evlilik sürecim gelecek kaygım ve elalem

Yani bana o zaman neden fikir soruyor kendi kafasına eseni yapacaksa bilmiyorum gerçekten sinirlerim çok yıprandı bu süreçte hem kendi ailem hem onun ailesi. Ayrılırsak eminim kv adayı çok mutlu olur çünkü benim beğenmiyor oğluna layık görmüyor Sultan Süleyman ya oğlu. of ya
yav kayinvalideler boyledir, cok sorgumayacaksin :))

Ee doğru söylüyorlar önce işiniz olsun. Emeklerinizin karşılığını alın. Sonra evlenin.
Hazır da değilsiniz sanki.
öncelikle yüksek lisans başvurusu yaptım ales puanım ortalamam yüksek olmasına rağmen kabul almadım. iş baktım sürekli bahaneler bulundu hazirandan beri ben Ağustosta evlenme teklifi aldım benim kafamda yüksek lisans yaparım tezden sonra evlenirim vardı hep. kpss dedim 87 puanım 87.29 alındı en son.

Yani bana o zaman neden fikir soruyor kendi kafasına eseni yapacaksa bilmiyorum gerçekten sinirlerim çok yıprandı bu süreçte hem kendi ailem hem onun ailesi. Ayrılırsak eminim kv adayı çok mutlu olur çünkü benim beğenmiyor oğluna layık görmüyor Sultan Süleyman ya oğlu. of ya
bence kendinizi bir şeylere layık görmeyen sizsiniz
ayrilirsaniz en çok sizin için hayırlı olur bence bir evliliği kaldıracak duygusal ağırlığınızin oluşmadığını düşünüyorum ben

Yahu ben bunu begenmedim ben bunu takmam denir mi? Anneciim/ Muazzez teyzeciim( artikin nasil hitap ediyosan), ben farkli bı tür elbise begendim, cok heves ettim, cok begendim, ona uygun bisey mi alsak, secsek acaba diye girsen olaya? Ayrica arkadasinin kiziysa kadinin arkadaşini mi silicek senin icin? Sende özgüven varsa, iliskinden eminsen hic umuruna gelmezdi. Kadının gönlünü kazan ki huzurun olsun. Bak hayatinda 2 evlilik yapmis, ömrünün 20 senesini kaynana sahibi olarak gecirmis bi insan var karsinda. Azicik uyumlu ol. 😐
işte sorun daha elbise yok söz tarihi yok kv adayı kendi kendine gelin günvey oluyor sıkıntı da bu olmadan baskılamaya çalışıyor ben e öyle biri değilim. Açıkçası gönül almaya çalışmıyorum zaten daha çok o almaya çalışıyor saçma sapan sebeplerden dolayı arıyor durup dururken anneni eyt vurdu mu diye aradı mesela 🤣

Aman ariza olmayan kaynana mi var? Gene de bu kiz biraz alttan alsa, kadin cok höt zöt bi tip gibi gelmedi bana. Kötü niyetli olsa tatile matile cagirmaz. Birlikte olmak istemez.
yok ya kimisi bastan iyi davranayim da bi sey oldugunda uste cikayim diye de yapiyor.

işte sorun daha elbise yok söz tarihi yok kv adayı kendi kendine gelin günvey oluyor sıkıntı da bu olmadan baskılamaya çalışıyor ben e öyle biri değilim. Açıkçası gönül almaya çalışmıyorum zaten daha çok o almaya çalışıyor saçma sapan sebeplerden dolayı arıyor durup dururken anneni eyt vurdu mu diye aradı mesela 🤣
Ay aklimda bi model var de gec, yalan mi yok cocum bxvxvx, Heves yapmis kadin taki maki seciyo kendince. 🤣

canim evlenmeye karar vermissen bari evlenene kadar her gun burada konulari oku, bir nevi staj yapmis olursun :)

konu sahibinin hem yasi kucuk, hem de olgun degil.. bir de ustune yasi buyuk adamla evleniyor.. adamin yasi kucuk olsa, ikisi de daha genc diye aileler hos gorurdu, ama bu adam 30 yasinda. kendisinin de ailesinin de beklentileri daha farkli olacak. mesela en basiti biraz bekleyeyim cocuk icin diyemez. bir iki sene icinde ister karsi taraf.. o yuzden iste her sey dengi dengine olmali.
ben istiyorum asıl anne olmayı 🤣 o da önce kafasında bir şeyler kurmuş o olsun diyor önce. reglim her geciktiği zaman panik oluyor pcosluyum normal dediğimde bile benim rahatlığıma şaşırıyor. açıkçası çok fazla yaş farkı olduğunu düşünmüyorum daha büyük sevgilim olmuştu

bence kendinizi bir şeylere layık görmeyen sizsiniz
ayrilirsaniz en çok sizin için hayırlı olur bence bir evliliği kaldıracak duygusal ağırlığınızin oluşmadığını düşünüyorum ben
aynı evde yaşıyorsak evliliği de sürdürebiliriz bence bilmiyorum ben sevgilimle sorun yaşamıyorum zaten. annesiyle olan tartışmalarda bile he de geç kendini üzme annem inadından vazgeçen biri değil diyor ama ben çok takıntılıyım

