Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar, sevgilinizden evlilik teklifini nezaman aldiniz??? sizin laf sokmalarinizlami geldi aklina yoksa kendiligindenmi düsünmüss.. malum erkekler :)
yorumlarinizi bekliyorumm :teytey:

guclubacismile aslında ben iyiden iyiden arada sakayla karışık birşeyler söylüyordum
sonra 4 ay kadar önce beraberolduğumuz bir aksam üstü sahilde denize nazır bir yerde teklifimi aldımalkisalkisalkis

ama pek içime sinmedi nedense sonra oda anlamış olcak ki bidaha baska bir gezmemizde bidaha teklif etti..
ona da aynı tepkiyi verdim..ben mi ruhsuzum bu konuda bilmiyorum ama sanki haal bitane daha bekliyorum şöyle olaganüstü tarz falan mı olmalı çözemedim..:kedi: bi tatmin olamadım..
sanki oldu bitti gibi geldi..olsun ama ben yine de söyle büyük kocaman bir teklif almadan evlenmem

zemuszemus artık afişler mi hazırlar..yoksa
fanatiği oldu fenerbahce macında anons mu yaptırır bilemicem..
ama bekliyorum işte napayım..çöyle aklıma gelmeyecek sekilde sıradışı bişeler bekliyorum..
umarım çok beklememopuyorumnanaktan
evlenmesine bikaç hafta kala teklif alan arkadslarım vardı..en azından onların durumundan iyi durumdayımboshayallersmile

canim hayretsin,bulmussun teklifi adam birde gitmis 2 defa etmis hala beyenmiyorsun pess hahaha delisin sen , ben o teklifi bile bulamiyorum hala hayirlisi..

benimki 6.ayımızda doğumgünümde teklif etti. erkekler genelde evlilik için acele etmezler diye düşündüğümden bu konuda en ufak bişey dememiştim. ama teklif etmesi hoşuma gitti tabi :) ben de evet dedim.

ben daha almadim.. ama sanirim önümüzdeki hafta fln olacak artik cünkü haftaya bize geliyorlar tanismaya cok merak ediyorum nasil olacak...

evet ama napayım içime sinmiyor nedense..çok duygusal ortamlar değildi belkide o yuzdendir..:uhm:
hayal ettiğim çok farklı ama bunu ona nasıl hissettirmeli ki üçüncüyü alabileyim:smiley-cool:
valla tanısma isteme falan hiç demeyin arada kaynayınca kaynıyor dedim ya arkadsım evlenmeye az kalmıstı daha yeni evlenme teklifi almıstı..
hatta evleneceği gün alıcağından hatta hiç alamadan evleneceğinden korkuyordu:1hug:

yani canim haklisin tabiki..., herkez degisik hayal ediyor ama inanirmisin benim hayalimde hic belirli bisey yok.. yani romantik olsun ortam gözlerime baksin teklif etsin o yeter :) , haklisin arada kayniyor.. bak bizde tanisma oldu daha isteme olmadi... bilmiyorum artik nezaman edecek bir kac kez ihma etim ama bilmiyorum aralikta dogum günüm var belki orda eder teklif... insallah ederr yoksa ..>alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

tanışmamızın 1. haftasında ilişkimizin 3. günün de kahvaltıda , elimde yağlı ballı ekmeğim varken
- Bu yaz evlenelim mi ? dedi. :roflol::roflol:
ben bu adam deli diye düşünürken bi baktım tanışalı 1 ay olmadan beni istemeye geldiler. kısmet de varsa oluyor iştekaydirigubbakcemile3

ben hic söylemedim kendisi bana süpriz yapti seni bi yere götürcem dedi ben su an almanyadayim mart in son zamanlarinda bi pazar günü ankaradayken bi gün bulusmustuk ve seni bi yere götürcem dedi bende gezme gibi bi yer sandim aklimin ucundan gecmedi bile bu sonra biraz yürütcem seni dedi neyse gittik kuyumcunun icine girdik cok saskindim tabi o günü hic unutamiyorum ve kuyumcuya dediki abi biz söz yüzügü bakcaz bi de tektas dedi sonra ben sectim yüzügümü cok ilinc olmustu sasirmistim hic beklemiyordum iste böyleeeee =))

ama orda etmedi evlenme teklifini kuyumcudan ciktiktan sonra bizim icin cok özel bir yer var oraya götürdü ve orda etti ben saskinliktan ne yapacagimi bilememistim öpmüstüm onu ama o sarilmami beklemis o an ki heyecanla insanda oluyor bunlar sonrada yemege gitmistik

bende hep böyle hayal etmistim.. ama olmadi bir türlü.. benimkisi hep agirdan aldi hep.. :mymeka:

cok güzelmis canim gercekten :) allah mutlu etsin.. darisi basima insallah:)

