evlilik sürecim gelecek kaygım ve elalem

Ayrıca şuan nişan söz gibi durumlar var malum bana sürekli ne istediğimi soruyor ben de ne yaparsanız o diyorum ama yine de benden bir sayı vermemi bekliyor. Bizde de bu gelinle değil ailesiyle konuşulur annemle konuştuklarında annem ben karışmıyorum dedi. sürekli surekli bunu sorması beni artık aşırı derecede mutsuz ediyor örneğin sözde bir set alacak baya da pahalı bana gösterdi durup dururken nasıl diye ben de şom ağızlıyım tutamıyorum dedim beğenmedim bunu ben takmam keşke benim takacağım bir şey olsaydı dedim. bu tartışmadan önce oldu. Diğerlerine ne taktım sana da o ayrımcılık olur dedi ben de belki daha uygun olur öyle demeyin dedim sonra neyse dedim ne yaparsan yap ama takmam bir kere benim kulağımda delik yok bana küpe beğeniyor kocaman kocaman. madem herkese eşitsin asla sözüm yok bu arada ama neddn bana sürekli kaç gram kaç gram diye soruyorsun? sürekli yaşadığı şehirden ev bakıyor benim bulunduğum şehirde sevgilimin evi var onu satıp ordan alalım içini düzelim diğerlerine mobilya aldım sıkıntı yaratırsın üzülürsün diyor inanın umrumda değil. dönersek ailemin olduğu şehirde yaşayacağız bunu sevgilim de diyo ama yok sayıyor bana oğlumu benden kaçırıyorsun diyor
açıkçası hayatta diğer ilişkilerinizi merak ettim, her ilişkide bu kadar pasif mısınız ve beklentileriniz bu kadar yüksek mi ?

aynı ortama da giriyorlar hatta bana düğüne bile çağırırım sadece senin düğünün değil dedi ben de tek başına yaparsın bensiz o zaman dedim güldü. ama işte orda vasıfsız bir iş yapmak zorunda kalmak beni üzüyor sanırım ve sürekli ya bir şey olursa ya ayrılırsak ve ben hiçbir deneyimi olmayan vasıfsız biri kalırsam diye üzülüyorum
Önceki mesajda konuları karıştırdım şimdi yorum yapıyorum :KK70:

Aynı ortama giriyolarsa söyle sevgiline rahatsız oluyorum görüşme de. Ama kadının görüşmesine bir şey diyemezsin malesef. Düğüne çağırma olayıda çok saçma. Kız da kalkıp gelmez heralde eski sevgilisinin düğününe ya. O kadar da gurursuz değildir diye düşünüyorum.

Belki yurtdışında iş bulursun? Neden böyle düşünüyorsun?

Yok canim soyleyin kadına sıksın tutsun icinde
iyi de ben ona göre tarih almak zorunda değilim ki erken doğumu var o var kısıtlı bir zaman var zaten. Abim yurtdışında sevgilim yurtdışında ramazan vs en uygun tarih oydu. zaten nisan gibi doğumu var bana çocuk büyüsün diyorlar şaka gibi

Önceki mesajda konuları karıştırdım şimdi yorum yapıyorum :KK70:

Aynı ortama giriyolarsa söyle sevgiline rahatsız oluyorum görüşme de. Ama kadının görüşmesine bir şey diyemezsin malesef. Düğüne çağırma olayıda çok saçma. Kız da kalkıp gelmez heralde eski sevgilisinin düğününe ya. O kadar da gurursuz değildir diye düşünüyorum.

Belki yurtdışında iş bulursun? Neden böyle düşünüyorsun?
bulurum ama kendi mesleğime potansiyelime uygun bir iş olur mu bilmiyorum

açıkçası hayatta diğer ilişkilerinizi merak ettim, her ilişkide bu kadar pasif mısınız ve beklentileriniz bu kadar yüksek mi ?
pasif biri değilim. diğer ilişkilerimde işler ciddiye binmedi şimdi evleniyoruz ve sürekli problem yaşıyorum. Beklentim hiçbir zaman yok o nerden çıktı bilmiyorum.

zaten sağlıklı bir psikolojiye sahip biri değilim tedavi görüyorum ama bunu kv adayı bilmiyor bilse bir de ordan burur muhtemelen. onaylanma arzusu içinde değilim her mesaja cevap verme zorunluluğu hissettim sadece. aylar önce aldığım nişan tarihine de seçim vurunca üzüldüm sanırım iyice sinirlendim ve hata mı yapıyorum bir erkek uğruna diye düşünüyorum. Bence de küçük değilim ama işte insanlar sürekli önce elin ekmek tutsun yok iş bul güvenip gidilmez diye diye aklımı bulandırıyor
Ee doğru söylüyorlar önce işiniz olsun. Emeklerinizin karşılığını alın. Sonra evlenin.
Hazır da değilsiniz sanki.

