Evlilik ve grup sex

Arkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında adı doğa, eşim 37 yaşında adı arda. Ben İstanbul Beşiktaş ta otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler
Ressam Arda mı? Soyadınıda verir misiniz meslektasımın eşinizin. İşten dolayı çok arda tanıyorum da bi bakmışsınız fantezim çıkabilir konu sahibi. Soyadını merak ettim seviştik mi sevişmedik mi, ona göre bosanırsınız.

Ooo büyük patladı zamanında😁
Thekanckı hatırlıyorum ama nasıl patladığını bilmiyorum. Sevgilisinden hamile olduğu ve evleneceği konuyu hatorlıyorum, spnra aniden görümce kayın konuları açmaya başlamıştı yadırgamıştım, sonrası yok bende, patlamayı kaçırmışım 🤣🤣🤣

Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım:KK43:
Flash Tv den senaryo dersi alın...

Kim o kim. Konu sahibi mi yoksa ?
Sürekli sahte hesap açıp kayınvalide, görümce gibi konularda sahte senaryolar yazan biri var. Bunun o olduğunu söylüyor arkadaşlar.
Hatta bir kez Kazen’i delirtti. Kazen de “Kk böyle ruh hastası görmedi” diye onun konularını paylaştı 😄

Thekanckı hatırlıyorum ama nasıl patladığını bilmiyorum. Sevgilisinden hamile olduğu ve evleneceği konuyu hatorlıyorum, spnra aniden görümce kayın konuları açmaya başlamıştı yadırgamıştım, sonrası yok bende, patlamayı kaçırmışım 🤣🤣🤣
Onu da seksen kere bu üye mistralagnent diye kibledim. Yönetim değil dedi. Sonra ne yaptılarsa bi şekilde tespit ettiler aynı kişi olduğunu. Sanal ortamda saklanmayı biliyor muhtemelen, onu biliyorsa hesap çalmak çocuk oyuncağı.

Bazı arkadaşlar knack arkadaşı fazla benimseyip bize saydırmıştı. Biz bir sıkıntı var bunda dedikçe bizi suçladılar. Ha bu arada o zaman adı BAŞAK idi. Sonra ifşa olmaya başlayınca hesabını kapattı. Kazen de bütün hesaplarını ifşa etti

Ressam Arda mı? Soyadınıda verir misiniz meslektasımın eşinizin. İşten dolayı çok arda tanıyorum da bi bakmışsınız fantezim çıkabilir konu sahibi. Soyadını merak ettim seviştik mi sevişmedik mi, ona göre bosanırsınız.
ne hayatlar var arkadaş.ben ot gibi yaşıyormuşum meğerrr :işsiz:

Sürekli sahte hesap açıp kayınvalide, görümce gibi konularda sahte senaryolar yazan biri var. Bunun o olduğunu söylüyor arkadaşlar.
Hatta bir kez Kazen’i delirtti. Kazen de “Kk böyle ruh hastası görmedi” diye onun konularını paylaştı 😄
Kurgusu çok iyi ama kabul edelim, her konusundan ayrı roman çıkacak bir hayal gücü var 🤣🤣🤣

Ay inşallah. Gerçekten sevinirim. Sinirimi bozuyor böyle şeyler çünkü
Evet yok. Bir kere hamile kaldı düştü ve depresyona girdi.
İkinci üyelikte evlenmeden hamile kaldı avukattı.
Bunda da bebe doğmuş yaşına girmiş

X