Konu sahibi iyi bayramlar.
Ben yeni evli sayılırım 9 ay olcak 1 hafta once baska bir eve taşındım. Önceki evim 0 di mutfak dolaplarinin uzerinde jelatinleri duruyordu ellerimle söktüm insaat pisligini temizlettim 0 ev ilk ben oturdum. Sana yeminler olsun 1 kez yüzüm gülmedi. Evi görsen belki aşık olursun koskoca bir terasi var,mutfağı güneş alıyor. Yatak odasi ayni sekilde aydınlık . Dubleks manzarasi var yerler fayanslar mutfak dolaplari hepsi kalemmmm ama rezil oldum sehre uzak sakin bir yer esimle nerdeyse hergün kavga ettik. Esyalar dersen ,hepsi yepyeni
Yatak odam mutfağım beyaz esyam,halilarim perdem hepsini ben seçtim
Evimde tek 1 eski esya yok,kendi kiyafetlerim ayakkabilarim haric
Simdi yeni eve tasindim bu bina 4 senelik. Ici eski eve gore daha demode.yeni bina olmasina ragmen Mesela kapilari kahverengi. Mutfaginda dolapta lekeler var çıkmıyor. Yer fayanslari 3.kalite granit. Eskisi pasparlakti
Detay veriyorum ki ne demek istediğimi söyleyeceğim.
Ev taşındı. Yatak başlığımı kırdılar. Tv unitemin kenarini süttürmusler,orta sehpamin kenarı kırılmış kavlanmis. Bardaklarim,ceyizlik icinde 1 kez birsey icmedim esim viski iciyordu su bardagi varaklı, kırık
Nasil üzüldüm anlatamam ben o salonda 5 kez oturmadim
Neden,oteki eve asansor kuramadilar sehre uzak ve cati dubleksi 5 kat merdivenle indirmis adamlar sirtlayip aradim hatta az evel yine mesaj attim magduriyetimin giderilmesini istiyorum diye rezil edicem daha onlari o ayri
Ben bu evde oyle mutluyim ki huzurum yerinde ki esimle 1 haftadir oturuyoruz tam 1 hafta oldu bugun tasinali 1 kez kavga etmedik aman masallah Allah nazarlardan saklasın,benim icim huzurlu. Onun da. Esim normalde tembelin tekidir arabayla gider heryere,dun bana krem lazim oldu yuruye yuruye eczaneye gitti aksam ben soooook
Ben bu evde hep yemek yapiyorum,2 gun evel evi temizlettim o kadar yogunlugun arasinda gittim yemek pisirdim. Mutfagimi temiz tutuyorum ütü yapiyorum oteki evde hırçındım yemek yapmak bile istemiyordum yapsam bile istemeye istemeye
Esimde fark etti bazi seyleri bana diyorki o evde biseyler vardi ama ne.. Bu ev huzurlu samimi diyor
Oteki eve mahrumiyet bolgesi oldugu icin ne anam gelirdi ne bacım simdi kizkardesim dolmusa biniyor geldi kaldi evimde :) sabah kuafore gittik birlikte
Yani cevremde memnun oldu ayak altı bir yer burasi sehir merkezinde islek bir yerde asagida bir sürü dükkan var gidiyorum canımın cektigini aliyorum
Orada yoktu dogru dürüst canin bisey cekiyorsa 15 km inceksin sehre yiyip geri donceksin oho bisuru is :)
Demem o ki onemli olan evin enerjisi,esya dedigin bak ne oluyor iste kırılıyor bozuluyor Rabbim beterinden saklasin.. Herseyin caresi var cok sukur ölüm haric ben simdi başlığı yaptircam sehpayada bir boya birsey hallederim bardak 12liydi 9 tane kaldi varsin oyle kalsin :)
Onemli olan gercekten huzur benim tum yeni evlenenlere tavsiyem esyalarini eksiksiz,tam ve icinden geldigince almalari secmeleri kimseyi karistirmamalari. Ben oyle yaptim cok memnunum halimden esyalarimin hepsi icime sindi bu konuda cok haklisin
Onun harici bence o evde yasayabilirsin buzdolabinida degistirirsin ne olcak huzurlu bir evdir belki?
0 dairede neden oyleydik bende bilmiyorum ev sahibinin nefsi kaldi sanirim evde bilemiyorum ki
Kirik yatak başlığım orta sehpama yerlerde sürünen perdeme ragmen mutluyummmm köpegim bile cok mutlu inanmazsın rahati yerinde cok sevdim bu evi. Hersey gonlunce olsun..