- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.459
Asla irdelemek değil. Sizin yorumlarınjzı dikkatlice okuyorum.Bakış açısı geliştiriyorum önemsediğim bir kazanım. Hoş birisiniz bundan eminim.Neyi irdeliyorsunuz anlamıyorum. Evet herhangi bir fantezimden buna grup seks de dahil eşime bahsedebilirim. Uygulayabileceğimiz bir şeyse uygularız. Seks yaparken aklına gelip gelmemesi onun sorunu. Konuşulduktan sonra aşamıyorsa onu da konuşur çözüm buluruz. Biz çok geveze bir çiftiz, her şeyi konuşarak çözebiliyoruz inanır mısınızne kadar enteresan değil mi?
Aa şaka yaptığını söylemiş mi orayı kaçırdım? Konu sahibi başta kabul etmiş gibi yapınca atlayıp ciddi ciddi istediğini belirtmemis miydi
Oy gurban hoşgeldin. Bi sen eksiktin.O swingera dönüyor artık ceycey'im.
İşte bunlar hep sekis.Oy gurban hoşgeldin. Bi sen eksiktin.
Ben çözdüm olayı. Sorun vitaminsizlik. Net bilgi
Bu arada evet enteresan bi tabi standart bir eril türk erkeği kafasına göre oldukca uç bir bakış açısı.Neyi irdeliyorsunuz anlamıyorum. Evet herhangi bir fantezimden buna grup seks de dahil eşime bahsedebilirim. Uygulayabileceğimiz bir şeyse uygularız. Seks yaparken aklına gelip gelmemesi onun sorunu. Konuşulduktan sonra aşamıyorsa onu da konuşur çözüm buluruz. Biz çok geveze bir çiftiz, her şeyi konuşarak çözebiliyoruz inanır mısınızne kadar enteresan değil mi?
Bunu kesin sonradan düzeltti konu sahibi. Aradaki yorumları okuyamadım. Başta gayet ciddi olduğunu yazmıştı çünkü sonradan Cimer falan yazılınca şaka yaptı diye değiştirdi benceSadece merak etmiş öyle bir düşüncesi yokmuş adamcağızın.
Yoh bacım bunlar hep cenabetliktenİşte bunlar hep sekis.
Bana mesela burda eşim bana asla böyle bir soru soramaz diyenler garip geldi. Yani insan eşine sormayacaksa, aklındakileri eşiyle paylaşmayacaksa kiminle paylaşır diye düşünüyorum, bulamıyorum. Her dile getirilen şeyin uygulanması gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. İnsanız ve dürtülerimizi kontrol edebiliyoruz. Fanteziler mi evlilik mi diye düşünüp hangisi ağır basıyorsa onu tercih edebilir insan isteklerinin tatmin edilemediği durumlarda.Asla irdelemek değil. Sizin yorumlarınjzı dikkatlice okuyorum.Bakış açısı geliştiriyorum önemsediğim bir kazanım. Hoş birisiniz bundan eminim.
Grup sekisten sonra gusül kabul olur mu hocam? Yoksa kişi başı mı abdest almalıyım?Yoh bacım bunlar hep cenabetlikten
Eşim standart bir türk erkeği değil çok şükür. Türk erkeği kafa yapısından nefret eder.Bu arada evet enteresan bi tabi standart bir eril türk erkeği kafasına göre oldukca uç bir bakış açısı.
Kesinlikle katiliyorum. Her kelimeneBana mesela burda eşim bana asla böyle bir soru soramaz diyenler garip geldi. Yani insan eşine sormayacaksa, aklındakileri eşiyle paylaşmayacaksa kiminle paylaşır diye düşünüyorum, bulamıyorum. Her dile getirilen şeyin uygulanması gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. İnsanız ve dürtülerimizi kontrol edebiliyoruz. Fanteziler mi evlilik mi diye düşünüp hangisi ağır basıyorsa onu tercih edebilir insan isteklerinin tatmin edilemediği durumlarda.
