- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.800
Herkesin fantezisine kimse karışamaz taam mı hanfendi.nesi fantazi olacak bu ahlaksızlığın?ben geri kafalı yaşamayı milyon kere tercih ederim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin fantezisine kimse karışamaz taam mı hanfendi.nesi fantazi olacak bu ahlaksızlığın?ben geri kafalı yaşamayı milyon kere tercih ederim valla
Herkez yapamaya bilir ama kimisi Üst üste 2 kez yapar ama 2 kadına da yetmez diye tahmin ediyorumPeşpeşe yapacak kapasite her erkekte yok ya oradan bağladım, ilaç kesin alır o da doğru. Offf iğrenç be
O iğrenç adamı hiç deme .sinir oldum ve eski eşine Vedat ve hülya ya çok üzüldüm.aksam tekrarı izleyince uyanmadan af diliyoSabah muge de 13 cocuklu adamda psikolojim bozulmustu buda ustune tuz biber oldu ben cikiyorum yalvaririm cok yazmayin bisey kacirmak istemiyorum
Geniş ve midesiz bir erkek. Bunun bir tık üstü gavatlik bacımKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
fantaziiii kelimesine bile gıcık oldum ben kudraHerkesin fantezisine kimse karışamaz taam mı hanfendi.
Bak o adamı biliyorum. Lokantasında yemek yemişliğim çokSabah muge de 13 cocuklu adamda psikolojim bozulmustu buda ustune tuz biber oldu ben cikiyorum yalvaririm cok yazmayin bisey kacirmak istemiyorum
Senin seks hayatın olduğundan bile şüpheliyim kız benfantaziiii kelimesine bile gıcık oldum ben kudra
O terapistler yüzünden sizin gibi sasirmayacak insanlar doguyor. Sonrası için artık susuyorum.Şaşırılacak bir sey görmedim ben açıkçası. Artık terapistler cinsel hayatın renklenmesi için grup seks öneriyorlar. Tr yapan çok var bunu gizli gizli ama. İnsanlarda çeşit çeşit fanteziler ortaya çıkıyor. Bana da teklif eden flörtlerim oldu kızlar olmak şartıyla bende ne kızı erkekleri salın öyle anca olur dedim. Oralı olmadı hicbiri erkek diyince nasılda kaçıyorlar.
Yani ne bilim köpekler gibi hoslandığım adam beni izlemesini isterim diyince 3100 tel gibi titreyip azer babaya bağlamıştım ya şalterlerim attı.
Konu sahibi tarzınız falan bu değil anlıyorum ama eşinizin grup seks fantezisi varmış içten içe bunuda anca dile getirmis.
Bide cocuk kaç yasında o varken mi gerceklesti konusma?
Çoğu erkekte yok mudur? Bilmiyorum ki bu konuyu hiçbir erkekle konuşmadım. Peş peşe iki ilişki bile olmuyorsa bu erkekler kadınların peşinde niye deli divane oluyor, yatağa atmaya çalışıyor falan?Peşpeşe yapacak kapasite her erkekte yok ya oradan bağladım, ilaç kesin alır o da doğru. Offf iğrenç be
Ay herkesten şüphe ederim senden etmem sanırım, o kadar tanıdıksın artıkBen bile kadın olmayabilirim
çok şükür normalimmmm.bdv de konuları okudukça iyicene emin oldum hattaSenin seks hayatın olduğundan bile şüpheliyim kız ben
Yahu hayatınızda ilk kez mi duydunuz grup seks kavramını neyine şaşırıyorsunuz?O terapistler yüzünden sizin gibi sasirmayacak insanlar doguyor. Sonrası için artık susuyorum.
Bende öyle görünmüyor. 16 kasımda üye olmuş tek mesajı bu konuya. Beyazmanolyayi diyorsunuz değil mi? Konu sahibinden bahsetmiyorum ben.3 yıllık üye, bir sürü konusu da var.
Hep nazardan bunlarTam 84te işi çatladı herhalde yoksa bence sonsuza kadar devam ederdi gibi
Aaaa sen mistralagnentsin. Nerde görsem tanırım seni. Konu fake dağılabiliriz.Arkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında adı doğa, eşim 37 yaşında adı arda. Ben İstanbul Beşiktaş ta otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler
Yalan değil 1 yıldır girmiyorum buraya geçen sene ağustosta dogum yaptım o zaman üye olmuştum daha sonra bebek uygulaması forumundan yazıyordum burayı kullanmadım hiç ama orda tanıdıklarım var diye bu konuyu açmadım yalan söylemiyorum yemin ederim bebeğim duymadığı içi herkese yazamıyorum lütfen kusura bakmayın
Bana çok tanıdık geldi bu sanatçı ruh.Arkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında adı doğa, eşim 37 yaşında adı arda. Ben İstanbul Beşiktaş ta otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler