- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Doğulu ise düğünün alasını ister zılgıtlar vs Havada uçuşur …Ben düğüne, gelinliğe falan karşı olan tayfadanım :/
Nikaha çağırayım şahit yapayım
7 senede hiçbir ilerleme kaydetmemek de aşırı yavaş geliyor bana. Sıkar beni. Genelde uzun ilişki sonrası birkaç ayda tanıştığıyla evlenenler kulübüne üye oluyor böyleleri ya da karşı taraf.Biz 7 senede şu noktaya gelemedik, siz nasıl bu kadar çabuk geldiniz? Anormal gelmiyor mu sana bu? Gerçekten çok şaşırıyorum bu ilişkiyi sürdürme çabana.
Travmam :)Camdaki Kiz Nalan-Hayri aşkı vibe alıyorum sizden. Hayır orda Nalan'in bu denli arasında ucurum olan karaktere yonelmesinin milyon tane travma sebebi var. Sizin neniz var
Vay be, arkadaş dediğin de böyle yaparsa…7 senede hiçbir ilerleme kaydetmemek de aşırı yavaş geliyor bana. Sıkar beni. Genelde uzun ilişki sonrası birkaç ayda tanıştığıyla evlenenler kulübüne üye oluyor böyleleri ya da karşı taraf.
EvlenmeMerhabalar herkese,
Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.
Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.
Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.
Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.
Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.
Üslubun rahatsız ettiği için bu şekilde karşılık verdim açıkçası.Vay be, arkadaş dediğin de böyle yaparsa…Bizim neden 7 senedir evlenmediğimizi buradaki herkesten daha iyi biliyorsun. 19 yaşında başlayıp devam eden ilişki tabi ki de bu kadar uzun sürecek. Ne yapsaydım, sevgililik uzamasın diye 20-21 yaşında mı evlenseydim, ya da ayrılsa mıydım? Daha 25 yaşındayım, hâlâ daha evlenmek için yaşımı küçük buluyorum. Önemli olan ilişkiyi uzun sürdürebilmek olmasaydı, sadece evlenmiş olmak için evlenmek olsaydı çoktan evlenmiştik.
Ben senin bu kadar kısa sürede cinsellik olsa da olur olmasa da olur moduna girmene çok şaşırdım, o yüzden o şekilde yazdım. Bana senin için normal gelmedi bu. Ben sana bu barzo tipi hiçbir şekilde yakıştıramıyorum. Entelektüel olarak hiçbir şekilde yanına yaklaşamıyor. Hem arkadaş olarak her şeyi paylaşabildiğin hem içinde tutku olan bir ilişkiyi sen de fazlasıyla hak ediyorsun.
Adamla ilgili artı olarak yazdığın hiçbir şey artı değil, olması gereken. Bu kişiyle daha fazla vakit kaybedersen pişman olacağın bir boşanma yaşaman ve aslında birlikte olman gereken kişiyi, doğru kişiyi hiç bulamaman çok olası. Çocukluk travmalarınla hayatını yakma diye yazdım sadece.
Aynen öyle.Şimdi hatırladım bu siz ayrıldıktan sonra engellediğiniz ve size ulaşamayınca annenizi arayan, mesaj atan eski sevgiliniz değil miydi? Takıntılı olması beni ürküttü sizi bilemicem
Merhabalar herkese,
Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.
Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.
Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.
Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.
Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim için hiçbir paylaşımda bulunamadığım birinden evlilik teklifi almaktan çok daha anlamlı demek kiÜslubun rahatsız ettiği için bu şekilde karşılık verdim açıkçası.
Yazdığın şeye cevap olarak yazıyorum, benim durumumu haklı kılmak için değil. Ben şahsen uzun süren bir ilişkide en azından bir evlilik teklifi beklerim. Tabi bu benim düşüncem.