Konuda bana garip gelen tek şey adamın çok alakasız bir zamanda konuya girmiş olması ki bunu da üyenin hayal gücünün zayıflığına bağlıyorum. Böyle konular yatak odası sohbetleridir, çay demlerken konuşulmaz
Açık evlilik denen bir olay var ama. Evliliğin dinamiklerini medeni kanun değil eşlerin karşılıklı rızası belirler.Evlilik medeni kanuna göre sadakat yükümlülüğü gerektirir. Benim çok eşli fantezilerim var diyen insan evlenmeyebilir. Kimse evlenmeye zorlamıyor. Sadakat yükümlülüğü olan evlilik kurumunda bir insanın eşini grup seks fantezisi konusunda yoklaması normal bir davranış değil. Ay ne var canım sormasında demek evliliğin yapısına tamamen ters
Bu tarz fantazisi olup da eşle veya herhangi biriyle konuşmak değil mevzu. Bunu illa dile getirmek mi? Biz de eşimle çoğu şeyi standart algılayışa alternatif olarak rahatlıkla konuşuyoruz ama ben şimdi bi düşündüm böyle bi fantaziyi eşime söylesem sonucları ne olur? Ya da o söylese hersey benım için aynı şekliyle devam eder mi? Bu cok grift bi konu basite indirgememek lazım.Bana mesela burda eşim bana asla böyle bir soru soramaz diyenler garip geldi. Yani insan eşine sormayacaksa, aklındakileri eşiyle paylaşmayacaksa kiminle paylaşır diye düşünüyorum, bulamıyorum. Her dile getirilen şeyin uygulanması gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. İnsanız ve dürtülerimizi kontrol edebiliyoruz. Fanteziler mi evlilik mi diye düşünüp hangisi ağır basıyorsa onu tercih edebilir insan isteklerinin tatmin edilemediği durumlarda.
Konuda bana garip gelen tek şey adamın çok alakasız bir zamanda konuya girmiş olması ki bunu da üyenin hayal gücünün zayıflığına bağlıyorum. Böyle konular yatak odası sohbetleridir, çay demlerken konuşulmaz
Bu açık evlilik yaşayanlar resmi nikahlı eşin bilgisi dahilinde yapılan imam nikahlı ikinci evliliğe tu kaka yapar kesin Kudra, adı açık evlilik olunca, evliliğin dinamiklerini medeni kanun değil eşlerin karşılıklı rızası mi belirlemiş oluyor?Açık evlilik denen bir olay var ama. Evliliğin dinamiklerini medeni kanun değil eşlerin karşılıklı rızası belirler.
Her bir kişi katılan kişi adedince gusül alır ardından da kişi adedince fitil alırsa diyecektim ki; yine de bu gece kimlerin günahları affolacak Allah bilirGrup sekisten sonra gusül kabul olur mu hocam? Yoksa kişi başı mı abdest almalıyım?
Ben burayı ciddi bi yer sandım iğrenç bir yermiş oysa. Okuduğunu anlamayanlarla doluKendisi gibi başka bir basrinin kucağına düşmese bari.
Açık evlilik yaşayan insanların olması bunun eşe sorulmasının normal olduğu anlamına gelmiyor. Evliliğin kurallarını medeni kanun belirlemez demek de çok garip. Evlilik dediğimiz şey resmi bir sözleşme. He sen bu sözleşmeye uyarsın uymazsın o ayrı olay ama uymamayı teklif etmek de normal değil. O zaman baştan yapma bu sözleşmeyi. Üstüne bir de bana eşim bunu teklif edemez diyen kadınlar garip karşılanmış. Teklif edemez tabiyki bana en başta sadakat yemini etmişAçık evlilik denen bir olay var ama. Evliliğin dinamiklerini medeni kanun değil eşlerin karşılıklı rızası belirler.