- 13 Temmuz 2018
- 1.789
- 3.635
- 35
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu adamda gizli bir psikopatlık seziyorum. Evlilik teklifini nasıl yaptı?Önceden cinselliğe çok düşkünken, zamanında bu konularda bayagi hızlı yaşarken şu an ben bile olsa da olur olmasa da modundayım. Sanırım partnerimden dolayi.
Nasıl bir psikopatlıkBu adamda gizli bir psikopatlık seziyorum. Evlilik teklifini nasıl yaptı?
Ben düğüne, gelinliğe falan karşı olan tayfadanım :/M Meredith Grey düğüne çağır beni. Siyahları giyinip geleceğim
OlabilirBen düğüne, gelinliğe falan karşı olan tayfadanım :/
Nikaha çağırayım şahit yapayım
Çelenk?Olabilirciddiyim ama
Eski konularında, siz ayrıyken annene attığı mesajlar bence cok tuhaf ve rahatsız edici. Sen ne cevap verdin pekiNasıl bir psikopatlık
Öyle romantik bir şey olmadı. Bir tektaş eşliğinde evde, 'evlenelim mi?' diye sordu.
Yüzük şu an parmağımda.Eski konularında, siz ayrıyken annene attığı mesajlar bence cok tuhaf ve rahatsız edici. Sen ne cevap verdin peki
Gram?Çelenk?
Ne kadar gönlün zenginmiş
Dikkat çekmemek için siyah dedim. Aşkolsun. Sen mutlu olursan ben de mutlu olurum kiNe kadar gönlün zenginmişBen siyah cenaze temasına uygun olsun diye çelenk demiştim
Benden pek hoslanmiyosun saniyordumDikkat çekmemek için siyah dedim. Aşkolsun. Sen mutlu olursan ben de mutlu olurum ki
Seviyor da olabilir fakat sana uygun değil bu adam bence. İnşallah pişman olmassın.Yüzük şu an parmağımda.
Ama dediğim gibi huzursuzum. Günlerdir stresten kaşınıp duruyorum. Tam vazgeçtiğimi belirtecek oluyorum, o sırada bir şey yapıyor. Kalbim yumuşacık oluyor.
Içimdeki ses şiddete uğrayan bazı kadınların vs dediği gibi; attığı o mesajları beni sevdiğinden attığını falan söyleyip aklamaya çalışıyor.
Senden neden hoşlanmayayım. Bazı davranışlarına kızıyordum o kadar. Çünkü yaptığın şeyler seni üzüyor sana zarar veriyor.tek amacın sevmek sevilmek. Güvende hissetmek. Ama bu aradıkların bu adamda yokBenden pek hoslanmiyosun saniyordum
Biz 7 senede şu noktaya gelemedik, siz nasıl bu kadar çabuk geldiniz? Anormal gelmiyor mu sana bu? Gerçekten çok şaşırıyorum bu ilişkiyi sürdürme çabana.Önceden cinselliğe çok düşkünken, zamanında bu konularda bayagi hızlı yaşarken şu an ben bile olsa da olur olmasa da modundayım. Sanırım partnerimden dolayi.