- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 39
- Konu Sahibi northernlight
-
İnan yeni gelin evi olmak değil amacım ilk mesajım eşya üzerine yoğunlaşmış ama o da değil. Erkek arkadaşımın evinde misafir gibi hissetmeyeceğim, Içinde mutlu yaşayacağım, balkonunda keyif kahvesi içecegim, havadar, benim gönlüme göre bir 'evimin-evimizin' olmasi.3.odadaki eşyaları ne ara göreceksiniz? İkiniz de çalışıyorsanız salon, yatak odası ve mutfak dışında bir yerle işiniz olmayacak ki. Buzdolabı eski olsa ne fark eder, ne kadar eski 20 yıllık mı? Derdiniz sevdiğinizle aynı evde yaşamak mı yoksa o instagramdaki sunum yapan gelinlerden olmak mı?
O zaman en güzeli iki evi de kiraya verip kiralık güzel bir eve geçmek. Erkek arkadaşınızı nasıl ikna edeceğinizi en iyi siz bilirsiniz...İnan yeni gelin evi olmak değil amacım ilk mesajım eşya üzerine yoğunlaşmış ama o da değil. Erkek arkadaşımın evinde misafir gibi hissetmeyeceğim, Içinde mutlu yaşayacağım, balkonunda keyif kahvesi içecegim, havadar, benim gönlüme göre bir 'evimin-evimizin' olmasi.
Konu kesinlikle pembik gelin olmak veya sevgili veya mahalle değil. Ev. O evin sevgilim (ve belki annesi) tarafından da olsa oluşturulmuş bi düzeni var, ben kendi kuracağım düzene değil başka bir düzene gitmek istemiyorum. ben kendi evimi inşaat aşamasında bile benimsemisken buraya benim evim diyemiyorum, icinde ben otursam bile benim icin bizim evimiz değil onun evi olarak hissetmekten korkuyorum. Çünkü benim detaylarim yok. Çünkü mutfağı banyosu benim tercih ettigim gibi değil. Keşke 3 değil 2 oda olsaydi ama daha aydinlik olsaydı. Gibi gibi. Yoksa inanin ayy herkesin çamaşır makinesi yeni benimki 5 yıllık derdi değilKonu eşya mı ,
ev mi ,
evin olduğu mahalle mi ,
sevgilin mi ,
pembik gelin olmak mı anlamadım...
Tam olarak anladığımda eyyorlayacağım :)
Eşyaları sıfırlamak değil de o evde oturmakta ısrarcı. Ben de içime sinen eşyalarımı tek tek kendim yerlestirecegim kendi düzenimi oluşturacağım bir evde hayatımı geçirmek istiyorumErkek arkadaşın mı kabul etmiyor eşyaları sıfırlamayı?
Sebep olarak ne gösteriyor?
Konu kesinlikle pembik gelin olmak veya sevgili veya mahalle değil. Ev. O evin sevgilim (ve belki annesi) tarafından da olsa oluşturulmuş bi düzeni var, ben kendi kuracağım düzene değil başka bir düzene gitmek istemiyorum. ben kendi evimi inşaat aşamasında bile benimsemisken buraya benim evim diyemiyorum, icinde ben otursam bile benim icin bizim evimiz değil onun evi olarak hissetmekten korkuyorum. Çünkü benim detaylarim yok. Çünkü mutfağı banyosu benim tercih ettigim gibi değil. Keşke 3 değil 2 oda olsaydi ama daha aydinlik olsaydı. Gibi gibi. Yoksa inanin ayy herkesin çamaşır makinesi yeni benimki 5 yıllık derdi değil
Nişanlınızla anlaşmalısınız bu durumu.Konu kesinlikle pembik gelin olmak veya sevgili veya mahalle değil. Ev. O evin sevgilim (ve belki annesi) tarafından da olsa oluşturulmuş bi düzeni var, ben kendi kuracağım düzene değil başka bir düzene gitmek istemiyorum. ben kendi evimi inşaat aşamasında bile benimsemisken buraya benim evim diyemiyorum, icinde ben otursam bile benim icin bizim evimiz değil onun evi olarak hissetmekten korkuyorum. Çünkü benim detaylarim yok. Çünkü mutfağı banyosu benim tercih ettigim gibi değil. Keşke 3 değil 2 oda olsaydi ama daha aydinlik olsaydı. Gibi gibi. Yoksa inanin ayy herkesin çamaşır makinesi yeni benimki 5 yıllık derdi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?