çok güzel gercekten..harika olmuş..
en güzeli..hayırlı işte elini çabuk tutucaksın..
sonra ne aksilikler çıkıyor arada..
keske benim de öyle olsaydı..:sm_confused:

çok güzel gercekten..harika olmuş..
en güzeli..hayırlı işte elini çabuk tutucaksın..
sonra ne aksilikler çıkıyor arada..
keske benim de öyle olsaydı..:sm_confused:

bende hep böyle hayal etmistim.. ama olmadi bir türlü.. benimkisi hep agirdan aldi hep.. :mymeka:

sağolun kızlar. ama bunda benim eşimin mesleğinin de çok payı var. gemi makine mühendisi eşim. denizler kumam yani benim :gitme:
bana yüzüğü takmadan giderse, dönünce bulamamaktan korkmuş öyle diyor. siz de sevgililerinize hiçbir zaman ben hep seninim, beklerim duygusunu vermeyin. erkekler kaybetme korkusu yaşarlarsa daha acele ediyorlar bu işler için.
inş siz de tez zamanda atarsınız imzalarınızı :1hug:

kızlarr sevgilimden 2 kere evlenme teklifi aldım ikiside benim için çok özeldi..
ilki beraberliğimizin 2. yılıydı sevgililer günüydü..sevgilim annesini kaybedeli daha 6 gün olmuştu ve sevgililer günü kutlamıcaz diye anlaşmıştık..ama o gün bana çıkarttı tek taş taktı ve evlenme teklifi etti:asigim: kendimi ne kadar özel hissettim anlatamam..ben onun durumunda olsaydım sevgili falan sallayamazdım çünkü..canım benim öğrenci parasıyla ince düşük maliyetlide olsa tek taş almış bana..daha sonra 2. teklifim geldia.s.
askere gitmeden 1 ay önce..ben hep üstü açık arabada dans etmek isterdim hiç izin vermezdi daha sonra bi gece ailemden izin almış saat gece 12 buçuk falan gel dedi dans etmek istiyordun hep caddeler boş hem geziniriz hem dans edersinn...biz gidiyoruz yolda ben dans ediyorum fln kaptırmışım kendim kendime bi geldim uludaga doğru çıkıyoruz biz saatte gece 1 olmuş :1rolleyes: ..sonra baktım benimki arabayı çekti kenarı heryer karanlık bişey görmüyorum birden havai fişekler patladı konfetiler meşaleler yandıııı -yine heyecanlandım- :)) kocaman bi pankart hazırlamış aşkımm 'Benimle Evlenir Misin?' yazıyor bi de üzerine ikimizin fotosunu bastırmış..tüm arkadaşlarımızı toplamış daha önceden oraya herkes evet de diye bana bagırıyor =) çıkarttı bitanem yüzüğü benimle evlenir misin dedii ? ben başladım ağlamaya zatenn..sarıldım hemen öptüm kocaman evett dedimm..:asigim: bu sefer pırlanta almış..daha sonrasında arabadan müzik açıp dans etmiştikk.. çook güzeldi çoook harikaydı kızlarr..
gece sonunda beni eve bırakmaya getirdiler tüm arkadaşlar sevgilim annemle babam balkonda beni bekliyor merak etmiş onlarda apartmanın karşısında da pankartı açmıştı arkadaşlar benimle evlenir misin yazısını ay nasıl utanmıştım anlatamam annemle babamın karşısındaaa
anlıycağınız bana çok güzel anılar kaldı kızlarr..gece de tek bi kötü olay vardıı ben 2. tek taşı görünce bi de o heyecanla sevgilim bana ilk taktığı tek taşı kaybettim =( ya da düşürdümm bulamıyorum bi türlüüüü =(((

canim harika... inanirmisin okadar duygulandim ki okurken.., ben hep okuyorum hayal kuruyorum ama sanmiyorum bana böyle biseyin yapacagini.. acikcasida cok laf kaydirdim ama artik biraktim.. pes etim kendisi neyi nasil istiyorsa öyle yapsin.. benim bisey bekledigim yok :)kaydirigubbakcemile2

bizimkide daha etmedi bide yarın akşam istemeye gelcekler ben bir iki kere söyledim ama onun kafasında mutlaka vardır bişi sen acele etme ben yapıcağım zamanı bilirim dedi bende kapattım konuyu ama değişik bişi bekliyom haberin olsun demeyide ihmal etmedim bakalım nikah masasında sormasında sırnaşık şey

Şeniz4 ay sonra evlenme teklif etmişti...hemde mükemmel bir teklifti Ankara atakulenin tepesinde.....hiç beklemiyordum çok şaşırmıştım aşkım benim evet dedim 11 ay sonrada evlendik zaten ........konusu hiç geçmemişti muhteşem bir andı her detay düşünülmüştü :teytey:Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…