Valla simdi kimse ay kaynanan oglunun eski sevgilisiyle gorusebilir demesin burda hepimiz bu hareketten fesatlik aktigini biliyoruz , arkadasinin kiziysa kizi beraber fotograf atmasina gerek falan yok dengi degil arkadasi degil . Sevgilin annesine ozur diletmis yani seni ezdirmiylr bu guzel , sevgilinle acikca konus o evi satma annenin harketleri beni korkutuyor ayni sehirde ilerde aramiz bozulur de.evlen evlenme diyemem hakkinda hayirlisi

aynı evde yaşıyorsak evliliği de sürdürebiliriz bence bilmiyorum ben sevgilimle sorun yaşamıyorum zaten. annesiyle olan tartışmalarda bile he de geç kendini üzme annem inadından vazgeçen biri değil diyor ama ben çok takıntılıyım
evlenirseniz ara ara bilgilendirin bizi , açıkçası sizin evliliğinizi bayağı merak ediyorum şimdiden.
hakkınızda hayırlısı

yok ya kimisi bastan iyi davranayim da bi sey oldugunda uste cikayim diye de yapiyor.
evet kesinlikle böyle. ben de seni tasvip etmiyorum ama oğlum için senden özür diledim diyor oğluma da huzur vermezsin aramıza giriyorsun diyor ama oğlu mezun olalı kaç sene olmuş daha gitmemiş ailesinin olduğu şehire evlenince orda yaşayalım istiyor. Ev almaya çalışıyor bana fotoğraf atıyor şimdi yorum yapsam ne hevesli yorum yapmasam buzdolabı. ne yapacağımı bilmiyorum. Annem 47 yaşında çok genç duruyor bana gelip annen sanki senin kardeşin gibi diyor gülüyorum sonra ama sen de manken gibisin diyor tartışınca şükür ettim artık benj salar diye salmadı.

Kv cok sorunlu bir tip oglunun onu durdurmasi gerekirdi ortada hicbisey yokken bukadar iletisim kurulmasi cok sacma ayrica evet yasin cok kucuk gez toz katiyer yap ne yapacaksin bu yasta evlenip surekli bu kadinla ugrascaaksin degermi? Sevgilin beklesin birkac yil daha yada beklemiyorsa yol ver daha yasin kac bu sorunlarla ugrasmak icin cok kucuksun

Valla simdi kimse ay kaynanan oglunun eski sevgilisiyle gorusebilir demesin burda hepimiz bu hareketten fesatlik aktigini biliyoruz , arkadasinin kiziysa kizi beraber fotograf atmasina gerek falan yok dengi degil arkadasi degil . Sevgilin annesine ozur diletmis yani seni ezdirmiylr bu guzel , sevgilinle acikca konus o evi satma annenin harketleri beni korkutuyor ayni sehirde ilerde aramiz bozulur de.evlen evlenme diyemem hakkinda hayirlisi
bir de diyor ki bizim günümüz var ondan bir araya geldik diyorum teyze 30 yaşındaki kızda mı güne geldi kızın çalıştığını biliyorum sonuçta. ben neden görüşüyorsun demiyorum sadece 2 kere ben gördükten sonra siliyor engelliyor sonra atıyor tekrar bu benim delirmemi sağlıyor işte. Sat satma diyemem açıkçası söz hakkım olduğunu düşünmüyorum zaten sevgilim de dönersek Bolu'da yaşamak istiyor.

evet kesinlikle böyle. ben de seni tasvip etmiyorum ama oğlum için senden özür diledim diyor oğluma da huzur vermezsin aramıza giriyorsun diyor ama oğlu mezun olalı kaç sene olmuş daha gitmemiş ailesinin olduğu şehire evlenince orda yaşayalım istiyor. Ev almaya çalışıyor bana fotoğraf atıyor şimdi yorum yapsam ne hevesli yorum yapmasam buzdolabı. ne yapacağımı bilmiyorum. Annem 47 yaşında çok genç duruyor bana gelip annen sanki senin kardeşin gibi diyor gülüyorum sonra ama sen de manken gibisin diyor tartışınca şükür ettim artık benj salar diye salmadı.
Annen kardesin gibi demesi kötü bisey degil, zaten annen de yasli degil, diyorum sana osruktan nem kapiyosun, zorsun annem sen 😏

Kv cok sorunlu bir tip oglunun onu durdurmasi gerekirdi ortada hicbisey yokken bukadar iletisim kurulmasi cok sacma ayrica evet yasin cok kucuk gez toz katiyer yap ne yapacaksin bu yasta evlenip surekli bu kadinla ugrascaaksin degermi? Sevgilin beklesin birkac yil daha yada beklemiyorsa yol ver daha yasin kac bu sorunlarla ugrasmak icin cok kucuksun
farklı ülkelerde olmasaydık zaten ben evlenmezdim şimdi. Zaten gezip tozuyorum ve böyle bir ilişkimi de bozmak istemiyorum uzak mesafe çok yıpratıcı.

X