Nerden neye sorun çıkarsam der gibisin, Allah o kaynanana sabir versin. Kadinin sectigi takiya bile beğenmedim ben bunu takmam demissin, nezaket icabi alir kabul eder, onun yaninda 2 kez takip kaldirirsin. Insanlari abul subuk kirmaya ne gerek var. Senin gecinmeye gönlün yok. Ya da yasin küçük, yeterince olgun degilsin. Bilemedim

Nerden neye sorun çıkarsam der gibisin, Allah o kaynanana sabir versin. Kadinin sectigi takiya bile beğenmedim ben bunu takmam demissin, nezaket icabi alir kabul eder, onun yaninda 2 kez takip kaldirirsin. Insanlari abul subuk kirmaya ne gerek var. Senin gecinmeye gönlün yok. Ya da yasin küçük, yeterince olgun degilsin. Bilemedim 🤔
iyi de sözde elbise üzerine takacağım bir şey sonuçta o niyetle alıyor takmamak hakkım. Böyle bir şey olsa sevgilinin seneler sürmüş ilişkisiyle görüşmeye devam etse sonra sana tatile gidelim beni aramıyorsun dese ne tepki verirsin gayet normal tepkim bence sadece araya mesafeyi bir türlü koyamadım.

pasif biri değilim. diğer ilişkilerimde işler ciddiye binmedi şimdi evleniyoruz ve sürekli problem yaşıyorum. Beklentim hiçbir zaman yok o nerden çıktı bilmiyorum.
yahu benim kulağım delik değil kv küpe alıyor demişsiniz bu beklentinin dik alasidir daha diki yok yani,
bence kendinizin farkında değilsiniz.
kendinizi içsel olarak onemsemiyorsunuz ve bu yüzden herkes sizi çok çok onemsesin istiyorsunuz böyle bir dünya yok

Denkliğin var mı araştırdın mı?
pek araştırmadım sevgilim diş hekimi onun denklik alması bile uzun sürdü baya muhtemelen ben sıfır tecrübe kendi işimi yapamam. sıkıntı yapmam başka işte çalışmayı ama okulu 3 senede bitirdim ve çok yıprandım okulda yüksek ortalama yaptım. Çalışıyordum ev yükü iş yükü okul yükü şimdi diyorum bunları oturup kocam bana baksın diye mi çektim. Sonra ülke malum zaten karşılık bulamayacaksın diyorum. Maalesef kendi içimde halledemedim sevgilimi de seviyorum ona da gitme dön diyemiyorum dediğim zamanda da sıkıntı oysa burda yüksek lisans yapmanı ben öderim diyor çünkü

iyi de sözde elbise üzerine takacağım bir şey sonuçta o niyetle alıyor takmamak hakkım. Böyle bir şey olsa sevgilinin seneler sürmüş ilişkisiyle görüşmeye devam etse sonra sana tatile gidelim beni aramıyorsun dese ne tepki verirsin gayet normal tepkim bence sadece araya mesafeyi bir türlü koyamadım.
Yahu ben bunu begenmedim ben bunu takmam denir mi? Anneciim/ Muazzez teyzeciim( artikin nasil hitap ediyosan), ben farkli bı tür elbise begendim, cok heves ettim, cok begendim, ona uygun bisey mi alsak, secsek acaba diye girsen olaya? Ayrica arkadasinin kiziysa kadinin arkadaşini mi silicek senin icin? Sende özgüven varsa, iliskinden eminsen hic umuruna gelmezdi. Kadının gönlünü kazan ki huzurun olsun. Bak hayatinda 2 evlilik yapmis, ömrünün 20 senesini kaynana sahibi olarak gecirmis bi insan var karsinda. Azicik uyumlu ol. 😐

