Evlilik ve grup sex

Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.
Yeni üye direkt grup sex konusuna damlayıp dertleşelim diyor. :KK70: Şikayet ettim seni Hasan abi.

Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.
He eşimizin canı grup seks isterse başkasına gitmesin diye ok diyelim

Şaşırılacak bir sey görmedim ben açıkçası. Artık terapistler cinsel hayatın renklenmesi için grup seks öneriyorlar. Tr yapan çok var bunu gizli gizli ama. İnsanlarda çeşit çeşit fanteziler ortaya çıkıyor. Bana da teklif eden flörtlerim oldu kızlar olmak şartıyla bende ne kızı erkekleri salın öyle anca olur dedim. Oralı olmadı hicbiri erkek diyince nasılda kaçıyorlar.

Yani ne bilim köpekler gibi hoslandığım adam beni izlemesini isterim diyince 3100 tel gibi titreyip azer babaya bağlamıştım ya şalterlerim attı.

Konu sahibi tarzınız falan bu değil anlıyorum ama eşinizin grup seks fantezisi varmış içten içe bunuda anca dile getirmis.

Bide cocuk kaç yasında o varken mi gerceklesti konusma?

Cimer böyle şeylere müdahale ediyor mu gerçekten?
Karı koca devlet memuruysa müdahale edilir. Çocuğun ihmal ve istismarı söz konusuysa sosyal hizmetler müdahale eder. Cinsel konuların çocuğun yanında konuşulması da bir istismar türüdür. Ama kimsenin şikayet edip bunun peşine düşeceğini sanmıyorum

X