sonra aşçı olarak çalışmaya başladı. Böyle böyle ilerler. Birde biz küçük bir şehirde iş imkanının çok düşük olduğu bir şehirde yaşadığımız için hizmetli, aşçı, çaycıları bile iş ilanı verip almıyorlar çünkü fabrika, banka alıyor diyelim oranın çalışanları hemen yakınını ayarlıyor torpil yani. Ama iş tecrübesi oldu böyle deneyimlerle şimdi anaokulunda aşçılık yapıyor. Annenizden iyi kötü bi yerden başlasın.

Eğer imkan varsa zaten annenizin evi kiraysa dubleks bir ev tutup bazı dubleks dairelerin de zaten içten bağlantısı kesilebiliyor 1+1 kısmını ya da 1+ 0 kısmını annenize göre şekillendirip fatura ve kirayı tek cepheye çekebilirsiniz diye düşünüyorum evi birleştirirseniz kardeşinize para gönderme noktasında biraz kesintiye gidip öğrenim kredisi alması şekklinde bir çıkar yol bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca annenizin evde yapabileceği el işleri ile kesinlikle psikolojik olarak kendini iyi hissetmesi noktasında da alternatifler bulsanız hoş olur. Hiç olmazsa lif ve benzerleri örüp internetten satış yapabilir çocuk hırkaları vs gibi

Harikasınız

Anneni yanina alsan? Beraber yasayin ayni evde olmaz mi

Var maalesef o nedenle evde yapabileceği kendini çok zorlamayacağı bir iş bulmaya çalışıyoruz. Aslında annem de aşçıydı ama artık yapamıyor..

Her cümleniz için teşekkür ediyorum. Dubleksi ayırma fikri harikaymış hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti. Dediğiniz gibi tek ev gideriyle iki isteğimde gerçekleşmiş olur

Evde örgüyü biz de çok düşündük ama ip ücretlerinden dolayı fiyat Fazla olur insanlara fazla gelir bir de artık herkes hazır giyiyor diye düşündük. Sürekli olarak bir şeyler bulmaya çalışıyorum. Hatta resim yapmayı falan seviyor kursa göndersem sonrasında da küçük tablolar yapıp satabiliriz gibi düşüncelerim var

Okuduğunu anlayabiliyor musun nur? Kadının çalışmasına engel sağlık problemleri varmış, konu sahibi de saksıda büyümemiş annesi çalışmış bakmış bu yaşına kadar.

Var maalesef o nedenle evde yapabileceği kendini çok zorlamayacağı bir iş bulmaya çalışıyoruz. Aslında annem de aşçıydı ama artık yapamıyor..
Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama bazı kadınlar instagramdan mesela tez sunumları veya kadın günleri için sipariş üzerine hazırlık yapıyorlar. Tek tip mesela kek, poğaça veya dolma gibi sayılı ve az çeşit

Ben çoğu yazilanlara katilmiyorum ister assınlar ister linc etsinler. Insanlara kaba tabirle fakirseniz evlenmeyin diyemeyiz herkesin duygusal paylasim yapmaya dertleri bölüsecegi birine ihtiyacı olabilir. Annenizi zaten bir koseye atacak kafada olsanız boyle bir vicdan muhasebesine girmezdiniz. Ama su olabilir biraz birikim yapip eliniz rahata kavuşunca evlenebilirsiniz. Evlilik sürecini biraz uzatabilirsiniz. O esnada sosyal yardımlara başvurulabilir araştırılabilir. Anneniz ev yemekleri falan da yapip satabilir evden

Ha bir de şunu ekleyeyim ekonomik durum cok kotuyse eğlendiğinizde bu da olumsuz durum yaratabilir o sebeple kavgalar çıkabilir o yuzden eliniz bollasana kadar azıcık daha sabredin bence

Mevcut şartlarda annenin evlenince sizinle yaşamasından daha makul bir seçenek yok. Maddi iki ayrı ev sorumluluğundansa böylesi daha güvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…