Yahu ben bunu begenmedim ben bunu takmam denir mi? Anneciim/ Muazzez teyzeciim( artikin nasil hitap ediyosan), ben farkli bı tür elbise begendim, cok heves ettim, cok begendim, ona uygun bisey mi alsak, secsek acaba diye girsen olaya? Ayrica arkadasinin kiziysa kadinin arkadaşini mi silicek senin icin? Sende özgüven varsa, iliskinden eminsen hic umuruna gelmezdi. Kadının gönlünü kazan ki huzurun olsun. Bak hayatinda 2 evlilik yapmis, ömrünün 20 senesini kaynana sahibi olarak gecirmis bi insan var karsinda. Azicik uyumlu ol. 😐
konu sahibinin hem yasi kucuk, hem de olgun degil.. bir de ustune yasi buyuk adamla evleniyor.. adamin yasi kucuk olsa, ikisi de daha genc diye aileler hos gorurdu, ama bu adam 30 yasinda. kendisinin de ailesinin de beklentileri daha farkli olacak. mesela en basiti biraz bekleyeyim cocuk icin diyemez. bir iki sene icinde ister karsi taraf.. o yuzden iste her sey dengi dengine olmali.

yahu benim kulağım delik değil kv küpe alıyor demişsiniz bu beklentinin dik alasidir daha diki yok yani,
bence kendinizin farkında değilsiniz.
kendinizi içsel olarak onemsemiyorsunuz ve bu yüzden herkes sizi çok çok onemsesin istiyorsunuz böyle bir dünya yok
Yani bana o zaman neden fikir soruyor kendi kafasına eseni yapacaksa bilmiyorum gerçekten sinirlerim çok yıprandı bu süreçte hem kendi ailem hem onun ailesi. Ayrılırsak eminim kv adayı çok mutlu olur çünkü benim beğenmiyor oğluna layık görmüyor Sultan Süleyman ya oğlu. of ya

pek araştırmadım sevgilim diş hekimi onun denklik alması bile uzun sürdü baya muhtemelen ben sıfır tecrübe kendi işimi yapamam. sıkıntı yapmam başka işte çalışmayı ama okulu 3 senede bitirdim ve çok yıprandım okulda yüksek ortalama yaptım. Çalışıyordum ev yükü iş yükü okul yükü şimdi diyorum bunları oturup kocam bana baksın diye mi çektim. Sonra ülke malum zaten karşılık bulamayacaksın diyorum. Maalesef kendi içimde halledemedim sevgilimi de seviyorum ona da gitme dön diyemiyorum dediğim zamanda da sıkıntı oysa burda yüksek lisans yapmanı ben öderim diyor çünkü
Hangi ülke bu arada?

takı konusu şöyle oldu bize gelmişlerdi ve takı konusu açıldı ben de bilmiyorum karışmam dedim annemler de neye gücünüz yetiyorsa o dediler. sonra bana diğer gelininin nişan fotoğraflarını gösterdi üçü birlikte fotoğraf paylaşmış aynı takı setinden var bana sana da sözde bunu takacağım dedi ben de bir şey demedim güzel mi dedi ben de aslında takacağım bir şey olsa daha iyi olur çünkü bu benim tarzım değil dedim. Bana herkese aldığımı alırım haksızlık yapmak istemiyorum dedi ben de tamam karışmıyorum dedim. Sözde buna uygun bir Elbise bul dedi buna hayır dedim yani kendi sözüm sonuçta istediğimi takarım ben biraz patavatsız biriyim ona bir şey demiyorum

Yazdıklarından, buraya yansıttığın profilden anladığım, çok açıkça hiç evlilik gibi bir şeye hazır değilsin. O olgunluğa asla sahip değilsin. Ne istediğini, kendini nasıl ifade etmen gerektiğini bilmiyorsun. "Bilmiyorum karışmam" dedikten sonra beklentiye girmişsin aşırı garip haller.

Kardeşim olsan, bu şekilde hassas karakterin olduğu için evlenmemeni tavsiye ederdim.

konu sahibinin hem yasi kucuk, hem de olgun degil.. bir de ustune yasi buyuk adamla evleniyor.. adamin yasi kucuk olsa, ikisi de daha genc diye aileler hos gorurdu, ama bu adam 30 yasinda. kendisinin de ailesinin de beklentileri daha farkli olacak. mesela en basiti biraz bekleyeyim cocuk icin diyemez. bir iki sene icinde ister karsi taraf.. o yuzden iste her sey dengi dengine olmali.
Doğru diyosun

X