Tamam Delfinocum savunma moduna geçmene gerek yok. Sevgilin seni seviyor, çok uyumlusunuz falan anladım, anladık.Benim için hiçbir paylaşımda bulunamadığım birinden evlilik teklifi almaktan çok daha anlamlı demek ki. Planlarımız var, 2023 ya da 2024 yazında evlenelim diyoruz (2024 eylülden önce eş durumu tayini şansımız yok), eşya bakıyoruz, birlikte geleceğimiz için yatırımlarımız var, evlenince şöyle yaparız böyle yaparız vs şeklinde kuruyoruz hep cümlelerimizi. Bu yaz nişan yapacaktık, ben erteledim çünkü sevgilim yazın askere gidecek. Zaten tatili kısa, telaş içinde geçmesin, rahat rahat yapalım nişanımızı dedim. Bunlar benim için bir yüzükle sözden daha gerçek. Sana göre olmayabilir, bu benim problemim değil.
Üslubum yanlış olabilir, insanız hepimiz. Sert çıkıştıysam da sebebi bu kişinin senin için büyük bir hata olduğunu düşünmemdendir, annen arkadaşların ve buradaki diğer üyeler gibi.
Ek olarak yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum, ben kısa sürede evlilik teklifi etmiş, biz 7 senede buraya ulaşamadık demedim. Senin cinsellik olsa da olur olmasa da olur moduna girmiş olmana dedim.
Hem arkadaş iyi olarak hem tutku yaşayabileceğin biri demişsin yaVay be, arkadaş dediğin de böyle yaparsa…Bizim neden 7 senedir evlenmediğimizi buradaki herkesten daha iyi biliyorsun. 19 yaşında başlayıp devam eden ilişki tabi ki de bu kadar uzun sürecek. Ne yapsaydım, sevgililik uzamasın diye 20-21 yaşında mı evlenseydim, ya da ayrılsa mıydım? Daha 25 yaşındayım, hâlâ daha evlenmek için yaşımı küçük buluyorum. Önemli olan ilişkiyi uzun sürdürebilmek olmasaydı, sadece evlenmiş olmak için evlenmek olsaydı çoktan evlenmiştik.
Ben senin bu kadar kısa sürede cinsellik olsa da olur olmasa da olur moduna girmene çok şaşırdım, o yüzden o şekilde yazdım. Bana senin için normal gelmedi bu. Ben sana bu barzo tipi hiçbir şekilde yakıştıramıyorum. Entelektüel olarak hiçbir şekilde yanına yaklaşamıyor. Hem arkadaş olarak her şeyi paylaşabildiğin hem içinde tutku olan bir ilişkiyi sen de fazlasıyla hak ediyorsun.
Adamla ilgili artı olarak yazdığın hiçbir şey artı değil, olması gereken. Bu kişiyle daha fazla vakit kaybedersen pişman olacağın bir boşanma yaşaman ve aslında birlikte olman gereken kişiyi, doğru kişiyi hiç bulamaman çok olası. Çocukluk travmalarınla hayatını yakma diye yazdım sadece.
Hala bu bahsettiğiniz evlilikte misnizEvlilik , nikah olana kadar o ilgi ,alaka ondan sonra başlıyor herşey. Ortak yönünüz yoksa bu evlilikte yalnız kalmaya alışın. Şimdilik o ilgi , hoşgörü kaçırmamak için. Ben evlendikten sonra o kadar yalnız kaldım ki. Aynı evde iki kişi ama aslında tek kişi. Kavga, gürültü dışında köşemde tek başına geçti günler. Benim konum çok başka, uzun sıkıntılı. Ama sevgi herşeye yetmiyor. Sevginin yanında mantık da ön planda olacak. Evlilik sevgililik gibi değil o yüzden anneniz bunları gördüğü için sizin mutluluğunuzu düşünüyor. Ama onun gördüğünü göremeyince karşı çıkıyor oluyor. Ama anneler hissediyor çocuklarının mutsuz olacağını.