- 13 Eylül 2023
- 61
- 30
- 3
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
-
maalesef yokAbiniz, ablanız vs yok mu?
Bunun planını evlenmeye karar vermeden önce yapmış olmanız gerekirdi. Eş olacak şahıs durumu biliyorsa annenizin giderlerini sizin karşılamaya devam edeceğinizi de biliyordur zaten ama yine de konuşun bence.Arkadaşlar benim annem ve babam ayrı. Ben annemle yaşıyorum. Sadece ikimiz yaşıyoruz. Annem sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyor ve kirada oturuyoruz. Evin tüm giderlerini ben karşılıyorum. Şimdi de evlilik hazırlığındayım ama annemin maddi geliri olmaması beni çok üzüyor. Evlenince annem tek başına ne yapacak? kirayı ödeyecek geliri bile yok, faturalar, market vs. nasıl olacak? diye düşünmekten kafayı yeme noktasındayım. Ben her zaman ona destek olurum fakat sizde biliyorsunuz ki evlendikten sonra bazı şeyler istesem de eskisi gibi olamaz çünkü yeni kurduğum yuvaya destek olmam gerekecek. Bunun vicdan azabını çekiyorum. Yaptığım şeyin kötü bir şey olmadığını biliyorum ama yine de bencillik etmiş gibi hissediyorum.
biliyorum öyle olmasını istemezdim ben de bu yüzden üzülüyorum zaten destek olamayacağım için. hayır ne yazık ki hiç geliri yok. evden iş yapmayı çok istiyor onu da bulamıyoruz veya bulduklarımıza sermaye gerekiyor o yüzden onu da yapamıyor.Anneniz çalışmadan geçinemez ki. Evin bütün sorumluluğunu alarak evlenecekseniz hiç evlenmeyin. Kocanız aynı şekilde annesine baksa nasıl tepki verirdiniz? Ben istemezdim şahsen. Çok zor bir durum annenizin hiçbir geliri yok mu sizden başka?
O zaman maalesef kadın sokakta mı kalacak siz evlenince? Mecburen siz yine şu an olduğu gibi tüm giderleri karşılamak zorundasınız ya da yanınıza alıp beraber yaşayacaksınız. Nişanlınızın bu duruma tepkisi ne?biliyorum öyle olmasını istemezdim ben de bu yüzden üzülüyorum zaten destek olamayacağım için. hayır ne yazık ki hiç geliri yok. evden iş yapmayı çok istiyor onu da bulamıyoruz veya bulduklarımıza sermaye gerekiyor o yüzden onu da yapamıyor.
öncesinde o çalışıyordu ama sağlıkn sorunları çıkınca çalışamaz oldu. maalsef engel doktor kesinlikle izin vrmiyorAnne babanız ne zaman ayrıldı ve siz çalışmadan önce nasıl geçiniyordunuz ?
Saglık problemleri büyük engel mi çalışmamasına
Peki ne düşünüyor gerçekten ?biliyorum öyle olmasını istemezdim ben de bu yüzden üzülüyorum zaten destek olamayacağım için. hayır ne yazık ki hiç geliri yok. evden iş yapmayı çok istiyor onu da bulamıyoruz veya bulduklarımıza sermaye gerekiyor o yüzden onu da yapamıyor.
öncesinde o çalışıyordu ama sağlıkn sorunları çıkınca çalışamaz oldu. maalsef engel doktor kesinlikle izin vrmiyor
Malulen emeklilik olması gerekmiyor mu?Calisirken saglik sorunu cikip doktor calisamaz rapor verdiginde erken maas baglaniyor diye biliyorum. Nasil geliri yok ki.
Kac yasinda?biliyorum öyle olmasını istemezdim ben de bu yüzden üzülüyorum zaten destek olamayacağım için. hayır ne yazık ki hiç geliri yok. evden iş yapmayı çok istiyor onu da bulamıyoruz veya bulduklarımıza sermaye gerekiyor o yüzden onu da yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?