- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
İnşallah bu yüksek üslubu anlayabilirim bir gün Lisansta Türkçe öğretmeni olmam dışında bir sorun yokBoşverin ne demek istediğimi anlayabilirsiniz inşallah birgün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu yüksek üslubu anlayabilirim bir gün Lisansta Türkçe öğretmeni olmam dışında bir sorun yokBoşverin ne demek istediğimi anlayabilirsiniz inşallah birgün
Ressam Arda mı? Soyadınıda verir misiniz meslektasımın eşinizin. İşten dolayı çok arda tanıyorum da bi bakmışsınız fantezim çıkabilir konu sahibi. Soyadını merak ettim seviştik mi sevişmedik mi, ona göre bosanırsınız.Arkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında adı doğa, eşim 37 yaşında adı arda. Ben İstanbul Beşiktaş ta otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler
Bebek falan yok raad olun. Bi önceki üyelikte adı güneşti o bebenin şimdi doğa olmuşUmarım gerçek değildir. Konu iğrenç benim hayata bakışım açısından. Ancak beni ilgilendiren savunmasız bir bebeğin hakkı
Thekanckı hatırlıyorum ama nasıl patladığını bilmiyorum. Sevgilisinden hamile olduğu ve evleneceği konuyu hatorlıyorum, spnra aniden görümce kayın konuları açmaya başlamıştı yadırgamıştım, sonrası yok bende, patlamayı kaçırmışımOoo büyük patladı zamanında
Flash Tv den senaryo dersi alın...Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Sanatçı ruhundan tanıdın dimi? Bende ajdjjadjdj.Aaaa sen mistralagnentsin. Nerde görsem tanırım seni. Konu fake dağılabiliriz.
Sürekli sahte hesap açıp kayınvalide, görümce gibi konularda sahte senaryolar yazan biri var. Bunun o olduğunu söylüyor arkadaşlar.Kim o kim. Konu sahibi mi yoksa ?
Onu da seksen kere bu üye mistralagnent diye kibledim. Yönetim değil dedi. Sonra ne yaptılarsa bi şekilde tespit ettiler aynı kişi olduğunu. Sanal ortamda saklanmayı biliyor muhtemelen, onu biliyorsa hesap çalmak çocuk oyuncağı.Thekanckı hatırlıyorum ama nasıl patladığını bilmiyorum. Sevgilisinden hamile olduğu ve evleneceği konuyu hatorlıyorum, spnra aniden görümce kayın konuları açmaya başlamıştı yadırgamıştım, sonrası yok bende, patlamayı kaçırmışım
Bazı arkadaşlar knack arkadaşı fazla benimseyip bize saydırmıştı. Biz bir sıkıntı var bunda dedikçe bizi suçladılar. Ha bu arada o zaman adı BAŞAK idi. Sonra ifşa olmaya başlayınca hesabını kapattı. Kazen de bütün hesaplarını ifşa ettiThekanckı hatırlıyorum ama nasıl patladığını bilmiyorum. Sevgilisinden hamile olduğu ve evleneceği konuyu hatorlıyorum, spnra aniden görümce kayın konuları açmaya başlamıştı yadırgamıştım, sonrası yok bende, patlamayı kaçırmışım
ne hayatlar var arkadaş.ben ot gibi yaşıyormuşum meğerrrRessam Arda mı? Soyadınıda verir misiniz meslektasımın eşinizin. İşten dolayı çok arda tanıyorum da bi bakmışsınız fantezim çıkabilir konu sahibi. Soyadını merak ettim seviştik mi sevişmedik mi, ona göre bosanırsınız.
Kocam mühendis ben hemşireyim dese çocuğun adı hayriye falan olsa uyanmayacaz halbukiSanatçı ruhundan tanıdın dimi? Bende ajdjjadjdj.
Ay inşallah. Gerçekten sevinirim. Sinirimi bozuyor böyle şeyler çünküBebek falan yok raad olun. Bi önceki üyelikte adı güneşti o bebenin şimdi doğa olmuş
Kurgusu çok iyi ama kabul edelim, her konusundan ayrı roman çıkacak bir hayal gücü varSürekli sahte hesap açıp kayınvalide, görümce gibi konularda sahte senaryolar yazan biri var. Bunun o olduğunu söylüyor arkadaşlar.
Hatta bir kez Kazen’i delirtti. Kazen de “Kk böyle ruh hastası görmedi” diye onun konularını paylaştı
Evet yok. Bir kere hamile kaldı düştü ve depresyona girdi.Ay inşallah. Gerçekten sevinirim. Sinirimi bozuyor böyle şeyler çünkü
Az şükür et şükürne hayatlar var arkadaş.ben ot gibi yaşıyormuşum meğerrr
Yok cidden komikti ironi yapmadım ama konu sinirimi bozdu. Özellikle verilen isimler adres vs. Kim kimi becermiş umrumda değil. Sadece çocuk sinirimi bozduTeşekkür ederim. İltifat ediyorsunuz
Bunlar hicbir sey, hafif kalırne hayatlar var arkadaş.ben ot gibi yaşıyormuşum meğerrr