Evlilik Teklifi Aldım...

Önceden cinselliğe çok düşkünken, zamanında bu konularda bayagi hızlı yaşarken şu an ben bile olsa da olur olmasa da modundayım. Sanırım partnerimden dolayi.
Bu adamda gizli bir psikopatlık seziyorum. Evlilik teklifini nasıl yaptı?

Eski konularında, siz ayrıyken annene attığı mesajlar bence cok tuhaf ve rahatsız edici. Sen ne cevap verdin peki🙄
Yüzük şu an parmağımda.

Ama dediğim gibi huzursuzum. Günlerdir stresten kaşınıp duruyorum. Tam vazgeçtiğimi belirtecek oluyorum, o sırada bir şey yapıyor. Kalbim yumuşacık oluyor.

Içimdeki ses şiddete uğrayan bazı kadınların vs dediği gibi; attığı o mesajları beni sevdiğinden attığını falan söyleyip aklamaya çalışıyor.

Yüzük şu an parmağımda.

Ama dediğim gibi huzursuzum. Günlerdir stresten kaşınıp duruyorum. Tam vazgeçtiğimi belirtecek oluyorum, o sırada bir şey yapıyor. Kalbim yumuşacık oluyor.

Içimdeki ses şiddete uğrayan bazı kadınların vs dediği gibi; attığı o mesajları beni sevdiğinden attığını falan söyleyip aklamaya çalışıyor.
Seviyor da olabilir fakat sana uygun değil bu adam bence. İnşallah pişman olmassın.

Evlilik gerçekten toz pembe değil. Canım kocişimler tatlı karımlar ve saç okşamalar yetmiyor bir süre sonra. Seninle ortak noktaları olan, kafanın uyuştuğu, seni anlayan bir adam arıyorsun karşında. Kahvede okey atıp makineye bir tabak bile yerleştirmekten aciz bir adam değil. Bu potansiyeli gördüysen çarpı beş diyorum ben saydığın tüm olumsuzluklara. Tek şefkatli adam o değil, dünyada tek bir adam da kalmadı. Evlendiğin takdirde ilk birkaç aydan sonra çok pişman olacağını hissediyorum.

Benden pek hoslanmiyosun saniyordum :KK43:
Senden neden hoşlanmayayım. Bazı davranışlarına kızıyordum o kadar. Çünkü yaptığın şeyler seni üzüyor sana zarar veriyor.tek amacın sevmek sevilmek. Güvende hissetmek. Ama bu aradıkların bu adamda yok 😑

Önceden cinselliğe çok düşkünken, zamanında bu konularda bayagi hızlı yaşarken şu an ben bile olsa da olur olmasa da modundayım. Sanırım partnerimden dolayi.
Biz 7 senede şu noktaya gelemedik, siz nasıl bu kadar çabuk geldiniz? Anormal gelmiyor mu sana bu? Gerçekten çok şaşırıyorum bu ilişkiyi sürdürme çabana.

Bir evliliğin yürümemesi için bütün eksiler var. Diri diri mezara girmek istemiyorsan kaçarak uzaklaş. Hiç kimse onaylamıyorsa bu senin gözüne perde inmiş demektir.

X