- 13 Eylül 2023
- 61
- 30
- 3
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
Primi buna yetmiyor, zaten çalıştığında malesef ki genel olarak sigorta yapmamışlardı.Anneniz geçmiṣte çalışmış, malulen emekli olamazmı? Hiç başvurdunuzmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Primi buna yetmiyor, zaten çalıştığında malesef ki genel olarak sigorta yapmamışlardı.Anneniz geçmiṣte çalışmış, malulen emekli olamazmı? Hiç başvurdunuzmu?
Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama bazı kadınlar instagramdan mesela tez sunumları veya kadın günleri için sipariş üzerine hazırlık yapıyorlar. Tek tip mesela kek, poğaça veya dolma gibi sayılı ve az çeşit
Ben çoğu yazilanlara katilmiyorum ister assınlar ister linc etsinler. Insanlara kaba tabirle fakirseniz evlenmeyin diyemeyiz herkesin duygusal paylasim yapmaya dertleri bölüsecegi birine ihtiyacı olabilir. Annenizi zaten bir koseye atacak kafada olsanız boyle bir vicdan muhasebesine girmezdiniz. Ama su olabilir biraz birikim yapip eliniz rahata kavuşunca evlenebilirsiniz. Evlilik sürecini biraz uzatabilirsiniz. O esnada sosyal yardımlara başvurulabilir araştırılabilir. Anneniz ev yemekleri falan da yapip satabilir evden
Kardeşim yok dediniz... diğer yorumda acaba yazdığınız senaryoyu mu unuttunuz!!!Annem ve kız kardeşim. Kız kardeşim farklı şehirde okuyor
Bu arada arkadaşlar yorumlarınız beni çok üzdü. Sanırım ben kendimi yanlış veya eksik ifade ettim.
1. ANNEMİ ASLA ATMAM VE O EVLENMEMİ, YUVA KURMAMI, ALLAH KORUSUN YARIN BİRGÜN BANA BİR ŞEY OLURSA TORUNUMU GÖRMEK İSTİYORUM DEDİ.
2. Sözlüm anneme her zaman destek olmamı istiyor fakat ikisine birden yetemezsem ve o da insanoğlu zamanla acaba düşünceleri değişir mi diye korktum.
3. Arkadaşlar ben neden sizden para isteyeyim veya neden fake konu anlatayım bu çok ilginç geldi. Sadece içimi dökmek istemiştim.
Kardeşim yok dediniz... diğer yorumda acaba yazdığınız senaryoyu mu unuttunuz!!!
Kız kardesiniz yurtta mi kalıyor. Onun yanına taşınabilir. Kız kardeşinizin de ek iş yapması gerekli. Bilmiyorum ben mi çok zorladim hayatimi ama ben kışları özel ders verirdim, yazları fabrikada işçi olarak calisirdim. Bursum da vardı ama hiç aileme yük olmadan okudum. O yüzden anlayamıyorum. Ablası varken destek alması da kötü değil elbette ama siz evlenecekseniz mecbur o da çalışıp annesine destek olacakKardeşim ikinci sınıfa başladı bu yıl o yüzden mezun olmasına 3 yıl var denebilir. Evet onun masraflarını da ben karşılıyorum,bursları da var ama yetmiyor tabiki
Haklısınız galiba ben bu konuda zamanlamayı yanlış yapmışım. Şuanda da ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemem en doğrusu olur diye düşünüyorum
Ya kusura bakmayın, evleniyorsunuz tabi ki kendiniz için güzel şeyler almak isteyeceksiniz, robot süpürge de çalışanlar için elzem, onu almanız da gayet doğal çeyizinize. Ancak annemin geliri yok deyip, vicdan yapıyorum derken ya dyson da alayım mı demek yerine anneninizin sizden sonra zorluk çekmemesine odaklanmanız daha makul olmaz mı?Bu nasıl bir önyargı ve sertlik?
Sizin daha dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum. Kardeşim yok demedim. Abim ve ablam yok dedim