Evlilik ve grup sex

Yönetim şu an aktif değil. Eski üyelik adlarıyla birlikte kibledim, aktif olduklarında onlar da anlayıp gereğini yapacaklardır muhtemelen.

Yo grup sex denılınce tansiyonumun falan düşmüyor neden düşsün ki? Fantazi dünyası bu sınırsız ve oldukça da ilkel dürtüler nihayetinde mantık da aramam. Sadece evlilik için cok ekstrem bir düşünüm sonuçta sevgi ve sadakat yemini etmişiz vs. Varsayalım ki eşinizin böyle bir fantazisi var ve sizinle paylaştı ama sizin bu gibi bir fantaziniz yok konu direk kapanıcak mı yani?E yazık degıl mı belkı adamın yegane fantazisi bu? Abeste iştigal bi durum evliliğin yapısına ters.Ha bekarızdır halen hali hazırda başka sevgililer sexler olacaktır konusurum işime gelmezse ayrılır fantazimi gercekleştirecegım partnerler ararım degıl mi?

Aslında öyle değil, yeni üye cinsellik konusuna ilk mesaji yazıp gelin dertleşelim diyorsa insan iskilleniyor. Hele de kocaniz ne istiyorsa yapin ki sizi aldatmasın, erkekler açtır doyurun onları, hadi gelin dertleşelim diyorsa daha vahim. o yüzden fake dedim o üyeye ben. Zaten sikayet ettim erkek değilse anlaşılacaktır.

Çok afedersiniz ama gülme tuttu okuyunca

Eşimin böyle bir fantezisi varsa bana söyleyebilir, konuşuruz böyle şeyleri ki konuştuk da zamanında. Bu açıdan rahat bir ilişkimiz var. Ben bunu istemiyorsam bizim evliliğimizde konu kapanır. Yok illa ben çok istiyorum diyorsa ve ben gerçekten bunu kaldıramayacaksam oturur evliliğimizi gözden geçiririz bitmesi gerekiyorsa bitiririz.

Daha geçen hafta bu tip bir sebepten yakın arkadaşlarımız evliliklerini bitirme kararı aldı. Adam açık evlilik istemiş. Daha doğrusu evlilikten ve tek kadınla seksten sıkıldığını buna bir çözüm bulmaları gerektiğini söylemiş hatun da bunun çözümünün boşanmak olduğunu söylemiş adam evden ayrılmış.

Soru değil zaten teklif etmiş adam üstü kapalı istediği cevabı alamayınca şaka yaptığını söylemiş.
Aa şaka yaptığını söylemiş mi orayı kaçırdım? Konu sahibi başta kabul etmiş gibi yapınca atlayıp ciddi ciddi istediğini belirtmemis miydi

Bu durumda siz de eşinize grup sex fantazim var(cogul erkek) deseniz eşinizin de yoksa konusur olmayacagna idrak eder konuyu kapatırsınız ve hiçbir sekilde sex yaparken eşinizin aklına gelmez sizin grup fikriniz.Hımm bu şimdi postmodern bi yaklaşım olsa gerek.

Esinizde b...k çıkarmış kusura bakma ama fazla merak da iyi değil insan karısına böyle bir şeyi nasıl sora bilir amann tövbe yarabbim

Neyi irdeliyorsunuz anlamıyorum. Evet herhangi bir fantezimden buna grup seks de dahil eşime bahsedebilirim. Uygulayabileceğimiz bir şeyse uygularız. Seks yaparken aklına gelip gelmemesi onun sorunu. Konuşulduktan sonra aşamıyorsa onu da konuşur çözüm buluruz. Biz çok geveze bir çiftiz, her şeyi konuşarak çözebiliyoruz inanır mısınız ne kadar enteresan değil mi?

Kocanız bu cesareti nereden hangi davranışınizdan alıyor bence biraz kendinizi sorgulayın .
kaç kadının kocası bu soruya sormaya cesaret edebilir ki
benimki edemez mesala onu kör satırla keseceğimi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…