- 10 Ekim 2014
- 31.867
- 142.750
- 798
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
-
Malulen emeklilik olması gerekmiyor mu?
Peki annenize 1+1 küçük bir yere yerleştirin kira olarak daha uygun olur hemde bizm bir akrabamız vardı çiğ köftecide çalışırdı gelen gidene servis yapar, çiğ köfte paketlerdi yorucu olmayan bir iş. Öyle bir şey baksanızmaalesef yok
Bir de hadi kadının geliri olsa ama az olsa da bunu düşünse biraz da yardım yapsa kıt kanaat geçinecek falan dese anlarım ama kadının cebine 5 kuruş girmiyor.Bu durumdayken nasıl evlilik kararı aldınız, ben ne yapıyorum demediniz mi orayı anlamadım. sonradan ortaya çıkan bir durum değil ki. Bu durumdaki erkek evlenmemeli derim ben aynı şey kız için de geçerli. Emeklilik durumu yok mu daha önceden çalıştıysa borçlanma ile falan. Ya annenizi kabul eden biriyle evlenecektiniz ya da bu yola hiç girmemeniz gerekirdi. Şimdi giderken annem acaba ne yapar diye düşünmek çok da samimi gelmedi.
Bu durumdayken nasıl evlilik kararı aldınız, ben ne yapıyorum demediniz mi orayı anlamadım. sonradan ortaya çıkan bir durum değil ki. Bu durumdaki erkek evlenmemeli derim ben aynı şey kız için de geçerli. Emeklilik durumu yok mu daha önceden çalıştıysa borçlanma ile falan. Ya annenizi kabul eden biriyle evlenecektiniz ya da bu yola hiç girmemeniz gerekirdi. Şimdi giderken annem acaba ne yapar diye düşünmek çok da samimi gelmedi.
Sosyal deney benceAz once actigi konuyu gordum evlenecegi adamin da parasi yok eşya alamiyormuş daha, kendi basina evlilik hazirligi yapiyor konu sahibi.anne bi yandan...
Yani konular gercek mi diye dusunmedim değil. Insan bu durumda evlenmek mi dusunur
Belediyeler ve kaymakamlık destek veriyor geliri olmayan kişilere.Arkadaşlar benim annem ve babam ayrı. Ben annemle yaşıyorum. Sadece ikimiz yaşıyoruz. Annem sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyor ve kirada oturuyoruz. Evin tüm giderlerini ben karşılıyorum. Şimdi de evlilik hazırlığındayım ama annemin maddi geliri olmaması beni çok üzüyor. Evlenince annem tek başına ne yapacak? kirayı ödeyecek geliri bile yok, faturalar, market vs. nasıl olacak? diye düşünmekten kafayı yeme noktasındayım. Ben her zaman ona destek olurum fakat sizde biliyorsunuz ki evlendikten sonra bazı şeyler istesem de eskisi gibi olamaz çünkü yeni kurduğum yuvaya destek olmam gerekecek. Bunun vicdan azabını çekiyorum. Yaptığım şeyin kötü bir şey olmadığını biliyorum ama yine de bencillik etmiş gibi hissediyorum.
GÜNCELLEME: Annem evden iş yapmayı çok istiyor onu da bulamıyoruz veya bulduklarımıza sermaye gerekiyor o yüzden onu da yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?