- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
Etrafimda o kadar cok okurken (tip fak.) evlenmis hatta cocugu olmus insan var ki. Bazen dusunuyorum da ben de sizin gibi okurken evlenmeyi cok cok yanlis gorurdum ne anlamsizmis, gerci biz esimle o zaman tanismamistik. Kisacasi eger ki kizim birgun anne baba biz evlenmek istiyoruz diyerek gelirse, aday uygunsa ve tek konu ikulun bitmemis olmasi ise ne esim ne ben ona karsi cikmayacagiz. Hem zaten anlattigin kadariyla cocuk evine geliyormus, sen onun ailesi ile samimisin yani bu is ciddiye coktan binmid daha ilerleyip de ileride pismanlik yasayacagina evlenmek en dogrusu. Adamin durumu iyi ise bir yard. tutar sen de derslerine bakarsin. Okul parani ailen odesin bence de. Dunyanin binbir turlu hali var, ileride ezilme ayrica ailen zaten bunu ister. Calismama kismina gelince. Ona karsiyim. Herkes ihtiyactan calismaz ki. Benim de iht yok esimin geliri yeter ama calismayi katiyen birakmam. Dedigim gibi dunyanin binbir turlu hali var. bu arada bence evlilik kararini ailenle ver. Kesinlikle karsi cikarlarsa ikna icin asiri ugrasma. Belki goremediklerini gorurler. Hakkinizda hayirlisi olsun.