Evlilik Teklifi Aldım...

Yani nasıl kör olunur ben kardesimden ogrendim sonra da sizi gördüm.

Olmazzz olmazzz.. Ayrıca sen evlilik kadını degilsin 25 yasında hiç olmazz

Kıçından çıkan donu toplamayan erkektense saçımı okşamayan erkeğe razıyım.

Allah aşkına şu hödüklerde ne buluyorsunuz

Davul dengi dengine......
Denginiz değil bunu görmüş olmanız vazgmeniz için yeterli

+1000000000000

Neden böyle düşünüyorsunuz daha açar mısınız? Üstte arkadaşlar kendilerince açıkladılar lakin sizin düşüncenizi de merak ettim.
Egitimlisiniz, maddi durumunuz iyi ,eviniz var işiniz var muhtemelen güzelsiniz de daha ne olsun :) onun bin yıl arayıp bulamayacagi nimetlere sahipsiniz daha Allahtan cezasını mi isteyecek tabi yapışmış yakanıza uyanık

Hayatının hatası olacağı konusunda anne ile hemfikirim.

++

Veeee yaralarını da görmüş M Meredith Grey . Seni elde etmek için ne vermesi gerektiğini biliyor. Bu yüzden sendeki tek eksiğe çalışıyor.

Evlilikte denklik çok önemli ben hiç evlenmedim evlilik teklifi de almadım (heyecan verici bir şey olmalı) ancak evlilikte o sarılıp uyuma olayları bile bitiyor. Hatta karşındaki kişiyi evlenince tanıyorsun tam anlamıyla. Günümüzde evlilikte maddiyat da önemli yani eskidenmiş o ben iki tabak iki çatalla gelin gittim hiç sorun olmadı olayları. Mutsuz bir evliliktense hiç evlenmemek daha mantıklı. Önceki konularınızı bilmiyorum ama çevrenizi dinleyin. 10 yorumdan 8'i olumsuzsa ters giden bir şeyler olabilir.

Seks de rutine binmiş zaten verecek çok şeyi kalmamış ki.
Açıkçası seks hayatımızın rutine binmesi aşırı tuhafıma gidiyor.
Ilk defa bir partnerimde böyle bir şey yaşıyorum. Pijama uzerimdeyken oldu bittiye bile getirdiği bile oldu defalarca. Hayatimda ilk defa pijamayla sevisiyorum sayesinde.
Mesela bir kere beğendiğim seksi dantelli bir şeyi göstermiştim alayım mı diye. Tanıdığım geçmişimdeki bütün erkeklerin muhtemelen ağzının suyu akacakken, begenmedim alma dedi.

Tam evlenip 2 çocuk dogurtup akabinde Madonna fahişe sendromuna girecek adam. Hatta şimdiden girmiş.

Yani kendine layık gördüğün bu mu? 10 yıllık kocam bana bunu yapmıyor. Önce benm tatmin olmamı bekler. Şu hareketten sonra bile soğumadıysan daha da soğumassın heralde.

Ben bu adamı pek onaylamiyorum size yakışmıyor

Yani kendine layık gördüğün bu mu? 10 yıllık kocam bana bunu yapmıyor. Önce benm tatmin olmamı bekler. Şu hareketten sonra bile soğumadıysan daha da soğumassın heralde.
Önceden cinselliğe çok düşkünken, zamanında bu konularda bayagi hızlı yaşarken şu an ben bile olsa da olur olmasa da modundayım. Sanırım partnerimden dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…